• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Στρασβούργο --- Μεταφορές

MARINAPAP

New Member
ΒΟΗΘΕΙΑ SOS!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ. ΠΕΤΑΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 7.15 ΚΑΙ 22.00 . ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΩ ΘΑ ΒΡΩ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΤΡΕΝΟ ΕΙΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ?

Last edited:

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Δεν υπάρχει απ' ευθείας τραίνο Μπάντεν Μπάντεν - Στρασβούργο.
Θα κάνεις αλλαγή στο σταθμό Appenweier.
Θα κατεβείς και θα περπατήσεις λίγο με τα πόδια (λίγα λεπτά απόσταση είναι) μέχρι τη στάση του άλλου τραίνου.
Το εισιτήριο θα το βγάλεις ενιαίο. Όπως βλέπω υπάρχει τραίνο και με 21 ευρω.

https://www.rome2rio.com/map/Baden-Baden/Strasbourg#r/Train

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Την προηγούμενη βδομάδα είμασταν στο Στρασβουργο. Κλείσαμε 130€ τρανσφερ αλλά δεν ήρθε ποτε έτσι πήγαμε με το τρένο. (Πήραμε τα χρήματα πίσω φυσικά). Με το λεωφορείο που περνάει από το αεροδρόμιο κατεβαίνεις στον κεντρικό σταθμό του Μπάντεν Μπάντεν, από εκεί βγάζεις εισιτήριο για το τρένο. Είναι με ενδιάμεσο όπως σου είπαν. Σε λιγότερο από μια ώρα θα είσαι Στρασβουργο.

MARINAPAP

New Member
Την προηγούμενη βδομάδα είμασταν στο Στρασβουργο. Κλείσαμε 130€ τρανσφερ αλλά δεν ήρθε ποτε έτσι πήγαμε με το τρένο. (Πήραμε τα χρήματα πίσω φυσικά). Με το λεωφορείο που περνάει από το αεροδρόμιο κατεβαίνεις στον κεντρικό σταθμό του Μπάντεν Μπάντεν, από εκεί βγάζεις εισιτήριο για το τρένο. Είναι με ενδιάμεσο όπως σου είπαν. Σε λιγότερο από μια ώρα θα είσαι Στρασβουργο.
Ευχαριστω πολυ. θυμασαι ποσο πληρωσες το τρενο?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Και παλι ευχαριστώ. Κατι άλλο που σου αρεσε και αξίζει να το δω?
Είναι πολύ όμορφη όλη η περιοχή. Επειδή η πτήση φεύγει αργά -αν πάρετε την ίδια- μπορείτε να το συνδυάσετε με Λουτρά στο Μπάντεν Μπάντεν. Είναι υπέροχη εμπειρία. Οι συγκοινωνίες δεν είναι τόσο καλές στην Αλσατία. Κοιτάξτε τα λεωφορεία της flix bus για μετακινήσεις στα χωρια. Επίσης καλό είναι να κάνετε κράτηση στα εστιατόρια γιατί έχουν περιορισμένα ωράρια. Είναι υπέροχο το Στρασβουργο και τα πέριξ του, να περάσετε υπέροχα !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.025
Μέλη
39.739
Νεότερο μέλος
een6gk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom