Συμπερασματικά μετά από καιρό...

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να σαι καλά ρε Γιώργο,κρίμα που δε μπορέσαμε να βρεθούμε στη Καρταχένα,την επόμενη φορά θα κάνουμε τραπεζάρα σαλωνικιώτικια να γουστάρουμε!

Ακριβώς έτσι,οι πάισας κινούν ουσιαστικά την οικονομία της χώρας..όσες φορές ήρθε κάποιο παιδί ψάχνοντας δουλειά καί μου λεγε οτι ήταν από το Μεντεγίν(ή έστω από Μπογκοτά)τον έπαιρνα απ'ευθείας στη δουλειά καί ποτέ δε με διέψευσε..
Αλλά όπως είπαμε είναι στη κουλτούρα τους,δεν είναι ότι θέλουν να σε κάνουν κακό,ή έχουν προηγούμενα μαζί σου,απλά είναι έτσι...

Ευχαριστώ για την αναγνώριση καί τα καλά σου λόγια hermanazoo!!
Δηλαδή πια δεν είσαι Cartagena?
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Δηλαδή πια δεν είσαι Cartagena?
''Βαφτίσαμε'' μια οικογένεια Βενεζολάνων Έλληνες πού τρέχουν το μαγαζί,και έχω έρθει για μια πιθανή δουλειά στη Μπογκοτά για το επόμενο εξάμηνο!
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Είναι ΠΑΙΔΙΑ,είναι ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ...για παρέα να βγείς να χορέψεις,να πιείς,χώρις κόμπλεξ,να γελάσεις,να περάσεις καλά...αν όμως επιχειρήσεις να βασιστείς επάνω τους,θα σε πουλήσουν,ΟΧΙ από κακό σκοπό...
Όπως δε μπορείς να εξηγήσεις σε ένα 5χρονο παιδί ότι πρέπει να έρθει στην ώρα του,να φέρει τη παραγγελία σωστά,να βάλει ''δευτέρα'' και ''τριτη'' ταχυτητα γιατί πρέπει να τρέξουμε,έτσι καί αυτοί είναι σαν να μιλάς σε ένα 5χρονο(χώρις να θέλω να θίξω καποία παιδάκια που είναι πανέξυπνα..)

Παραγγέλνεις κοτόπουλο έρχεται μπακαλιάρος,''αχα μι ερμανοοο,όλα καλά,πούλα μπακαλιάρο για κοτόπουλο'',η παραγγελία από τη Κόκα-κόλα σε αυτά τα τρία χρόνια ήρθε 2 ή 3 φορές σωστά(ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ),μάλιστα ο συμπαθέστατος πώλητης με ζήτησε καί κέρασμα διότι ήρθε η παραγγελία σωστά χαχαχαχα!!!!!
Δε γίνεται να σου λένε σαν δικαιολογία ότι ο ντελιβεράς που φέρνει τα λαχανικά δεν έφαγε χθές καί σήμερα θα φάει διπλή μερίδα και η παραγγελία σας θα αργήσει,γιατι αχά ο ντελιβεράς(ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΧΑ...!!!!)
Δε γίνεται,ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,να έχεις πρώτη πόρτα αποθηκούλα,η δευτερη η τουαλέτα,ενδιάμεσα το ψυγείο της κόκα-κόλα,να σε ρωτάνε ''πού είναι το μπάνιο σενιόρ?''-''Δεύτερη πόρτα αριστερά'' και να ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑ ΚΑΜΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΝΑΙΙΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..!!!!!!!!!''Αχά σενιόρ,μου είπατε τη δεύτερη πόρτα αριστερά!!'' πέντε τρίχες νεκρές με τη μία.....καράφλα κάναμε...:haha::haha::haha::haha:
Αναγκάστηκα καί έβαλα ένα αυτοκόλλητο ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΔΩ'',γιατί αχά....

Είμαστε σε μιά αλυσίδα τύπου ΜΑΚRO ψάχνωντας φέτα μιας καί ότι είχε στο ψυγείο είχε τελειώσει...ρωτάμε έναν υπάλληλο αν έχει απόθεμα στην αποθήκη,μας λέει όχι με περίσσια σιγουριά...ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΠΟΤΕ ΜΑ Π-Ο-Τ-Ε,ΔΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΧΑ....πώς κοιτάει ο αδερφός ψηλά σε ένα ράφι,βλέπει τρείς κούτες με φέτα...''να ρε συ,αφού έχεις..'',''ναι,'εχω αλλά είναι ψηλά καί δε τις φτάνω...'':haha::haha::haha::haha::haha:αλλες πέντε τρίχες απεβίωσαν....φώναζει τον υπεύθυνο,ψάχνουν σκάλα,ρώτανε τον προιστάμενο,τσαφ..τσαφφφ..άκουγες τις ασφάλειες να καίγονται στα κεφάλια τους...τι κάνουμε τώρα???παίζει να μαζέυτηκε το μισό προσωπικό,υπευθυνοι,σεκιούριτι,πελάτες,χαμός...:haha::haha::haha:
Με τα πολλά έληξε ο τεράστιος γρίφος το πως θα κατέβει η κούτα με τη φέτα για να τη δώσουμε στο πελάτη(με ποδαράκι..):haha::haha::haha::haha:

Τι να πρωτοθυμηθώ???
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...αγγελία για σερβιτόρο...
Σκάει μύτη ένας ''ήρθα για την αγγελία''-''έχεις δούλεψει ξανά κάπου?''
''ναί,βεβαίως,ήμουν μάγειρας σε ένα φαστφουντάδικο'':haha::haha:..''Ρε φίλε,σερβιτόρο ψάχνουμε''...''Αχάαααα,είμαι και σερβιτόρος...πέρσι στα γενέθλια της μαμάς μου είχαμε πολλούς μοσαφιρέους καί αχα εγώ τους σερβίρα...:xalara::xalara::xalara:''...''αααα οκκκ(-5 τρίχες..:haha::haha:),πές μου ότι ξέρεις καί να κάνεις συντήρηση στο αιρκοντίσιον???''........''Αχά σενιόρ,σπούδασα ψυκτικός,πάω να φέρω τα εργαλεία να το φτιάξω..:xalara::xalara::xalara:''!!!!!!!!!!!
''ΟΧΙ,περίμενε ψάχνω βαφέα,θέλω να βάψω το μαγαζί,είμαι σίγουρος ότι βρήκα τον κατάλληλο...''......Αχά,ειδικότητα μου σενιόρ,έχω βάψει όλη τη γειτονιά μου...!!!!!!
ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΡΕ,ΤΟ Α.Μ.Α.Ν. ΗΡΘΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΗ,ΟΜΟΡΦΗ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ...:haha::haha::haha::haha::haha:

Αχά

Υ.Γ. πιστέψε με δεν περιέχει τη παραμικρή δόση υπερβολής,ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΕΡΑ,ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥOUTUBE..:haha::haha:

 

misha19

Member
Μηνύματα
359
Likes
1.274
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Round the world
Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό από τη Κολομβία,

Περνάει ο καιρός γρήγορα καί σαν χθές θυμάμαι να γράφω για τις πρώτες εντυπώσεις από αυτή τη γή,καί πλέον μετά από σχεδόν 4 χρόνια εδώ,με λίγα λόγια θα σας περιγράψω τη φάση εδώ..

Είναι μια καταπληκτική χώρα για να ζείς ΕΑΝ:

α)Έχεις αρκετά χρήματα καί απλά τα σπαταλάς εδώ,γευόμενος τα ωραία της χώρας..

β)Η δουλειά σου ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ,όπως π.χ. δουλεύεις σε κάποιο προξενείο,σε ΞΕΝΗ εταιρία,σε πληρώνουν από έξω κ.ο.κ.


ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ ΣΟΥ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ,ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ(ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ),ΑΝΤΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...


ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΔΩ,ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΖΟΥΣΑ Π-Ο-Τ-Ε,ΑΝ ΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ''ΟΧΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ..''

Από τα πιό πολύπλοκα καί δύσκολα μέρη στη γη,πιστεύω διαλέξαμε διάνα χαχαχαχα!!!!
Ο ορισμός των λέξεων ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ,ΨΕΥΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,απλά ένα μέρος όπου ακόμη καί οι ίδιοι οι Κολομβιάνοι αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι,να ανοιχτούν επιχειρηματικά(μόνο όταν στελεχώνουν το προσωπικό τους με άτομα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ),μιά αρκετά όμορφη πόλη ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ,όπου οι τουρ.υπηρεσιες που προσφέρει,δε συνάδουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,με το ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ,είναι η χώρα με τους-ίσως-πιο ανευθυνους ανθρώπους,που δεν τους νοιάζει τίποτε,ούτε πόσα παιδία έχουν,ούτε πού είναι,ούτε αν έχουνε να φάνε,ούτε αν οι κόρες τους κάθε λίγο βγαίνουν στο κλαρί γιατι αχα ανάγκες βλέπεις...ούτε αν χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ισπανικά,ούτε αν τα λόγια τους αξίζουν ένα...να μη πώ τι,ούτε τίποτε...
Έτσι λοιπόν,εφευρίσκοντας πως θα πάρουμε εύκολα χρήματα,εξαπατώντας το καθένα,πουλώντας φιλίες(τι λέω ο βλάκας δεν υπάρχει η λέξη ΦΙΛΙΑ εδώ,υπάρχει τι μπορώ να κερδίσω από τη λυκοφιλία μου με σένα..),εξοικονομώ πλάτα για τα απαραίτητα(ρούμι,μαριχουάνα,κόκα,ρούμπα)καί από εκεί καί πέρα...ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΧΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ...ΚΟΛΟμβια,ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑ,ΕΟΥΡΟΠΑ,Κ.Ο.Κ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ....

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ...οι του Μεντεγίν,Μπογκοτά,Κάλι,και γενικώς από το εσωτερικό της χώρας,είναι πολύ καλύτεροι σαν συμπεριφορές και κυρίως με μεγαλύτερη παιδεία,πού είναι καί η ελλειψη της,η μεγαλύτερη πληγή εδώ...

Τώρα θα με ρωτήσετε-καί με το δίκιο σας-τι κάθεσε τότε εκεί,αφού τους κράζεις έτσι???
Ότι αγαπάς το μαλώνεις,ενίοτε το κράζεις,γιατι ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ,ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΑΞΙΕΣ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ..
Μάλιστα πολύ εδώ με λένε να κατέβω πολιτικός μπας και σώσω τη χώρα χχαχαχαχ!!Γι αυτό τους κράζω,και στο προσωπό τους στα ίσια καί με στεναχωρεί να βλέπω τους όποιους άξιους ανθρώπους να χάνονται οι όποιες προσπάθειες τους στο κενό...

Εν πάσει περιπτώση,ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..,καταφέραμε να ανοίξουμε ένα γυράδικο εδώ στη Καρταχένα πριν 3 χρόνια ακριβώς,να το φτάσουμε να έχει μια φήμη σε όλη τη χώρα,να είναι σημείο αναφοράς για πάρα πολύ κόσμο,αλλά πιστέψε με ΘΕΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ να διατηρήσεις ένα μαγαζί εδώ..όσα φιλαράκια ήρθανε από το φόρουμ,ίσως πήρανε μια ιδέα του τη συμβαίνει εδώ καί ότι η ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ε-Ι......

Κάποια στιγμή θα αναφερθώ καί σε λεπτομέρειες του τι εννοώ ακριβώς ως δυσκολίες και...τραγελαφικά εδώ,προς το παρών ευχαριστώ για την υπομονή να διαβάσετε αυτό το μακροσκελές ποστ,χαιρετίσματα στη πατρίδα!!


Υ.Γ. Όσοι με ξέρουν από το φόρουμ,ξέρουν καί την αγάπη που είχα για την Λατ.Αμερική,από το πρώτο μου ταξίδι στο Περού κ.ο.κ.,πολλές φορές,δε ντρέπομαι να το πώ,ήμουνα καί εγώ από τους ΜΠΟΥΦΟΥΣ πού πίστευαν στον έρωτα,αγάπη κ.ο.κ. από μια κολομβιάνα...Τώρα τη κοπέλα που έχω την έχω με ''συμβόλαιο καί περιοριστικούς όρους'' και με ιδιαίτερα μαθήματα συμπεριφοράς καθημερινώς,έχει εξελιχθει πολύ,αλλά πάλι ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ...χαχαχαα..δυστυχώς είδαν σημεία καί τέρατα τα ματάκια μας,ζώντας στο πιο τουριστικό μπάριο της Κολομβίας!!(για άλλη μια φορά να σημειώσω οτι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ αλλά στις περισσότερες....:bleh:
Καλημέρα Γιώργο! Εσύ δεν με ξέρεις αλλά εγω έχω ακούσει πολλά απο τον φίλο σου τον Ηλία για εσένα , το μαγαζί και την Κολομβία. Φήμες λένε οτι ήσουνα και εσύ μια μικρή αφορμή για να ανοίξουν το μπαράκι με το όνομα της Κολομβίας στη Θεσσαλονίκη , στο οποίο περνούσα αξέχαστα βράδια μέχρι πριν 1 χρόνο που σπούδαζα εκεί! Με έκανε να αγαπήσω μια χώρα που δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου και περιμένω πως και πως να έρθω! Αρχικά εκπλάγηκα μπορώ να πω απο τα λόγια σου!! Βέβαια δεν είναι το ίδιο να ζείς εκεί και να κάνεις διακοπές εκεί, όπως συμβαίνει και σε πολλά άλλα μέρη. Καλές δουλειές να έχετε και στην Μπογκοτά
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Καλημέρα Γιώργο! Εσύ δεν με ξέρεις αλλά εγω έχω ακούσει πολλά απο τον φίλο σου τον Ηλία για εσένα , το μαγαζί και την Κολομβία. Φήμες λένε οτι ήσουνα και εσύ μια μικρή αφορμή για να ανοίξουν το μπαράκι με το όνομα της Κολομβίας στη Θεσσαλονίκη , στο οποίο περνούσα αξέχαστα βράδια μέχρι πριν 1 χρόνο που σπούδαζα εκεί! Με έκανε να αγαπήσω μια χώρα που δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου και περιμένω πως και πως να έρθω! Αρχικά εκπλάγηκα μπορώ να πω απο τα λόγια σου!! Βέβαια δεν είναι το ίδιο να ζείς εκεί και να κάνεις διακοπές εκεί, όπως συμβαίνει και σε πολλά άλλα μέρη. Καλές δουλειές να έχετε και στην Μπογκοτά
Γεία σου φιλαράκο,να σαι καλά,ναί ο Λιάκος είναι αδερφός,ήρθε μάλιστα καί δύο φορές εδώ να μας επισκεφτεί!
Εγώ φέτος είχα την ευκαιρία να παω στο ''Colombia'' για πρώτη φορά,καθώς έκανα τρεισήμιση χρόνια να έρθω στην Ελλάδα!
Ναί η διαφορά είναι τιτανοτεράστια,αλλά είναι καί καλή φάση να τη διαπιστώνεις καί να τη βιώνεις τη διαφορά από το τουρισμό και από το να ζείς μόνιμα εδώ!
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Από τις πιο χαβαλέ φάσεις ήταν όταν ήρθε η ''Μενεγάκη'' της Κολομβίας για μια συνεντευξη στο μαγαζί μας καί την επόμενη μέρα πήγα ζωντανά στο πρωινάδικο καί βγήκα πρώτη φορά στη τηλεόραση χαχαχα:haha::haha::haha::haha:

Η συνέντευξη είναι χωρισμένη σε 4 μέρη,εγώ σας παραθέτω το πρώτο,όταν ήρθανε στο μαγαζί τον ιούνιο του '14,δύο μέρες πριν το μεταξύμας αγώνα(Κολομβία-Ελλάδα):clap::clap:

Είναι βέβαια στα ισπανικά αλλά αν κάποιος γνωρίζει τη γλώσσα,έχει καλη φασή να την δεί!!:xalara::xalara:

υ.γ.Το πρώτο μέρος ουσιαστικά αρχίζει από το 4:10 του βίντεο!!!


 

dpapatsimpas

Member
Μηνύματα
134
Likes
199
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Ιραν
Εισαι μεγαλη μορφη ρε Γιωργαρε.Για να φτασουν να σε γονατισουν εσενα που ειχες τετοια τρελα με τους Λατινους φανταζομαι τι περασες.Δε σε φοβαμαι ομως,με την τρελα που κουβαλας θα τη βρεις την ακρη.Κοιτα μονο να μη χασεις το χαμογελο σου και την ορεξη σου για τη ζωη
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.696
Likes
6.673
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Για πες μας νέα απο την Μπογκοτά !
Είναι καλλιτερα τα πράγματα εκει με το προσωπικό ;
Οι πελάτες βρίσκουν το μπάνιο ;
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.877
Likes
14.380
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για πες μας νέα απο την Μπογκοτά !
Οι πελάτες βρίσκουν το μπάνιο ;
Κλαίω!!!! Τον είχα ποτισει τσίπουρο και μου έλεγε για το πόσο ανοητος λαος είναι! Τι γέλιο!
Περνουσαν την πόρτα του ψυγειου για την πορτα του wc
 

Antonios86

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Cuba
Ταξίδι-Όνειρο
Nassau
Καλησπερα σε ολους και κυριως στον host του forum

Καταρχην να ευχηθω καλη πορεια και καλη συνεχεια στον επιτυχη αγωνα που ξεκινησες.
Προκειται να επισκεφτω την Κολομβια και πιο συγκεκριμενα Cali , Cartagena , τελος Δεκεμβριου μεχρι 15 Ιανουαριου για διακοπες.
Παρακολουθωντας λοιπον ολες τις συζητησεις , συμπερασματικα εισαι γνώστης δυνατός του μέρους γι αυτο και θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μου δωσεις μερικες πληροφοριες για τα συγκεκριμενα μερη , μερικα tips για ασφαλη και ευχαριστη διαμονη , πως θα επισκεφτω το μαγαζι σου , και αν χρειαζεται να προμηθευτω κολομβιανικη visa απο Ελλαδα γι αυτες τις 15 μερες
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom