IrisAthens
Member
Θέλω και εγώ να δω live τους Metallica!
Αυτό το ένα χρονο πριν τα εισιτήρια είναι λίγο αγχωτικό όμως..
Αυτό το ένα χρονο πριν τα εισιτήρια είναι λίγο αγχωτικό όμως..
Αυτα με τα 86 ειναι στο πεταλο στο ΟΑΚΑ. Ουτε με κυαλια δεν θα βλεπεις... Καλυτερα να δωσεις 20 ευρω για μενα και να εισαι στα πανω (PL6) και να βλεπεις συνολικα το show γιατι σκεψου θα υπαρχουν κ πυλωνες που θα κρυβουν ορατοτητα... Ψαξ'το ομως...Βρίσκω με 109,25 ευρώ το εισιτήριο στις κερκίδες και 143,75 στην αρένα. Βρίσκομαι σε δίλημμα. Έχω ήδη μπει μια φορά στο site για να τσεκάρω τις τιμές και τώρα βρίσκομαι πάλι σε αναμονή. Να κλείσω ή όχι; Πφφφφ…Είναι πολύς ο ένας χρόνος αναμονής! Έχει και με 86 αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει καλή ορατότητα.
Έκλεισα στο 26Β με 109,25. Πιστεύω να έχει καλή ορατότητα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί είναι με μαύρο χρώμα και όχι με πορτοκαλί αφού έχει την ίδια τιμή.Το πηρα το μαγικο "ηλεκτρονικο" χαρτακι απο το fan pre-release! Ταλαιπωρια κλασσικα με την ticketmaster.... και τα εισιτηρια ειναι οπως αναμενοτανε καπως τσιμπημενα!
Ανεβαζω εναν χαρτη με τα εισιτηρια και το κοστος (υπολογιστε + 6 με 10 ευρω fee για την ticketmaster). Με τον κοσμο που ειδα σημερα και το pre-release που θα γινει την Πεμπτη απο την high priority δεν ξερω αν θα μεινει κατι για την Παρασκευη... Εκτος και αν εχουνε ορισμενο αριθμο εισιτηριων για τα pre-releases...
View attachment 499341
Αυτα με τα 86 ειναι στο πεταλο στο ΟΑΚΑ. Ουτε με κυαλια δεν θα βλεπεις... Καλυτερα να δωσεις 20 ευρω για μενα και να εισαι στα πανω (PL6) και να βλεπεις συνολογικα το show γιατι σκεψου θα υπαρχουν κ πυλωνες που θα κρυβουν ορατοτητα... Ψαξ'το ομως...
Είναι ξεφτίλα, όχι απλά πολύ ακριβά για την Ελλάδα του βασικού μισθού των 700€.Πολυ ακριβα εισιτηρια για Ελλαδα μου φανηκαν
@psilos3 Έλα μέσα κι ας είσαι και στην κερκίδαΕίναι ξεφτίλα, όχι απλά πολύ ακριβά για την Ελλάδα του βασικού μισθού των 700€.
Δε γίνεται να κοστίζει 143 στην αρένα, είπαμε, όχι κι έτσι.
Ακόμα το σκέφτομαι μιας και στο ΟΑΚΑ δεν είναι για κερκίδα, εκτός του ότι είναι ξενέρωτα γιατί συναυλία καθιστική δεν είναι συναυλία, έχεις και πολύ μεγάλη απόσταση...
Επί τρία συναπτά έτη βλέπουμε κορυφαίες μπάντες στο ΟΑΚΑ, μιλάω για την μετα-covid εποχή, με ταβάνι τα 90€ που ούτε αυτά φυσικά είναι λίγα. Δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω αυτό το +50 των Metallica, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.Αυτές είναι οι τιμές για Metallica από τον κοβιντ και μετά. Όχι ότι πριν ήταν φθηνά. Είχαν περάσει το 100αρι προ πολλού.
Μήπως όμως οι άλλες μπάντες χρεωναν 90ε και έξω; Οι διαφορές στις τιμές των εισιτηρίων δεν είναι μεγάλες και δεν πάνε ανάλογα με την οικονομική κατάσταση μιας χώρας δυστυχώς. Γι'αυτό έχουν να έρθουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα ενώ πχ στο Λονδίνο παίζουν συνέχεια.Επί τρία συναπτά έτη βλέπουμε κορυφαίες μπάντες στο ΟΑΚΑ, μιλάω για την μετα-covid εποχή, με ταβάνι τα 90€ που ούτε αυτά φυσικά είναι λίγα. Δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω αυτό το +50 των Metallica, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.