Συγγραφή νέων Ταξιδιωτικών Ιστοριών

Lthanos

Member
Μηνύματα
1.387
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Στα πλαίσια της προσπάθειας για την καλύτερη ομαδοποίηση του περιεχομένου του forum και ειδικότερα των Ταξιδιωτικών Ιστοριών που περιέχει, δημιουργήθηκε ένα νέο forum με την ονομασία "Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη".

Σε αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συγγραφή της ταξιδιωτικής σας ιστορίας. Τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας θα φροντίσουν για τη μεταφορά της στο κατάλληλο γεωγραφικό forum, όταν η πληρότητά της φτάσει σε ένα καλό σημείο.

Έτσι, από εδώ και στο εξής δυνατότητα ανοίγματος θέματος για συγγραφή ταξιδιωτικής ιστορίας υπάρχει μόνο στη συγκεκριμένη ενότητα. Φυσικά στα γεωγραφικά φόρουμ των Ταξιδιωτικών Ιστοριών μπορούμε να συνεχίσουμε να συζητάμε και να σχολιάζουμε τις Ιστορίες των μελών όπως πάντα, απλά για να ξεκινήσουμε μια νέα Ιστορία, θα πρέπει να το κάνουμε στη νέα "υπό εξέλιξη" ενότητα.

Με τον τρόπο αυτό, θα πετύχουμε να συγκεντρώσουμε σε σημαντικό βαθμό ολοκληρωμένες -ή σχεδόν ολοκληρωμένες- ιστορίες στα γεωγραφικά forums των Ταξιδιωτικών Ιστοριών.

Η αλλαγή αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη του TravelStories καλύτερη ομαδοποίηση του πολύ πλούσιου περιεχομένου που έχουμε, και που συνεχώς τα μέλη συνεχίζουν να εμπλουτίζουν. :)
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Τι γίνεται αν η ιστορία είναι μια κι έξω;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όλες οι ιστορίες πλέον θα πρέπει να γράφονται εκεί. Αν η ιστορία είναι μια κι'έξω, απλούστατα θα μεταφέρεται πιο γρήγορα στο φόρουμ της περιοχής που πρέπει. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.373
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom