Στη Μάνη τον χειμώνα

Flandrak

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα στην παρέα. Θα θέλαμε με τον άντρα μου (και τα δύο σκυλιά μας) να περάσουμε μια εβδομάδα περίπου στη Μάνη τον Δεκέμβριο. Όχι τα Χριστούγεννα. Νωρίτερα. Εννοείται δεν ψάχνουμε βαβούρα αλλά τουλάχιστον ένα καφενεδακι-ταβερνουλα σε κάποιο χωριό που να μένει ανοικτό.
Δεν ξερω που να μείνουμε ώστε να μπορέσουμε να γυρίσουμε. Θα μπορούσαμε να μείνουμε τρεις μέρες σε ένα χωριό και τρεις σε άλλο. Το πρόγραμμα θα είναι χαλαρό χωρίς να μας κυνηγάει κάποιος. Μπορώ να ψάξω μόνη μου πληροφορίες για ενοικιαζόμενα - ξενοδοχεία που να δέχονται σκυλιά (αν έχει κάποιος υπόψη του ακόμα καλύτερα) αλλά δεν ξέρω που είναι προτιμότερο να έχουμε βάση δεδομένης της περιόδου. Στην Πελοπόννησο έχουμε πάει Καλαμάτα, Πύλο, Μεθώνη, Κορώνη. Μάλλον για λακωνική Μάνη μας βλέπω.
Ότι πληροφορία έχετε θα είναι χαρά μου....
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.149
Likes
5.373
Σε ευχαριστώ. Όλες τις μέρες εκεί;
Μου είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν έχω μείνει ολόκληρη εβδομάδα σε περίοδο off season στην περιοχή. Πιθανόν να μπορεί να συνδυαστεί και με κάποιο άλλο μέρος αναλόγως βέβαια και των προτιμήσεων σας. Πάντως είναι βολικό μέρος για εξορμήσεις στην γύρω περιοχή και έχει βασικά πράγματα όπως το καφενεδάκι και το ταβερνάκι που αναφέρεις.
 

Pel

Member
Μηνύματα
752
Likes
3.811
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Καλησπέρα,

Ζήλεψα κι εγώ και σκέφτηκα μήπως πάω ένα τριήμερο τα Φώτα στη Μάνη, μείνω Αρεόπολη δύο βράδια (ή Γύθειο; ) και πεταχτώ σπήλαιο Διρού και σε κανένα ωραίο χωριό όσο είμαι εκεί, και Μυστρά στον γυρισμό προς Αθήνα.

Επειδή την Μάνη δεν την επισκέπτεται πολύς κόσμος τον χειμώνα, θα έχει καθόλου κόσμο εκείνες τις ημέρες; Δεν με νοιάζει να έχει πολλή φασαρία και κίνηση, απλά να υπάρχει κάποια φυσιολογική καθημερινή ζωή, ωραία μαγαζιά και ταβερνάκια ανοιχτά και γενικά να μη σε πιάνει η ψυχή σου από την ερημιά που υπάρχει καμιά φορά σε μέρη που είναι γνωστά κυρίως για τουρισμό το καλοκαίρι...
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.210
Μηνύματα
883.804
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom