erodios
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα φεγγάρια μου!
Ακολουθούσε το χάος, να 'ναι καλά το φυσικό τοιχείο που μας συγκρατούσε!Έλεγα μήπως σε αυτήν υπήρχε κάποιο από τα συνηθισμένα φωτογραφικά τρικ, διαφορετικά αν όντως ακολουθούσε ο καταρράκτης πώς γινόταν και δεν σας παρέσερνε η ορμή του νερού!

"Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνει"... ο ΖαμβεζηςΕξαιρετική δραστηριότητα! Λύθηκε έτσι και η απορία που είχα με μια φωτογραφία από το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας.
View attachment 520207
Έλεγα μήπως σε αυτήν υπήρχε κάποιο από τα συνηθισμένα φωτογραφικά τρικ, διαφορετικά αν όντως ακολουθούσε ο καταρράκτης πώς γινόταν και δεν σας παρέσερνε η ορμή του νερού!
είσαι φίρμα αφούΌχι, κάτι μου έλεγες φυσιογνωμικά, εσύ δεν είσαι αυτός με τα νησιά;
Είχε μεγάλη πλάκα η ατάκα «αυτός με τα νησιά» χώρια την έκπληξη μου. Από τα πολύ ωραία περιστατικά της εκδρομής!είσαι φίρμα αφού![]()
Παρόλο που βρέθηκα εκεί τη ξηρή περίοδο, όλοι λένε ότι δε συγκρίνονται τα δύο αυτά μέρη με το Ιγκουαζού να 'ναι σαφώς ανώτερο. Δεν έχω άποψη, οπότε μάλλον πρέπει να οργανώσω μια εκδρομή κατά Αργεντινή μεριά για να κάνω τη σύγκριση.τρομερά τοπία, θυμίζουν ιγκουαζού
Καταπληκτική φωτογραφία!
Από τα πόδια σε κρατάνε, κόντρα και στη ροή του νερού;Για τις ανάγκες όμως της φωτογράφησης κι εφόσον ήθελες, μπορούσες να ξαπλώσεις πάνω στο βράχο, κοιτάζοντας την άβυσσο κάτω σου με τους δύο οδηγούς να έχουν κυριολεκτικά τη ζωή σου στα χέρια τους κρατώντας σε από τα πόδια, ειδάλλως αντίο, σε παρέσυρε το ρέμα που λέει και το άσμα:
View attachment 520059
Ενννοείται καλά έκανες και πήγες την πεζοπορία μετά...Ήταν η στιγμή που έμαθα ότι βρισκόμασταν ακριβώς απέναντι από την «πισίνα του διαβόλου» και τότε μόνο αντιλήφθηκα πολύ καλύτερα το πρωινό μας εγχείρημα, που από την αντίθετη αυτή πλευρά αυτή φαντάζει εξωφρενικό:
View attachment 520510
(Ας γίνω πιο συγκεκριμένος)
View attachment 520524
- Ναι, προφανώς κι εσύ , με άκουσες να βρίζω και το κατάλαβες;
- Όχι, κάτι μου έλεγες φυσιογνωμικά, εσύ δεν είσαι αυτός με τα νησιά;
- Μου κάνεις πλάκα τώρα!
- Όχι, διάβασα τη συνέντευξη σου πρόσφατα και σε θυμόμουν.
είσαι φίρμα
Είχε πάρα πολύ πλάκα η ατάκα «αυτός με τα νησιά» χώρια την έκπληξη μου. Από τα πολύ ωραία περιστατικά της εκδρομής!
Έπρεπε να πει «Αυτός με τις μπύρες». Αυτό είναι το σωστό!Είχε πάρα πολύ πλάκα η ατάκα «αυτός με τα νησιά» χώρια την έκπληξη μου.
Ήταν ο λόγος που επιλέξαμε να πάμε με το πρώτο, πρωινό δρομολόγιο.Καταπληκτική φωτογραφία!![]()
Ναι, σου κρατάει ένα πόδι ο καθένας, όχι κόντρα αλλά παράλληλα με τη ροή του νερού. Αν ξυθούν, αν τους πιάσει κανένα φτέρνισμα, αντίο ζωή.Από τα πόδια σε κρατάνε, κόντρα και στη ροή του νερού;

Δε γινόταν να χαθεί το μεγαλύτερο αξιοθέατο του πάρκου!Ενννοείται καλά έκανες και πήγες την πεζοπορία μετά...
Θα το δεχόμουν αδιαμαρτύρητα...Έπρεπε να πει «Αυτός με τις μπύρες». Αυτό είναι το σωστό!

Γεια σου ρε ψηλε celebrity!!!![]()
Καταπληκτικό μέρος, που να είχε και το νερό του χειμώνα!Εχω παθει πλακα με το rainforest!!