paefstra
Member
Εδω. Ειναι sold out.
Θα σας φέρει Θανάση Παπακωνσταντινου και θα πείτε κι ευχαριστώΆμα δε μου φέρουν και σ' αυτό τους Maiden δε πάω!![]()
Πριν μερικούς μήνες τους υποχρέωσε η Αμερική να έχουν τα fees μέσα στην τιμή και να μην αιφνιδιαζεται ο αγοραστής στο check out. Στην Αμερική τα fees ήταν εξωφρενικά. Ίσως να πέρασε και στην Ευρώπη κάτι αντίστοιχο ή να το εφαρμόζουν κατά περιπτώσεις και εδώ. Πάντως να μην έχουν καπέλο είναι απίθανο. Φαίνεται και από τις τιμές δηλαδή. Πέρσι έδωσα 100,8 για αρένα Maiden και είχε και τα fees στην τιμή.χωρίς καπέλο στο εισιτήριο.
Μα οι Metallica για αρένα έχουν 150! Για κερκίδα οι Metallica έχουν όλο το στάδιο σε σχέση με Maiden που είναι το μισό. Άλλα δεδομένα.Πάντως παρά πολύ ακριβό το εισιτήριο και επειδή βλέπω γενικά κάνουν σύγκριση με τιμες Metallica, οι τελευταίοι θα έχουν support Gojira και Knocked Loose.
Άλλο 100 για 2 συγκροτηματαρες και 1 σούπερ ανερχόμενο και άλλο 100 για να δεις μόνο Maiden που το 22 είχαν έρθει με μισή τιμή.
Πιθανώς να χεις δίκιο, έτσι υποστηρίζουν οι περισσότεροι, θα δουμε αν όντως ισχύει αυτό σε ενδεχόμενη ανάλυση της τιμολόγησης. Βιάστηκα ίσως να το συμπεράνω, μάλλον επειδή μου είχε έρθει κατακέφαλα εκείνο το 6€ των Metallica.Πριν μερικούς μήνες τους υποχρέωσε η Αμερική να έχουν τα fees μέσα στην τιμή και να μην αιφνιδιαζεται ο αγοραστής στο check out.
Πρόσεχε τι λες, έχω δει το 2011 support τους Rotting Christ.Τα supports των Maiden είναι διαχρονικά ότι χειρότερο![]()