ΗΠΑ Συναισθήματα της Δυτικής Ακτής

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
-Hello Mr Sinise.
-Hello my friend.
-I'm a big fan, I watch your show every week in Greece!
-You are from Greece, what's your name?
-Defkalion.
-Oh my God, are you Defkalion from travelstories.gr?
-Yes, that's me.
-Oh my God, I can't believe it's you, I'm a huge fan!! I visit the website every day and look at the pictures because I can't read the text. Every week at the studio we ask Melina to translate the stories and we all sit around her and listen about your adventures! Keep up the good work.
-I will Mr Sinise but this is my floor, I have to go.
-Ok my friend, can we please take a picture together? Otherwise Melina will never believe that I've met you!
-Sure, no problem.
-Thank you my friend. Give my regards to Go2dbeach, Thanosth, GTS and the rest of the gang.
-I sure will, Mr Sinise.
Θεός!!! :haha::haha::haha:
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
6.667
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
mpiftex πολυ καλο !!!:clap:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.825
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Σα να μου φαίνεται ότι κάποιος έχει ξεχαστεί....
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Ξύπνημα το πρωί με τα χίλια ζόρια. Με συνοπτικές διαδικασίες παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, βεντούζα το gps στο παρμπρίζ, και destination: Santa Barbara.

Λεπτομέρεια: η μέρα είναι Παρασκευή και πρώτα φορά στη ζωή μου καταλαβαίνω τί πάει να πει πραγματικό μποτιλιάρισμα. 16 λωρίδες (8 +8) σερί ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, η ζέστη στο φουλ και η απορία έκδηλη για το πώς ακριβώς θα καταφέρουμε να βγούμε από το τέρας που λέγεται L.A.

Τελικά μετά από κάποιες ώρες επίπονης οδήγησης φτάνουμε στην πανέμορφη Santa Barbara. Η κούραση από την οδήγηση αλλά και το ταξίδι της προηγούμενης ημέρας μας οδηγούν κατευθείαν στο ξενοδοχείο που πέφτουν ύπνοι γενναίοι. :D

Ξύπνημα νωρίς το απόγευμα, βόλτα για φαγητό στην παραλία, με τη στιγμή του απογεύματος να είναι το περπάτημα στις αποβάθρες μέσα στη θάλασσα και η εκπληκτική θέα της πόλης πίσω:

DSC_0817.jpg


Η συνέχεια, λίγο πολύ μόνο για τις γυναίκες του φόρουμ :bleh::

Βόλτα στο Santa Barbara Bowl, έναν εκπληκτικό χώρο για συναυλίες μέσα σε ένα φαράγγι σε έναν από τους λόφους της SB, και συναυλία -κρατηθείτε- New Kids on The Block. :D:D:D

Το γήπεδο γεμάτο με 10,000 κόσμο, 9,999 γυναίκες και εμένα :lol:

Οι τύποι πάντως είναι απίθανοι, σόου με τα όλα του, πολύ αληθινοί και πολύ low profile, όπως ήταν και μικροί (για όσους τους θυμούνται). Περάσαμε αληθινά θαυμάσια και το μόνο που μένει είναι να σας δείξω μερικές εικόνες, με αυτό το βιντεάκι:


και αυτές τις φωτογραφίες:

IMG_0135.jpg


IMG_0157.jpg


IMG_0174.jpg


IMG_0186.jpg


Τρομερή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος (οι κοπέλες δηλαδή, αφού οι άντρες ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα) ήταν με ένα κύπελλο μπύρα στο χέρι μόνιμα, ενώ ένα τραγικά μεγάλο ποσοστό των γυναικών ήταν παχύσαρκες. Δείγματα "καλοπέρασης" σε ένα από τα πιο "κυριλέ" μέρη της δυτικής ακτής; ίσως, πάντως εμφανείς πέραν αμφιβολίας οι διαφορές με τους ανθρώπους του east coast, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά.

Πτώματα μετά την πολύωρη συναυλία, η επιστροφή στο ξενοδοχείο και ο ύπνος ήταν επιβεβλημένα. Η επόμενη μέρα ήταν ακόμα πιο μεγάλη.
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.614
Likes
50.258
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
ίσως, πάντως εμφανείς πέραν αμφιβολίας οι διαφορές με τους ανθρώπους του east coast, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά.

Αυτό ξαναπές το. Πριν κάμποσα χρόνια ήμουν με μια κοπέλα που σπούδαζε στη Σάντα Μπάρμπαρα και στον ελεύθερό της χρόνο φύλαγε σπίτια διασήμων...

Πάντως ότι είσαι και Ρουβίτσα μπος, δεν το περίμενα...
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
ταξίδι στην santa και για συναυλία New Kids on the Block :shock::shock:.
και video για τους δυσπιστους !!!!!!!!!!!

την πρωτοχρονια στην Πράγα για μια εβδομάδα :shock::shock:.

Τελικά μηπως να το κοίταζες λίγο το θεμα σου βρε Boss :haha::haha::haha::haha:

ΥΓ> μηπως έχεις δει και την Britney Spears live ?????
 
Last edited by a moderator:

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Jefe, θενκς για την εκπληξη και για τις ωραιες φωτος! Τωρα που πηρες φορα, μη σταματησεις να μας γραψεις τη συνεχεια! Μη γινει λατινοαμερικανικη σειρα η ιστορια σου και ενα ταξιδι 2 βδομαδων γραφτει σε 2 χρονια! :D
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Σε λίγο θα μας πεις ότι τραγούδαγες και το step by step waw baby:bleh::bleh::bleh::bleh:
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
H επόμενη μέρα με βρίσκει και πάλι στο τιμόνι αυτή τη φορά οδηγώντας νότια, κοντά στα σύνορα της California, στο πανέμορφο San Diego. Φτάνοντας στην πόλη έχει μόλις ξεσπάσει η ιστορία με τη νέα γρίπη και τα κανάλια λυσσάνε για αίμα και καταστροφολογία. Αντίθετα ο κόσμος δε βλέπω να επηρεάζεται. Απέναντι από το ξενοδοχείο μου βρίσκεται το Hard Rock hotel, στο οποίο μπαινοβγαίνει τόσος πολύς κόσμος που υποθέτω ότι γίνεται κάποιο πάρτυ στο roof garden του.

Η θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι εντυπωσιακή:

:::

Η μικρή βόλτα στην πόλη δίνει μερικά ακόμα σκηνικά από το κουκλίστικο San Diego και τους πολύ πολύ φιλικούς κατοίκους του (καμία σχέση με το LA):

:::

Το βράδυ έχω μια αναπάντεχη (ίσως όχι και τόσο τελικά) συνάντηση. Πριν από δύο μήνες διατηρούσα επικοινωνία με έναν τύπο ονόματι Jim Chen, κολλητό φίλο του Ken Rockwell για όσους ασχολούνται με φωτογραφία (και πιο συγκεκριμένα με νικον :bleh:), ο οποίος είχε κάνει τη μετατροπή της παλιάς μηχανής μου σε υπέρυθρη. Το ίδιο βράδυ σκάει μύτη στο ξενοδοχείο με πλάνα για δείπνο σε μια πολύ όμορφη περιοχή της πόλης γεμάτη μαγαζάκια.

Κουβέντα με έναν κινέζο που μεγάλωσε στην Κίνα και ανδρώθηκε στην Καλιφόρνια, συζήτηση για τη φωτογραφία, τη ζωή στις ΗΠΑ, τη ζωή στην Κίνα, στην Ελλάδα, ανταλλαγή αναμνηστικών (σαντορίνη έδωσα, κινέζικες πένες πήρα :D ), όλα αυτά συνέθεσαν το πιο απολαυστικό κομμάτι του ταξιδιού μου ως εκείνη τη στιγμή.

Γιατί καλά τα τοπία, καλές οι θάλασσες, καλά τα αξιοθέατα και το σόπινγκ, καλά και τα τουριστικά και μη τουριστικά εστιατόρια, αλλά η επαφή με τους ανθρώπους είναι πάντα αυτή που μου δίνει το κάτι διαφορετικό στα ταξίδια μου, και γι'αυτό άλλωστε την επιδιώκω.

Μια φωτογραφία φεύγοντας, περισσότερο για να καταγραφεί η βραδιά στη μνήμη μου παρά γιατί έχει να δείξει κάτι:



Γραμμή με το gps του κινέζου για το χοτέλ, και νάνι. Η επόμενη μέρα έχει τσάρκα στην πόλη, υπέρυθρες φωτογραφίες και αναχώρηση για βόρεια.
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντού για πάντα
Απ'ότι βλέπω έμεινες απέναντι ακριβώς από το συνεδριακό κέντρο, στα όρια του Gaslamp δηλαδή. Ωραία περιοχή, περιμένω να διαβάσω τη γνώμη σου για την πόλη.

Προσπαθώ να καταλάβω που είναι τραβηγμένη η τελευταία φωτογραφία. Μήπως στην Παλιά Πόλη (Old Town);;;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.504
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom