Περίπου μισή ώρα. Είχα πάει ως φαντάρος πριν πολλά χρόνια. Δεν άρεσε σε κανέναν από την παρέα ούτε το μέρος ούτε η θάλασσα του.λογικά δεν είναι κάποιος τρομερός προορισμός αλλά για εναλλακτική ήθελα να ρωτήσω.Απο Ξάνθη πόση ώρα είναι ξέρει κάποιος ?
Πεντακάθαρα νερά στο Φανάρι??? Ωραίες παραλίες και καθαρές θάλασσες η Θράκη? Καλή παραλία τα Άβδηρα? Μπορώ να συνεχίσω να ρωτάω μέχρι αύριο. Προσωπικά αυτά τα μέρη θα τα προτιμούσα για θάλασσα μόνο αν η άλλη επιλογή μου ήταν να κάτσω σπίτι.Εμένα πάλι μου άρεσε πολυ! Πεντακάθαρα νερά, τεράστια παραλία, beach bars για καφε, κοκτέιλ αλλά και φαγητό, ένα water park στην Αρωγή, γενικά μια πολύ ευχάριστη παραλία!
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες αρνητικές εντυπώσεις!
Γενικά η Θράκη έχει πολύ όμορφες παραλίες και καθαρές θάλασσες (Αβδηρα, Αη Γιάννης, Φανάρι και γενικά μια μεγάλη ακτογραμμη). Πέρυσι που έκανα εκεί τις διακοπές μου ενθουσιαστηκα. Χωρίς υπερτουρισμο, με τις ορδές των τουριστών, ο ένας πάνω στον άλλο.
Ακριβώς αυτό που είπα, το έζησα πέρυσι. Έχω πολλά άλλα παραδείγματα επί ελληνικού εδάφους με θαλασσες-βουρκο και παραλίες στενές η πνιγμένες στον κόσμο...Η Θράκη δεν ανήκει σε αυτές. Εγώ πέρασα υπέροχα, κολύμπησα σε πεντακάθαρα νερά και ειδα ομορφα μερη όπου και να πήγα πέρυσι.Πεντακάθαρα νερά στο Φανάρι??? Ωραίες παραλίες και καθαρές θάλασσες η Θράκη? Καλή παραλία τα Άβδηρα? Μπορώ να συνεχίσω να ρωτάω μέχρι αύριο. Προσωπικά αυτά τα μέρη θα τα προτιμούσα για θάλασσα μόνο αν η άλλη επιλογή μου ήταν να κάτσω σπίτι.
Γιατί να σου αλλάξω άποψη? Εσύ γουσταρεις Φανάρι, εγώ Κουφονήσια, δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε (2η ευκαιρία δίνω σε κάτι που για κάποιον λόγο μπορεί νς αδικήθηκε, όχι σε κάτι που αντικειμενικά είναι τραγικό βλ. χάλια νερά, αδιάφορες παραλίες, κουνούπια και ένα σωρό άλλα που τόσοι ακόμα έγραψαν παραπάνω).Ακριβώς αυτό που είπα, το έζησα πέρυσι. Έχω πολλά άλλα παραδείγματα επί ελληνικού εδάφους με θαλασσες-βουρκο και παραλίες στενές η πνιγμένες στον κόσμο...Η Θράκη δεν ανήκει σε αυτές. Εγώ πέρασα υπέροχα, κολύμπησα σε πεντακάθαρα νερά και ειδα ομορφα μερη όπου και να πήγα πέρυσι.
(Ειρωνική η τοποθέτηση σου με τις απανωτές επισης ειρωνικες ερωτήσεις, μπορείς να ρωτάς και μέχρι του χρόνου, δεν πρόκειται να μου αλλάξεις άποψη για αυτό που έζησα. Ίσως να έδινες μια δεύτερη ευκαιρία, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα από την τελευταία φορά που επισκέφθηκες τα μερη).
Τα κουφονησια μου άρεσαν και εμένα πολύ (δεν ξέρω βέβαια πως μπήκαν στην κουβέντα και πως κάποιος γουσταρει ή Θρακη ή Κουφονησια).Τα αρνητικά που αναφέρεις εσύ και οι υπόλοιποι στην Θράκη εγώ δεν τα αντιμετώπισα, το αντίθετο μάλιστα.Γιατί να σου αλλάξω άποψη? Εσύ γουσταρεις Φανάρι, εγώ Κουφονήσια, δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε (2η ευκαιρία δίνω σε κάτι που για κάποιον λόγο μπορεί νς αδικήθηκε, όχι σε κάτι που αντικειμενικά είναι τραγικό βλ. χάλια νερά, αδιάφορες παραλίες, κουνούπια και ένα σωρό άλλα που τόσοι ακόμα έγραψαν παραπάνω).
Παρόμοια παραλία με αυτές που ανέφερες είναι και της Μαρώνειας. Προσωπικά δεν μου άρεσαν και για τον πρόσθετο λόγο ότι είναι αφημένες στην μοίρα τους με τραγικές υποδομές (ήμουν εκεί φοιτήτρια και έτσι τις ξέρω και ξαναπήγα και πριν τρία χρόνια). Πάντως κ πάλι γούστα είναι αυτά.Τα κουφονησια μου άρεσαν και εμένα πολύ (δεν ξέρω βέβαια πως μπήκαν στην κουβέντα και πως κάποιος γουσταρει ή Θρακη ή Κουφονησια).Τα αρνητικά που αναφέρεις εσύ και οι υπόλοιποι στην Θράκη εγώ δεν τα αντιμετώπισα, το αντίθετο μάλιστα.