Tracer
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νορβηγία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βολιβία Χιλή Αργεντινή
Χάρηκα πολύ που σας συνάντησα, ήταν υπέροχη βραδιά! Καλά ταξίδια σε όλους!
Κι εγω αναρωτήθηκα ποιο μέλος είστε.. έχουμε συνομιλήσει κάποιες φορές! Την επόμενη φορά θα τα πούμε εκτενέστεραΤι ωραία πέρασα στην συνάντηση.Χρονια θαύμαζα τις ωραίες συνάξεις που κάνουν τα καρντάσια και εφέτος τα κατάφερα να βρεθώ.Χαρηκα και συγκινήθηκα βλέποντας την Μαρία,τον Θανάση και την Φενια μετά από 15 χρόνια!Απόλαυσα την συζήτηση με τον anlazar ,λατινολάτρεις και ισπανόφωνοι οι δυο μας είχαμε πολλά να πούμε.Η συνέχεια στην επόμενη συνάντηση γιατρέ!Απόλαυση η γνωριμία με την Ειρήνη που κλείσαμε ότι την περιμένω στο Γύθειο .Χάρηκα που βρέθηκα με τον Γιάννη τον ψηλό δια ζώσης .Λεβέντης ο ψηλός, όταν κατέβω στο Γύθειο θα κάνω συζήτηση με ανηψιες και γειτονοπουλες να τον προξενέψω!
Σας ευχαριστώ όλους πολύ ,πέρασα καταπληκτικά.
Χρόνια πολλά στο φόρουμ και ότι καλύτερο εύχομαι στο αφεντικό στην Αυστραλία.
Τη σκέψη μου διάβασες? 16/11 Κυριακή. Να μας οργανώσει το μέλος thanosth που είχε και την ιδέα!Ίσως και νωρίτερα με αφορμή την έκθεση philoxeniaτον Νοέμβριο..@anlazar το οργανώνουμε?
Ναι γιατί όχι? Κάπου εκεί κοντά στην έκθεση.. είχαμε παει σε ενα μαγαζι περυσι.@thanosth βγαλε νεο νήμα με ημερομηνία μερο κ συμμετοχεςΤ
Τη σκέψη μου διάβασες? 16/11 Κυριακή. Να μας οργανώσει το μέλος thanosth που είχε και την ιδέα!![]()
7 Φεβρουαρίου είναι η συνάντηση της Αθήνας, υπόψιν!Και για να μη ξεχνιόμαστε . Μίλησα σήμερα με τα παιδιά από το utopia το οποίο βολεύει φουλ για τέτοιες μαζωξεις.
Το μαγαζί μας δίνει -μιας και ο Μάρτιος πέφτει μακριά για πίτα- δυο ημερομηνίες μες το Φλεβάρη 8, και 15.
Αν έχει κάποιος άλλη πρόταση ας μιλήσει τώρα ειδάλλως (να σωπάσει για πάντα) θα ανοίξω θέμα για κοπή πίτας ώστε να κάνουμε ψηφοφορία .
Συμφωνώ, πρέπει να ανοίξει το νήμα γι' αυτές τις δύο ημερομηνίες, ίσως να προσθέταμε κι άλλη μία;Το μαγαζί μας δίνει -μιας και ο Μάρτιος πέφτει μακριά για πίτα- δυο ημερομηνίες μες το Φλεβάρη 8, και 15.
Αν έχει κάποιος άλλη πρόταση ας μιλήσει τώρα ειδάλλως (να σωπάσει για πάντα) θα ανοίξω θέμα για κοπή πίτας ώστε να κάνουμε ψηφοφορία .