Και στους αμμόλοφους πάει η κοινότητα αυτή; Δεν το πρόσεξες;Το μονο ενδιαφερον ηταν οι αμμολοφοι στο Maspalomas.
Και επισης ενδιαφερον ειναι για τους ομοφυλοφιλους μιας και αποτελει τοπ προορισμο με πολλα club για την κοινοτητα αυτην.
Πρωι πρωι πηγα αμμόλοφους, κατα τις 8 για να πετυχουμε την ανατολη και ιντως ηταν πολυ ομορφα και ησυχα.Και στους αμμόλοφους πάει η κοινότητα αυτή; Δεν το πρόσεξες;
Και έχει και ολόκληρο συγκρότημα το yumbo γι ψώνια ποτό φαγητό και όχι μόνο……..
Το είπαμε το ξαναλέμε. Τα νησιά είναι χειμερινός ΑΣΦΑΛΗΣ προορισμός γι όποιον θέλει να περάσει όμορφα μερικές μέρες μέσα στο ευρωπαϊκό καταχείμωνο.
το καλοκαίρι δεν πάμε εκεί. Δεν υπάρχει λόγος.
Αυτά.
Σ' ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση. Προσωπικα δεν εχω μεγαλες προσδοκιες. Βασικα δεν εχω καν προσδοκιες. Ειχαμε κλεισει για φετος το Μαιο με απευθειας πτηση aegean (την οποια μας ακυρωσαν). Μονο αν ξαναβαλουν απευθειας θα παμε. Η επιλογη του προορισμου ηταν καθαρα για το παιδι. Και ο στοχος ηταν ακριβως αυτος. Να παμε καπου το Μαιο που να ειναι εντελως καλοκαιρι απο θεμα καιρου, να βρουμε ενα all inclusive με δραστηριοτητες για το παιδι και να δουμε κ 1-2 πραγματα. Κοινως διακοπες ξεκουρασης. Τελος δεν εχουμε θεμα με καμια κοινοτητα. Θεωρω αναξιο λογου να πεφτει στο τραπεζι κατι τετοιο.Γκραν Καναρια παντως που πηγα περυσι Φεβρουαριο 5 μερες, ηταν το πιο ανουσιο ταξιδι που εχω κανει. Αν δεν ηταν η γυναικα μου που πηγαμε μαζι γιατι ειχε σεμιναριο για την δουλεια της(γερμανικο τουριστικο πρακτορειο) δεν θα το σκεφτομουν καν.
Καθαρα αγγλογερμανικη τουριστοπαγιδα, με μηδεν ενδιαφέρουσες θαλασσες, ολες καφε και μαυρες.
Οι περισσοτεροι ψηνονται σαν τα κοτοπουλα στις ξαπλωστρες των all inclusive, τρωνε πινουν και το βραδυ ξαναπινουν με τεκνο μουσικη του 90.
Μηδεν πρασινο, μηδεν φυση, ηλιος μονιμα κρυμμενος πισω απο την σκονη της ερημου.
Στα ξενοδοχεια( μπηκα σχεδον σε ολα τα μεγαλα της TUI) ειχαν μια μονιμη μυρωδια απο εντομοκτονο, για αυτο δεν θα δεις να πεταει τιποτα, για να μην γκρινιαζουν οι Γερμανοι και τους τσιμπησει το ποπουδακο τους.
Μονο βραχια και ξαπλωστρες, που ακομη και αυτες στην παραλια τις εχουν γυρισμενες προς την ανατολη του ηλιου.
Δηλαδή πάνε θαλασσα και ουτε καν αυτην βλεπουν, απλα θελουν να λαμπυριζουν το βραδυ πορτοκαλι.
Το μονο ενδιαφερον ηταν οι αμμολοφοι στο Maspalomas.
Και επισης ενδιαφερον ειναι για τους ομοφυλοφιλους μιας και αποτελει τοπ προορισμο με πολλα club για την κοινοτητα αυτην.
Παλι καλα επιστρεψαμε Βαρκελωνη και απο κει νοικιασα αμαξι και πηγαμε Βαλενθια, Σαραγοσα, Ταραγονα και Μάλαγα και συνηλθαμε απο τον ταχα μου εξωτικο ευρωπαικο προορισμο.