Συναυλιες και ταξιδια

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Κάτι κάνεις λάθος, ψαξε το γιατί είναι κρίμα να χρεώνεσαι. Εγώ μέχρι και προηγούμενη βδομάδα έχω βγάλει πάνω από δέκα φορές το τελευταίο δίμηνο χωρίς καμία χρέωση αλλά και τώρα που το ελέγξω αν δεις γλιτώνεις το κόστος υπηρεσία με το που επιλέγεις viva
Τι να πω; Χρόνια το χρησιμοποιώ και ποτέ δεν είχα θέμα. Τον τελευταίο καιρό παρόλο που κάνω τις ίδιες κινήσεις με χρεώνει.
Θα κάνω άλλο λογαριασμό να δω τι γίνεται.

pan82

Member
Τι να πω; Χρόνια το χρησιμοποιώ και ποτέ δεν είχα θέμα. Τον τελευταίο καιρό παρόλο που κάνω τις ίδιες κινήσεις με χρεώνει.
Θα κάνω άλλο λογαριασμό να δω τι γίνεται.
Bασικά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς γιατί αν δεις και στις φώτο όταν επιλέγεις viva στη πληρωμή σου μηδενίζει τη προμήθεια αυτόματα πριν μπεις στο λογαριασμό σου. Στο επόμενο βήμα σε πετάει να βάλεις τα στοιχεία σου πρόσβασης στη viva πλήρώνεις και τέλος δε κάνεις κάτι άλλο

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Bασικά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς γιατί αν δεις και στις φώτο όταν επιλέγεις viva στη πληρωμή σου μηδενίζει τη προμήθεια αυτόματα πριν μπεις στο λογαριασμό σου. Στο επόμενο βήμα σε πετάει να βάλεις τα στοιχεία σου πρόσβασης στη viva πλήρώνεις και τέλος δε κάνεις κάτι άλλο
Επιλέγω viva, κάνω login και η προμήθεια παραμένει

pan82

Member
Επιλέγω viva, κάνω login και η προμήθεια παραμένει
Mα η απορία που δε μπορώ να κατανοήσω είναι ότι η προμήθεια αφαιρείτε αυτόματα πριν καν βάλεις κωδικούς viva, με το που επιλέγεις viva χωρίς τίποτα άλλο μηδενίζει τη προμήθεια και μετά πατάς επόμενο για να σε πετάξει στη σελίδα να βάλεις τους κωδικούς σου

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Αλλά είμαι της γενιάς που τα εισιτήρια για το Ηρώδειο τα έβρισκες μόνο στη στοά στη Σταδίου με ατέλειωτες ουρές.
Βγαίνουμε τελείως οφτοπικ η αλήθεια είναι.

Την πρόλαβα κι εγώ αυτή την περίοδο. Ποτέ δεν μου είχε τύχει να περιμένω σε ουρά, μιλώντας για συναυλίες πάντα. Βέβαια δεν πήγαινα και την πρώτη μέρα που έβγαιναν. Θυμάμαι ότι στους ac dc είχε μεγάλη ουρά την πρώτη μέρα αλλά δεν υπήρχε λόγος να πας να περιμένεις σε ουρά. Δεν έγινε καν sold out. Δεν θυμάμαι να μην μπορώ να βρω εισιτήριο για συναυλία εκείνη την εποχή.

Online έχει σίγουρα την ευκολία να το αγοράσεις (η εποχή του ίντερνετ/χαρά των εταιρειών που πρέπει να αγοράσεις κάτι τώρα, να μην το αφήσεις ούτε για αύριο) αλλά και πάλι αν δεν είσαι μπροστά σε υπολογιστή τη μέρα που βγαίνουν τα εισιτήρια και γίνει sold out γρήγορα, πέταξε το πουλί. Έχουν και την τάση να βγάζουν τα εισιτήρια καθημερινές. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο πρόβλημα γιατί δεν γίνονται συχνά sold out οι συναυλίες, στο εξωτερικό είναι αρκετά σπαστικό.

Πάντως στο More με ένα άνοιγμα ενός wallet / λογαριασμού χωρίς κάποια χρέωση βγάζεις όσα εισιτήρια θέλεις χωρίς καμία προμήθεια.
Δηλαδή όταν βάζεις λεφτά στο wallet δεν κρατάει προμήθεια;

Από το λίγο που διάβασα πάντως υπάρχουν παράπονα για την εταιρεία από διοργανωτές επειδή κρατάει περισσότερη προμήθεια ακόμα και από την ticketmaster. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω.

pan82

Member
Δηλαδή όταν βάζεις λεφτά στο wallet δεν κρατάει προμήθεια;
Όσα κρατάει μια τράπεζα 0,50€ ανά εισερχόμενο έμβασμα δηλαδή, παλιότερα έστελνα μέσω iris με μηδενική χρεώση τώρα με 0,5 δεν ασχολούμαι στέλνω αρκετά να έχω για αρκετές αγορές.
Στη Ticketmaster δε πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσεις τη προμήθεια όπως έχω ψαξει αλλά ευτυχώς η πλειοψηφία είναι στο more.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.219
Μέλη
39.929
Νεότερο μέλος
kapaggi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom