Συμπεριφορά επιβατών στο αεροπλάνο

AERAS

Member
Επιτέλους το είπε κάποιος!!! :haha:
Αυτό το έκανα και εγώ... Αλλά τουλάχιστον ήταν τσάρτερ της εταιρίας με μόνο συνάδελφους μέσα... Παίρναμε τσουρέκια τερκενλη από σαλονικα... Ενώ τα ίδια πουλάνε και στο Ελ. Βενιζέλος...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Για αυτούς που χειροκροτάνε ίσως ή είναι υπερβολή λέτε;

Α, και σε αυτούς που γεμίζουν τα ντουλαπάκια με όλο τους το νοικοκυριό αδιαφορώντας για το ότι δε μένει χώρος για τις αποσκευές των άλλων.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μπορουμε να σφαλιαρισουμε και αυτους που στεκονται ορθιοι στο gate πολυ πολυ νωριτερα δημιουργωντας μας αγχος?
Κυρίως τους έξυπνους που πάνε να περάσουν πρώτοι, ακόμα κι αν έχουν 4ο γκρουπ επιβίβασης, μη τυχόν και χάσουν το αεροπλάνο ξέρω γω. Αυτή την συμπεριφορά στην επιβίβαση την έχω δει σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα...

varioAthens

Member
Κυρίως τους έξυπνους που πάνε να περάσουν πρώτοι, ακόμα κι αν έχουν 4ο γκρουπ επιβίβασης, μη τυχόν και χάσουν το αεροπλάνο ξέρω γω. Αυτή την συμπεριφορά στην επιβίβαση την έχω δει σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα...
... το μονο που τους δικαιολογω ειναι μην τυχον και το κανουν για να προλαβουν ντουλαπακι ακριβως πανω απο την θεση τους γιατι οπως σωστα ειπε καποιος βαζουν μερικοι στα ντουλαπακια ολη τους την προικα

maria91

Member
... το μονο που τους δικαιολογω ειναι μην τυχον και το κανουν για να προλαβουν ντουλαπακι ακριβως πανω απο την θεση τους γιατι οπως σωστα ειπε καποιος βαζουν μερικοι στα ντουλαπακια ολη τους την προικα
Μονο που αυτοι που το κανουν προλαβαινουν ντουλαπακι πανω απο τη θεση τους αλλα βαζουν ΚΑΙ ολη τους την προικα!αυτη η μαστιγα λες κ ταξιδευουν με το κτελ.....

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Και ελεγα καπου τα εχω ξαναγραψει-καπου τα εχω ξαναγραψει: Oι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο
Υπήρχε κι ακόμα ένα νήμα τύπου «ενοχλητικοί συνταξιδιώτες» ή κάπως έτσι, που είχαμε δώσει τον ανάλογο πόνο.

το μονο που τους δικαιολογω ειναι μην τυχον και το κανουν για να προλαβουν ντουλαπακι ακριβως πανω απο την θεση τους
Δε δικαιολογείται, βέβαια σ' αυτό φταίνε και οι εταιρείες, ειδικά στην επιβίβαση μέσω φυσούνας θα έπρεπε να ξεκινούν από το πίσω μέρος του αεροσκάφους προς τα μπροστά όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα