psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Τι να σου πω, δε ξέρω καθόλου τις τιμές στο εξωτερικό παρά μόνο για τους Iron Maiden που σου λέω μετά βεβαιότητας ότι αλλάζουν σχετικά με τη χώρα που παίζουν.Μήπως όμως οι άλλες μπάντες χρεωναν 90ε και έξω;
Έχεις δίκιο, αν και το από πάνω παράδειγμα δε συμφωνεί απόλυτα, δε πρέπει να ξεχνάμε όμως και τους μεσάζοντες που ειδικά στην Ελλάδα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και επωμίζονται οφέλη.Οι διαφορές στις τιμές των εισιτηρίων δεν είναι μεγάλες και δεν πάνε ανάλογα με την οικονομική κατάσταση μιας χώρας δυστυχώς.
Όχι μόνο, είναι και θέμα διοργάνωσης. Γεγονός είναι πως την εποχή της βαθιάς κρίσης για παράδειγμα (λες και τώρα τρέχουμε ανέμελοι στα λιβάδια, τέλος πάντων) οι περισσότερες μπάντες απέφευγαν την Ελλάδα για οικονομικούς λόγους, κάτι που δε συμβαίνει πλέον τη τελευταία επταετία τουλάχιστον. Από 'κει και πέρα, ευθύνη για τις υψηλές τιμές πολλές φορές φέρει η διοργανώτρια όπως είπα κι όχι οι ίδιες οι μπάντες.Γι'αυτό έχουν να έρθουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα ενώ πχ στο Λονδίνο παίζουν συνέχεια.
Αυτό είναι άλλο ζήτημα δε το συζητάμε, προσωπικό γούστο του καθενός. Κι εγώ έδωσα το 2011 για τους Maiden στην Μαλακάσα 110€, όταν τότε το εισιτήριο αρένας κόστιζε τα μισά λεφτά, με την εξαιρετική πρωτοτυπία τα vip να είναι πιο μακριά απ' την αρένα, ας μη τα θυμάμαι καλύτερα...Δεν δικαιολογώ την τιμή, προφανώς είναι εξωφρενικά ακριβό. Προσωπικά θα τα δώσω γιατί τις 2 φορές που τους έχω δει, δεν λυπήθηκα ευρώ.

Αντικειμενικά μιλώντας όμως 143€ στην Ελλάδα του σήμερα, όρθιος, με μια βρωμοχημική τουαλέτα που που ανάθεμα κι αν τη βρεις ποτέ χωρίς αναμονή, τη μπύρα ζεστή κι από ένα σημείο και μετά σε κουτάκι (γιατί τελειώνουν τα βαρέλια) με χρέωση 5€ μίνιμουμ και αναμονή μιας ζωής, είναι εξωφρενικά πολλά.