15 Απριλίου 2013 #1 S sophier Member Μηνύματα 21 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Μάαστριχτ, Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο ΙΤΑΛΙΑ για πάντα... Γνωρίζετε πως θα πάω στο αεροδρόμιο Βόλου από τον σταθμό του τρένου? θα ήθελα να ξέρω πόση ώρα απέχει, και πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ!
Γνωρίζετε πως θα πάω στο αεροδρόμιο Βόλου από τον σταθμό του τρένου? θα ήθελα να ξέρω πόση ώρα απέχει, και πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ!
15 Απριλίου 2013 #2 T tas Member Μηνύματα 13 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ιαπωνία,αφρική,τζαμάικα - .. Νομίζω πως το link θα λύσει τις απορίες σου
15 Απριλίου 2013 #3 chrisbd Member Μηνύματα 2.964 Likes 19.416 sophier said: Γνωρίζετε πως θα πάω στο αεροδρόμιο Βόλου από τον σταθμό του τρένου? θα ήθελα να ξέρω πόση ώρα απέχει, και πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ! κλικ για όλη την παράθεση... Ο σταθμός τρένου απο τα Κτελ απέχει 10-15 λεπτά με τα πόδια...
sophier said: Γνωρίζετε πως θα πάω στο αεροδρόμιο Βόλου από τον σταθμό του τρένου? θα ήθελα να ξέρω πόση ώρα απέχει, και πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ! κλικ για όλη την παράθεση... Ο σταθμός τρένου απο τα Κτελ απέχει 10-15 λεπτά με τα πόδια...