Συναυλιες και ταξιδια

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Βρίσκω με 109,25 ευρώ το εισιτήριο στις κερκίδες και 143,75 στην αρένα. Βρίσκομαι σε δίλημμα. Έχω ήδη μπει μια φορά στο site για να τσεκάρω τις τιμές και τώρα βρίσκομαι πάλι σε αναμονή. Να κλείσω ή όχι; Πφφφφ…Είναι πολύς ο ένας χρόνος αναμονής! Έχει και με 86 αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει καλή ορατότητα.

Last edited:

paykopete

Member
Το πηρα το μαγικο "ηλεκτρονικο" χαρτακι απο το fan pre-release! Ταλαιπωρια κλασσικα με την ticketmaster.... και τα εισιτηρια ειναι οπως αναμενοτανε καπως τσιμπημενα!
Ανεβαζω εναν χαρτη με τα εισιτηρια και το κοστος (υπολογιστε + 6 με 10 ευρω fee για την ticketmaster). Με τον κοσμο που ειδα σημερα και το pre-release που θα γινει την Πεμπτη απο την high priority δεν ξερω αν θα μεινει κατι για την Παρασκευη... Εκτος και αν εχουνε ορισμενο αριθμο εισιτηριων για τα pre-releases...

500759238_1710094856268953_7897481212695797282_n.jpg

Βρίσκω με 109,25 ευρώ το εισιτήριο στις κερκίδες και 143,75 στην αρένα. Βρίσκομαι σε δίλημμα. Έχω ήδη μπει μια φορά στο site για να τσεκάρω τις τιμές και τώρα βρίσκομαι πάλι σε αναμονή. Να κλείσω ή όχι; Πφφφφ…Είναι πολύς ο ένας χρόνος αναμονής! Έχει και με 86 αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει καλή ορατότητα.
Αυτα με τα 86 ειναι στο πεταλο στο ΟΑΚΑ. Ουτε με κυαλια δεν θα βλεπεις... Καλυτερα να δωσεις 20 ευρω για μενα και να εισαι στα πανω (PL6) και να βλεπεις συνολικα το show γιατι σκεψου θα υπαρχουν κ πυλωνες που θα κρυβουν ορατοτητα... Ψαξ'το ομως...

Last edited:

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Το πηρα το μαγικο "ηλεκτρονικο" χαρτακι απο το fan pre-release! Ταλαιπωρια κλασσικα με την ticketmaster.... και τα εισιτηρια ειναι οπως αναμενοτανε καπως τσιμπημενα!
Ανεβαζω εναν χαρτη με τα εισιτηρια και το κοστος (υπολογιστε + 6 με 10 ευρω fee για την ticketmaster). Με τον κοσμο που ειδα σημερα και το pre-release που θα γινει την Πεμπτη απο την high priority δεν ξερω αν θα μεινει κατι για την Παρασκευη... Εκτος και αν εχουνε ορισμενο αριθμο εισιτηριων για τα pre-releases...

View attachment 499341

Αυτα με τα 86 ειναι στο πεταλο στο ΟΑΚΑ. Ουτε με κυαλια δεν θα βλεπεις... Καλυτερα να δωσεις 20 ευρω για μενα και να εισαι στα πανω (PL6) και να βλεπεις συνολογικα το show γιατι σκεψου θα υπαρχουν κ πυλωνες που θα κρυβουν ορατοτητα... Ψαξ'το ομως...
Έκλεισα στο 26Β με 109,25. Πιστεύω να έχει καλή ορατότητα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί είναι με μαύρο χρώμα και όχι με πορτοκαλί αφού έχει την ίδια τιμή.

Last edited:
έκλεισα στο pl7 και ας ελπισουμε να βλεπουμε καλα.. ειμαστε οικογενεια οποτε θα εβγαινε πολλα στην αρενα. Πολυ ακριβα εισιτηρια για Ελλαδα μου φανηκαν.

TsAnn

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Έκλεισα Βερολίνο. 150€ μου έδινε διαθέσιμα, αυτά πήρα. Αν είναι να τα σκάσω, ας είναι σε αγαπημένη πόλη. Καλά να 'μαστε ως τότε!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πολυ ακριβα εισιτηρια για Ελλαδα μου φανηκαν
Είναι ξεφτίλα, όχι απλά πολύ ακριβά για την Ελλάδα του βασικού μισθού των 700€.
Δε γίνεται να κοστίζει 143 στην αρένα, είπαμε, όχι κι έτσι.
Ακόμα το σκέφτομαι μιας και στο ΟΑΚΑ δεν είναι για κερκίδα, εκτός του ότι είναι ξενέρωτα γιατί συναυλία καθιστική δεν είναι συναυλία, έχεις και πολύ μεγάλη απόσταση...

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Είναι ξεφτίλα, όχι απλά πολύ ακριβά για την Ελλάδα του βασικού μισθού των 700€.
Δε γίνεται να κοστίζει 143 στην αρένα, είπαμε, όχι κι έτσι.
Ακόμα το σκέφτομαι μιας και στο ΟΑΚΑ δεν είναι για κερκίδα, εκτός του ότι είναι ξενέρωτα γιατί συναυλία καθιστική δεν είναι συναυλία, έχεις και πολύ μεγάλη απόσταση...
@psilos3 Έλα μέσα κι ας είσαι και στην κερκίδα 🤣

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Αυτές είναι οι τιμές για Metallica από τον κοβιντ και μετά. Όχι ότι πριν ήταν φθηνά. Είχαν περάσει το 100αρι προ πολλού.

Δεν βγαίνουν όλα τα εισιτήρια σε presale. Εγώ θα αγοράσω την Παρασκευή για αρένα. Εννοείται πως είμαι μέσα για μπύρες πριν ή/και μετά τη συναυλία!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτές είναι οι τιμές για Metallica από τον κοβιντ και μετά. Όχι ότι πριν ήταν φθηνά. Είχαν περάσει το 100αρι προ πολλού.
Επί τρία συναπτά έτη βλέπουμε κορυφαίες μπάντες στο ΟΑΚΑ, μιλάω για την μετα-covid εποχή, με ταβάνι τα 90€ που ούτε αυτά φυσικά είναι λίγα. Δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω αυτό το +50 των Metallica, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Επί τρία συναπτά έτη βλέπουμε κορυφαίες μπάντες στο ΟΑΚΑ, μιλάω για την μετα-covid εποχή, με ταβάνι τα 90€ που ούτε αυτά φυσικά είναι λίγα. Δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω αυτό το +50 των Metallica, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.
Μήπως όμως οι άλλες μπάντες χρεωναν 90ε και έξω; Οι διαφορές στις τιμές των εισιτηρίων δεν είναι μεγάλες και δεν πάνε ανάλογα με την οικονομική κατάσταση μιας χώρας δυστυχώς. Γι'αυτό έχουν να έρθουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα ενώ πχ στο Λονδίνο παίζουν συνέχεια.

Δεν δικαιολογώ την τιμή, προφανώς είναι εξωφρενικά ακριβό. Προσωπικά θα τα δώσω γιατί τις 2 φορές που τους έχω δει, δεν λυπήθηκα ευρώ. Οι AC DC που ζητάνε 160ε από την άλλη, απλά το βλέπω, γελάω και συνεχίζω την μέρα μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.046
Μέλη
39.765
Νεότερο μέλος
savpap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom