• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

AlexFocus

Member
Μαροκο και θα προσπαθησω να κωφευσω στις σειρηνες της .... Πολης στην οποια το καλοκαιρι που ερχεται θα παω για 2η φορα και πολυ "φοβαμαι" οτι αυτο το σικουελ εχει ακομα πολλα επεισοδια.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Προς στιγμήν για το 2026 έχουν κλειστεί 1η εβδομάδα του έτους Αίγυπτο και τριήμερο Καθαρας Δευτέρας Μολδαβία-Υπερδνειστερια.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Στο μυαλό μας είναι 3 πράγματα. 1. Τόκυο 2. Μεξικό 3. Ιορδανία. Να δούμε με ποιά σειρά και ποιές εποχές είναι η πλέον κατάλληλη για κάθε ταξίδι. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Για Τοκυο προσπάθησε να αποφύγεις το καλοκαίρι. Ζέστη και υγρασία. Θα είναι δύσκολη η περιήγηση στην πόλη. Και επισης έχει και περισσοτερες βροχές.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Και επειδή με ξεσηκώσατε με το επόμενο μεγάλο ταξίδι, έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα stopover των πτήσεων και τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευσή τους. Παρακαλώ τους moderators να με κατευθύνουν σε κάποιο ανάλογο θέμα αν υπάρχει. Ευχαριστώ
Υ.Γ Υπάρχει κάποιο ανάλογο θέμα;

Last edited:

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Και επειδή με ξεσηκώσατε με το επόμενο μεγάλο ταξίδι, έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα stopover των πτήσεων και τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευσή τους. Παρακαλώ τους moderators να με κατευθύνουν σε κάποιο ανάλογο θέμα αν υπάρχει. Ευχαριστώ
Αύγουστο 2026 σκεφτομαι Σιγκαπούρη-Μαλαισία-Μπαλί. πως σας φαίνεται? Και ποτε να κοιτάξω εισιτήρια?

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Αύγουστο 2026 σκεφτομαι Σιγκαπούρη-Μαλαισία-Μπαλί. πως σας φαίνεται? Και ποτε να κοιτάξω εισιτήρια?
Καλημέρα! Επισκέφτηκα Ταυλάνδη πριν πολλά χρόνια. Μπανγκόκ-Πούκετ. Νομίζω ότι ο Αυγουστος δεν είναι καλή εποχή για την περιοχή. Το υπόλοιπο forum μπορεί να έχει περισσότερες πληροφορίες

tdoumos

Member
Για μενα το 2026 θα εχει μαλλον το πιο πολυποθητο ταξιδι μου. Δυτικες ΗΠΑ ( Αριζονα, Γιουτα, Νεβαδα, Καλιφορνια) με κυριο στοχο τα παρκα. Σιγουρα θα παιξουν αλλα 2 ταξιδακια. Μαλλον Λισαβονα και καποιο απο τα Καναρια που λυσσαει η 5χρονη κορη μου (πραγματικα δεν ξερω τι φανταζεται. Μαλλον εξωτικα καναρινια να πετανε παντου 🤣). Αυτα, καλα να μαστε!
Γκραν Καναρια παντως που πηγα περυσι Φεβρουαριο 5 μερες, ηταν το πιο ανουσιο ταξιδι που εχω κανει. Αν δεν ηταν η γυναικα μου που πηγαμε μαζι γιατι ειχε σεμιναριο για την δουλεια της(γερμανικο τουριστικο πρακτορειο) δεν θα το σκεφτομουν καν.

Καθαρα αγγλογερμανικη τουριστοπαγιδα, με μηδεν ενδιαφέρουσες θαλασσες, ολες καφε και μαυρες.

Οι περισσοτεροι ψηνονται σαν τα κοτοπουλα στις ξαπλωστρες των all inclusive, τρωνε πινουν και το βραδυ ξαναπινουν με τεκνο μουσικη του 90.

Μηδεν πρασινο, μηδεν φυση, ηλιος μονιμα κρυμμενος πισω απο την σκονη της ερημου.
Στα ξενοδοχεια( μπηκα σχεδον σε ολα τα μεγαλα της TUI) ειχαν μια μονιμη μυρωδια απο εντομοκτονο, για αυτο δεν θα δεις να πεταει τιποτα, για να μην γκρινιαζουν οι Γερμανοι και τους τσιμπησει το ποπουδακο τους.

Μονο βραχια και ξαπλωστρες, που ακομη και αυτες στην παραλια τις εχουν γυρισμενες προς την ανατολη του ηλιου.
Δηλαδή πάνε θαλασσα και ουτε καν αυτην βλεπουν, απλα θελουν να λαμπυριζουν το βραδυ πορτοκαλι.

Το μονο ενδιαφερον ηταν οι αμμολοφοι στο Maspalomas.

Και επισης ενδιαφερον ειναι για τους ομοφυλοφιλους μιας και αποτελει τοπ προορισμο με πολλα club για την κοινοτητα αυτην.

Παλι καλα επιστρεψαμε Βαρκελωνη και απο κει νοικιασα αμαξι και πηγαμε Βαλενθια, Σαραγοσα, Ταραγονα και Μάλαγα και συνηλθαμε απο τον ταχα μου εξωτικο ευρωπαικο προορισμο.

Last edited:

alma

Member
Γκραν Καναρια παντως που πηγα περυσι Φεβρουαριο 5 μερες, ηταν το πιο ανουσιο ταξιδι που εχω κανει. Αν δεν ηταν η γυναικα μου που πηγαμε μαζι γιατι ειχε σεμιναριο για την δουλεια της(γερμανικο τουριστικο πρακτορειο) δεν θα το σκεφτομουν καν.

Καθαρα αγγλογερμανικη τουριστοπαγιδα, με μηδεν ενδιαφέρουσες θαλασσες, ολες καφε και μαυρες.

Οι περισσοτεροι ψηνονται σαν τα κοτοπουλα στις ξαπλωστρες των all inclusive, τρωνε πινουν και το βραδυ ξαναπινουν με τεκνο μουσικη του 90.

Μηδεν πρασινο, μηδεν φυση, ηλιος μονιμα κρυμμενος πισω απο την σκονη της ερημου.
Στα ξενοδοχεια( μπηκα σχεδον σε ολα τα μεγαλα της TUI) ειχαν μια μονιμη μυρωδια απο εντομοκτονο, για αυτο δεν θα δεις να πεταει τιποτα, για να μην γκρινιαζουν οι Γερμανοι και τους τσιμπησει το ποπουδακο τους.

Μονο βραχια και ξαπλωστρες, που ακομη και αυτες στην παραλια τις εχουν γυρισμενες προς την ανατολη του ηλιου.
Δηλαδή πάνε θαλασσα και ουτε καν αυτην βλεπουν, απλα θελουν να λαμπυριζουν το βραδυ πορτοκαλι.

Το μονο ενδιαφερον ηταν οι αμμολοφοι στο Maspalomas.

Και επισης ενδιαφερον ειναι για τους ομοφυλοφιλους μιας και αποτελει τοπ προορισμο με πολλα club για την κοινοτητα αυτην.

Παλι καλα επιστρεψαμε Βαρκελωνη και απο κει νοικιασα αμαξι και πηγαμε Βαλενθια, Σαραγοσα, Ταραγονα και Μάλαγα και συνηλθαμε απο τον ταχα μου εξωτικο ευρωπαικο προορισμο.
Είχα ακούσει πως είναι σαφώς λιγότερο ελκυστικός προορισμός από τα ελληνικά νησιά αλλά για τόσα αρνητικά μαζεμένα δεν το περίμενα.

Όταν λες καφέ και μαύρες θάλασσες εννοείς από βρωμιά ή είναι ηφαιστιογενή και για αυτό φαίνονται σκούρα τα νερά;

barkour

Member
Είχα ακούσει πως είναι σαφώς λιγότερο ελκυστικός προορισμός από τα ελληνικά νησιά αλλά για τόσα αρνητικά μαζεμένα δεν το περίμενα.

Όταν λες καφέ και μαύρες θάλασσες εννοείς από βρωμιά ή είναι ηφαιστιογενή και για αυτό φαίνονται σκούρα τα νερά;
Σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει :haha:

tdoumos

Member
Σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει :haha:
Χαχαχα εννοειται, πως το καταλαβες οτι μενω Χαλκιδικη;
Οριστε μια απο Βουρβουρου οπου μενω κοντα οπως επισης απο ηλιοβασιλεμα εξω απο την βεραντα.

Περα απο την πλακα, σε σχεση με αλλα νησια η θερινους προορισμους που εχω παει, δεν αξιζε καθολου τα αεροπορικα και την πολυωρη ανταποκριση.
Αν ηταν να παω σε δυο τρεις ωρες και οχι 14 που έκανα (Θεσσαλονικη-Αθηνα-Μαδριτη-Γκραν) μπορει και να μην ημουν τοσο αρνητικος.

Επισης το ξενοδοχειο που εμενα ηταν πολυ καλο με φοβερο φαγητο
Tui Blue Suite princess

TUI BLUE Suite Princess · Taurito, Las Palmas
Αλλα αν δεις στο google maps τι θαλασσα και τι φυση περιβαλλετεαι εκει τριγυρω θα καταλαβεις την απαισιοδοξια μου.

Ειναι καθαρα βιομηχανια για τους Αγγλογερμανους, σαν φυλακη με 200ρια δωματια ξενοδοχεια αντι για πτερυγες.

Αφου νοικιασα αμαξι και γυρισα ολο το νησι μπας και βρω καμια παραλία της προκοπης. Ακομη και στο πιο ψηλο σημειο πηγα για πεζοπορια και ορίστε η φύση στην φωτο οπως θα δεις.

Ειναι ενα ακρως τουριστικο νησι που στην χειροτερη θα χει 25 βαθμους, με φοβερους δρομους μεν, αλλα ομορφια δεν.

Βεβαια για το παιδι, επειδη πολλα ξενοδοχεια εχουν waterparks και ανιμασιον στις πισινες και υο βραδυ με παραστασεις και χορο, θα περασει ωραια και με ασφαλεια.

Attachments

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.016
Μέλη
39.733
Νεότερο μέλος
Donaldbrain