Συναυλιες και ταξιδια

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πριν μερικούς μήνες τους υποχρέωσε η Αμερική να έχουν τα fees μέσα στην τιμή και να μην αιφνιδιαζεται ο αγοραστής στο check out. Στην Αμερική τα fees ήταν εξωφρενικά. Ίσως να πέρασε και στην Ευρώπη κάτι αντίστοιχο ή να το εφαρμόζουν κατά περιπτώσεις και εδώ. Πάντως να μην έχουν καπέλο είναι απίθανο. Φαίνεται και από τις τιμές δηλαδή. Πέρσι έδωσα 100,8 για αρένα Maiden και είχε και τα fees στην τιμή.

Τα supports των Maiden είναι διαχρονικά ότι χειρότερο😄 Μην θυμηθώ τα περσινά καραγκιοζακια!
Χθες εβγαλα για συναυλία στο Ηρώδειο . Το εισιτηριο 60 ευρώ και τα fees 3.60.
Και περυσι σε αντιστοιχη περίπτωση 3.60 ήταν.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Χθες εβγαλα για συναυλία στο Ηρώδειο . Το εισιτηριο 60 ευρώ και τα fees 3.60.
Και περυσι σε αντιστοιχη περίπτωση 3.60 ήταν.
Μέσω ticketmaster έγινε η αγορά;

Αυτό με τα fees ενσωματωμένα ισχύει υποχρεωτικά μόνο στην Αμερική για την ώρα.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Μέσω ticketmaster έγινε η αγορά;

Αυτό με τα fees ενσωματωμένα ισχύει υποχρεωτικά μόνο στην Αμερική για την ώρα.
Δεν γνωρίζω τι ειναι το ticketmaster. Τι είναι ;
Η εταιρεία πού τα εβγαλα λεγεται more.com.
Στην κάρτα εμφανίζονται σε δυο χρεώσεις η τιμή του εισιτηρίου και η τιμη των τελών.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Δεν γνωρίζω τι ειναι το ticketmaster. Τι είναι ;
Η εταιρεία πού τα εβγαλα λεγεται more.com.
Στην κάρτα εμφανίζονται σε δυο χρεώσεις η τιμή του εισιτηρίου και η τιμη των τελών.
Η more είναι ελληνική εταιρεία. Είναι καλοί μαθητές φαίνεται. Τα 3.60 για fees είναι πολλά.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Η more είναι ελληνική εταιρεία. Είναι καλοί μαθητές φαίνεται. Τα 3.60 για fees είναι πολλά.
Πολλά είναι. Αλλά είμαι της γενιάς που τα εισιτήρια για το Ηρώδειο τα έβρισκες μόνο στη στοά στη Σταδίου με ατέλειωτες ουρές.
Επειδή δούλευα στο Σύνταγμα εκτός από τα δικά μου είχα να αγοράζω και για πολλές εκδηλώσεις που δεν θα πήγαινα και για φίλους και γνωστούς.Με έπαιρναν τηλέφωνο γιατι ήταν δύσκολο να φεύγουν από τις δουλειές τους να κάνουν ουρά συν οι ώρες για να πάνε στο Σύνταγμα.Τουλαχιστον ήξερα τις ώρες με την λιγότερη κίνηση και πεταγομουν από το γραφείο να τα αγοράσω.Επιπλεον να δώσουμε ραντεβού να τους τα δώσω αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος τότε. Πω πω τι θυμήθηκα τώρα! Το χειρότερο δε μια στο τόσο μετά από ώρες αναμονής να φθάνεις επιτέλους στο ταμείο και να σου λένε ότι έχουν εξαντληθεί!

paefstra

Member
Πολλά είναι. Αλλά είμαι της γενιάς που τα εισιτήρια για το Ηρώδειο τα έβρισκες μόνο στη στοά στη Σταδίου με ατέλειωτες ουρές.
Επειδή δούλευα στο Σύνταγμα εκτός από τα δικά μου είχα να αγοράζω και για πολλές εκδηλώσεις που δεν θα πήγαινα και για φίλους και γνωστούς.Με έπαιρναν τηλέφωνο γιατι ήταν δύσκολο να φεύγουν από τις δουλειές τους να κάνουν ουρά συν οι ώρες για να πάνε στο Σύνταγμα.Τουλαχιστον ήξερα τις ώρες με την λιγότερη κίνηση και πεταγομουν από το γραφείο να τα αγοράσω.Επιπλεον να δώσουμε ραντεβού να τους τα δώσω αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος τότε. Πω πω τι θυμήθηκα τώρα! Το χειρότερο δε μια στο τόσο μετά από ώρες αναμονής να φθάνεις επιτέλους στο ταμείο και να σου λένε ότι έχουν εξαντληθεί
Ολο αυτο τωρα το γλιτωνεις με περιπου 1 ευρω στην ticketmaster, που βγαζει πολλαπλασια αφου απολυθηκαν οι ταμιες. Επεσες σε μεταπωλητη με τα 3,5, ειναι πολλα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ολο αυτο τωρα το γλιτωνεις με περιπου 1 ευρω στην ticketmaster, που βγαζει πολλαπλασια αφου απολυθηκαν οι ταμιες. Επεσες σε μεταπωλητη με τα 3,5, ειναι πολλα.
Η Ticketmaster δεν έχει Ηρώδειο αυτή τη στιγμή. Έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα τα εισιτήρια είναι μοιρασμένα στις εταιρείες. Ο,τι βρίσκεις στη μια δεν το βρίσκεις στην άλλη. Και η ticketservice που έχει Ηρώδειο κάπου εκεί είναι το fee. Και το ποσοστό που χρεώνει δεν είναι στάνταρ. 7% για το early bird του Εθνικού, 5% για το Ηρώδειο.

paefstra

Member
Η Ticketmaster δεν έχει Ηρώδειο αυτή τη στιγμή. Έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα τα εισιτήρια είναι μοιρασμένα στις εταιρείες. Ο,τι βρίσκεις στη μια δεν το βρίσκεις στην άλλη. Και η ticketservice που έχει Ηρώδειο κάπου εκεί είναι το fee. Και το ποσοστό που χρεώνει δεν είναι στάνταρ. 7% για το early bird του Εθνικού, 5% για το Ηρώδειο.
Α σωστα, απο ticket service ειναι. Εγω που κλεινω μαξ 15 ευρω βλεπω μικρο fee.

pan82

Member
Πάντως στο More με ένα άνοιγμα ενός wallet / λογαριασμού χωρίς κάποια χρέωση βγάζεις όσα εισιτήρια θέλεις χωρίς καμία προμήθεια. Είχα ανοίξει πριν πολλά χρόνια wallet γι αυτό το λόγο που πλέον έχει εξελιχθεί σε κανονικό λογαριασμό και γλιτώνω δεκάδες ευρώ κάθε χρόνο αφού πέρα από εκδηλώσεις/συναυλίες έχει και σχεδόν το 90% των θεάτρων στην Αθήνα οπότε βγάζουμε ότι εισιτήριο θέλουμε εντελώς free

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.218
Μέλη
39.928
Νεότερο μέλος
Nik Marg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom