Συναυλιες και ταξιδια

paykopete

Member
Σε άλλα νέα, τι απατεώνες είναι...
Ανακοίνωσαν οτι ήτανε εισιτήρια απο χορηγούς. Και πάλι όμως όταν ανακοινώνεις sold out , τότε είναι sold out. Η μπορεί να βγάλανε παραπάνω εισιτήρια να χωρέσουν όσοι παραπάνω μπορούνε για την οικονόμα. Ποιος ξερει...

Πήρα! Τα λέμε εκεί🤘
Good! 🤘 🤘 🤘
Πρέπει να κανονιστεί κάποια μέρα πριν η μετά, μάζωξη για μπυράκια όπως λέγαμε!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το τρομερά αξιόπιστο Site του ticketmaster σε συνδυασμό με τους εκπληκτικούς μηχανισμούς της Alpha bank έκαναν πάλι το θαύμα τους, πάνω που είχα βάλει τα εισιτήρια στο καλάθι και προχωρούσα στην πληρωμή η οποία φυσικά απέτυχε και το καλάθι φυσικά άδειασε ως του θαύματος. Απλά δε με θέλει.
Οι τύποι είναι για τα σκυλιά, μη πω τιποτα χειρότερο μας διαβάζουν κιόλας.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Good! 🤘 🤘 🤘
Πρέπει να κανονιστεί κάποια μέρα πριν η μετά, μάζωξη για μπυράκια όπως λέγαμε!
Είμαι μέσα! Θα το κανονίσουμε όταν έρθει η ώρα.

Το τρομερά αξιόπιστο Site του ticketmaster σε συνδυασμό με τους εκπληκτικούς μηχανισμούς της Alpha bank έκαναν πάλι το θαύμα τους, πάνω που είχα βάλει τα εισιτήρια στο καλάθι και προχωρούσα στην πληρωμή η οποία φυσικά απέτυχε και το καλάθι φυσικά άδειασε ως του θαύματος. Απλά δε με θέλει.
Οι τύποι είναι για τα σκυλιά, μη πω τιποτα χειρότερο μας διαβάζουν κιόλας.
Λογικά για αρένα θα βγουν αρκετά ακόμα όταν γίνουν οι έλεγχοι στο χώρο και δώσουν το οκ.

Προφανώς αν και κατάφερα να πάρω, έζησα την ticketmaster εμπειρία. Αναμονή κάνα 40λεπτο χωρίς να λέει θέση στην ουρά ή να δίνει μια ιδέα πόσο θα περιμένεις και όταν τελικά μπήκα είδα κάμποσα διαθέσιμα εισιτήρια. Δεν ξέρω πως δικαιολογείται αυτή η μεγάλη αναμονή.

Πάντως δεν νομίζω να κοροϊδεύουν για το sold out. Δεν είναι τόσο παράξενο να ακυρωθηκαν κάμποσα για διάφορους λόγους και να τα διεθεσαν. Αν το συνεχίσουν και κάθε τρεις και λίγο ανοίγουν εισιτήρια το ξανασυζητάμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.101
Μέλη
39.854
Νεότερο μέλος
Κρητικος64

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom