Συναντήσεις μελών ανά τον Κόσμο!

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Η ιδέα γυρίζει στο μυαλό μου εδώ και αρκετούς μήνες.
Τελική αφορμή στάθηκε η συνάντηση με την φίλη @evaT στην Ιαπωνία και την Οσάκα, αλλά και η παλιότερη συνάντηση και γνωριμία μου με τον @taver στο Μαρόκο.
Τι θα λέγατε να ποσταραμε μελλοντικά ταξίδια μας λίγες μέρες πριν η και κατά τη διάρκεια τους, με σκοπό να συναντηθούμε με άλλα μέλη του φόρουμ που θα τύχει να βρισκόνται στα ίδια μέρη και ημερομηνίες!
Ακομα και αν κάποιο μέλος ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ή κάποιο στην Αθήνα ή και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας να κανονίζουμε συναντήσεις.
Σκοπός να γνωριστούμε από κοντά, να μοιραστούμε ταξιδιωτικες εμπειρίες και πλάνα και τι πιο ωραίο να γίνει αυτό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού?
Γιατί να περιμένουμε μια φορά τον χρόνο την κοπή της πίτας για να γίνεται αυτό?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τι θα λέγατε να ποσταραμε μελλοντικά ταξίδια μας λίγες μέρες πριν η και κατά τη διάρκεια τους, με σκοπό να συναντηθούμε με άλλα μέλη του φόρουμ που θα τύχει να βρισκόνται στα ίδια μέρη και ημερομηνίες!
Αυτό σημαίνει ότι θα προαναγγέλεις τα ταξίδια σου; :haha: :haha:

Φοβερή ιδέα όντως. Χαίρομαι που συμμετείχα στον εγκαινιασμό της. Μήπως να βάζουμε και την αντίστοιχη φωτό της συνάντησης;

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου

Φοβερή ιδέα όντως. Χαίρομαι που συμμετείχα στον εγκαινιασμό της. Μήπως να βάζουμε και την αντίστοιχη φωτό της συνάντησης;
Ε, ναι επιβάλλεται!

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Φυσικά! Εγώ τα λέω όταν είμαι εκεί! Η και την προηγούμενη ημέρα. Νομίζω είναι καλύτερα έτσι από να το ποσταρουμε μήνες πριν, θα χαθεί και όταν έρθει η ώρα δε θα το βλέπει κανείς..

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εδώ βλέπετε εμένα και τον @Kyriakao σε τρυφερό ενσταντανέ, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
'Εχουμε φύγει δεν είμαστε πια εκεί, αλλά μελλοντικά όπου βρισκόμαστε μπορούμε αν θέλουμε να ανεβάζουμε Live!
20251113_204128.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα