2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

tdoumos

Member
Μηνύματα
108
Likes
197
Τωρα αν ειναι για Τενεριφη, οπου εχει παει η νυφη μου και της αρεσε πολυ απο αποψη τοπιων και ησυχιας, εκει δεν αντιλεγω.
 

tatooine

Member
Μηνύματα
2.658
Likes
11.746
Το μονο ενδιαφερον ηταν οι αμμολοφοι στο Maspalomas.

Και επισης ενδιαφερον ειναι για τους ομοφυλοφιλους μιας και αποτελει τοπ προορισμο με πολλα club για την κοινοτητα αυτην.
Και στους αμμόλοφους πάει η κοινότητα αυτή; Δεν το πρόσεξες;
Και έχει και ολόκληρο συγκρότημα το yumbo γι ψώνια ποτό φαγητό και όχι μόνο……..

Το είπαμε το ξαναλέμε. Τα νησιά είναι χειμερινός ΑΣΦΑΛΗΣ προορισμός γι όποιον θέλει να περάσει όμορφα μερικές μέρες μέσα στο ευρωπαϊκό καταχείμωνο.

το καλοκαίρι δεν πάμε εκεί. Δεν υπάρχει λόγος.
Αυτά.
 

tdoumos

Member
Μηνύματα
108
Likes
197
Και στους αμμόλοφους πάει η κοινότητα αυτή; Δεν το πρόσεξες;
Και έχει και ολόκληρο συγκρότημα το yumbo γι ψώνια ποτό φαγητό και όχι μόνο……..

Το είπαμε το ξαναλέμε. Τα νησιά είναι χειμερινός ΑΣΦΑΛΗΣ προορισμός γι όποιον θέλει να περάσει όμορφα μερικές μέρες μέσα στο ευρωπαϊκό καταχείμωνο.

το καλοκαίρι δεν πάμε εκεί. Δεν υπάρχει λόγος.
Αυτά.
Πρωι πρωι πηγα αμμόλοφους, κατα τις 8 για να πετυχουμε την ανατολη και ιντως ηταν πολυ ομορφα και ησυχα.

Τα βραδια στο ξενοδοχειο και σε ροκ μπαρ εκει στο maspalomas πηγαινα, απλα οταν εψαχνα πριν πεταξω για πληροφοριες, ειχα διαβασει οτι αποτελει πολο ελξης για την LGBTQ
 

panlek30

Member
Μηνύματα
1.794
Likes
4.710
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Γκραν Καναρια παντως που πηγα περυσι Φεβρουαριο 5 μερες, ηταν το πιο ανουσιο ταξιδι που εχω κανει. Αν δεν ηταν η γυναικα μου που πηγαμε μαζι γιατι ειχε σεμιναριο για την δουλεια της(γερμανικο τουριστικο πρακτορειο) δεν θα το σκεφτομουν καν.

Καθαρα αγγλογερμανικη τουριστοπαγιδα, με μηδεν ενδιαφέρουσες θαλασσες, ολες καφε και μαυρες.

Οι περισσοτεροι ψηνονται σαν τα κοτοπουλα στις ξαπλωστρες των all inclusive, τρωνε πινουν και το βραδυ ξαναπινουν με τεκνο μουσικη του 90.

Μηδεν πρασινο, μηδεν φυση, ηλιος μονιμα κρυμμενος πισω απο την σκονη της ερημου.
Στα ξενοδοχεια( μπηκα σχεδον σε ολα τα μεγαλα της TUI) ειχαν μια μονιμη μυρωδια απο εντομοκτονο, για αυτο δεν θα δεις να πεταει τιποτα, για να μην γκρινιαζουν οι Γερμανοι και τους τσιμπησει το ποπουδακο τους.

Μονο βραχια και ξαπλωστρες, που ακομη και αυτες στην παραλια τις εχουν γυρισμενες προς την ανατολη του ηλιου.
Δηλαδή πάνε θαλασσα και ουτε καν αυτην βλεπουν, απλα θελουν να λαμπυριζουν το βραδυ πορτοκαλι.

Το μονο ενδιαφερον ηταν οι αμμολοφοι στο Maspalomas.

Και επισης ενδιαφερον ειναι για τους ομοφυλοφιλους μιας και αποτελει τοπ προορισμο με πολλα club για την κοινοτητα αυτην.

Παλι καλα επιστρεψαμε Βαρκελωνη και απο κει νοικιασα αμαξι και πηγαμε Βαλενθια, Σαραγοσα, Ταραγονα και Μάλαγα και συνηλθαμε απο τον ταχα μου εξωτικο ευρωπαικο προορισμο.
Σ' ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση. Προσωπικα δεν εχω μεγαλες προσδοκιες. Βασικα δεν εχω καν προσδοκιες. Ειχαμε κλεισει για φετος το Μαιο με απευθειας πτηση aegean (την οποια μας ακυρωσαν). Μονο αν ξαναβαλουν απευθειας θα παμε. Η επιλογη του προορισμου ηταν καθαρα για το παιδι. Και ο στοχος ηταν ακριβως αυτος. Να παμε καπου το Μαιο που να ειναι εντελως καλοκαιρι απο θεμα καιρου, να βρουμε ενα all inclusive με δραστηριοτητες για το παιδι και να δουμε κ 1-2 πραγματα. Κοινως διακοπες ξεκουρασης. Τελος δεν εχουμε θεμα με καμια κοινοτητα. Θεωρω αναξιο λογου να πεφτει στο τραπεζι κατι τετοιο.
 

maktoumpis

Member
Μηνύματα
11
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Καμπότζη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα - Νέα Ζηλανδία
Το πλάνο λέει Μογγολία και ίσως Σβάλμπαρντ. Μπέρδεμα για τη Μογγολία οι περιοχές (τι να πρωτοδείς) και για τα Σβάλμπαρντ η εποχή (από ό,τι έχω καταλάβει εντελώς διαφορετική εμπειρία ανάλογα την εποχή)...
 

gioannis13

Member
Μηνύματα
1.904
Likes
12.996
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν ξέρω που θα πάω, ξέρω οτι θα γυρίσω , 04 Ιανουαρίου 2026 από CDG (Πρώτα ο Θεός)
.... και με το 30% των γλάρων προ ημερών, αγόρασα και το Πασχαλιάτικο ! ...... όχι αυγό, Μαρακές !!!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
10.308
Likes
56.132
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω κλείσει
  1. λίγες μέρες Αίγυπτο το Γενάρη
  2. Φλεβάρη-Μάρτη Πράσινο Ακρωτήριο μετά Βραζιλία και Κόστα Ρίκα
  3. Απρίλιο-Μάιο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχω Βολιβία-Χιλή με Νησί του Πάσχα (για δουλειά είναι αυτό αλλά ευχάριστη και με πολύ καλή παρέα, δεν ξέρω γιατί με πληρώνουν) Το σχέδιο είναι το Μάιο-Ιούνιο να είναι το βασικό ταξίδι της χρονιάς με μπόλικο Πακιστάν, πέρασμα από Karakorum προς Κίνα και ιδανική πρόσθεση κάτι μικρού (αλλά νέου για μένα) πχ Μαυρικίου κατά την επιστροφή . Συν κάτι το φθινόπωρο, παίζουμε ανάμεσα σε Βιετνάμ, Ναμίμπια και Αρμενία-Γεωργία-Αζερμπαϊτζαν. Σεπτέμβριο λίγες μέρες σε κάποιο ελληνικό νησί που να μην έχω πάει, ίσως Κάρπαθο και πέριξ, ίσως Λευκάδα. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε από αυτά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.075
Μηνύματα
929.971
Μέλη
39.823
Νεότερο μέλος
georgiaspyridonos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom