Σρι Λάνκα Σρι λανκα οικογενεια 21 μηνων παιδι

AlexSpin

Member
Καλησπερα σε ολους.
Πρωτη μου αναρτηση μετα απο πολυ καιρο και θα ηθελα πληροφοριες για τη Σρι Λανκα.
Η περιοδο που σκεφτομαστε ειναι αναχωρηση 18/12 απο Αθηνα και αναχωρηση απο Σρι λανκα 27/12.
Θελουμε ενα συνδυασμο που να περιλαμβανει και αξιοθετα αλλα και μπανιο σε παραλια! Ξερω απο πραγματα που εχω ψαξει λιγο οτι οι περιοχες που θα ειναι καιρικα καταλληλες ειναι απο κολομπο μπετοντα γκαλε μιρισσα και ισως γιαλα.
Θα ηθελα πολυ προτασεις απο καποιον που εχει επισκεφτει το μερος!
Ευχαριστω

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Καλησπερα σε ολους.
Πρωτη μου αναρτηση μετα απο πολυ καιρο και θα ηθελα πληροφοριες για τη Σρι Λανκα.
Η περιοδο που σκεφτομαστε ειναι αναχωρηση 18/12 απο Αθηνα και αναχωρηση απο Σρι λανκα 27/12.
Θελουμε ενα συνδυασμο που να περιλαμβανει και αξιοθετα αλλα και μπανιο σε παραλια! Ξερω απο πραγματα που εχω ψαξει λιγο οτι οι περιοχες που θα ειναι καιρικα καταλληλες ειναι απο κολομπο μπετοντα γκαλε μιρισσα και ισως γιαλα.
Θα ηθελα πολυ προτασεις απο καποιον που εχει επισκεφτει το μερος!
Ευχαριστω
καλημερα.. κοιτα τωρα τα αξιοθετα της χωρας βρισκονται στην ενδοχωρα... οι παραλίες γνωστες ειναι η Bentota, Mirissa, Unawatuna και Nilaveli .. μπορεις να κανεις πρωτα τα αξιοθεατα και τις 2-3 τελευταιες μερες αραζεις σε μια παραλία για τα μπανια σου..

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Sri Lanka
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μπορείς να ξεκινήσεις από Sigiriya, Polonnaruwa, Kandy, Ella και μετά κινηθείς Νοτιοδυτικά στις παραλίες. (Εμείς βέβαια το κάναμε ανάποδα γιατί ήταν πιο εύκολο να βρούμε εισιτήρια για τρένο Ella- Kandy).
Παραλια μειναμε Mirissa, θα προτεινα ομως Unawatuna εχει λιγοτερο κυμα και ειναι πιο κοντα στο Galle που ειναι υπέροχο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.166
Μέλη
39.903
Νεότερο μέλος
nicopap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom