Arwindan
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Πώς έχετε καταφέρει να κλείσετε από σήμερα;
Εγώ όταν κατάφερα να αποκτήσω πρόσβαση στο ticketmaster περιμένοντας ώρες στην ουρά, διαπίστωσα πως τα διαθέσιμα εισιτήρια αρένας είχαν εξαντληθεί, βρίσκοντας μόνο κερκίδα...Πώς έχετε καταφέρει να κλείσετε από σήμερα;
Δεν έχουν εξαντληθεί, σταμάτησε η προπωληση για σήμερα. Από αύριο πάλι ή στην γενική πώληση.Εγώ όταν κατάφερα να αποκτήσω πρόσβαση στο ticketmaster περιμένοντας ώρες στην ουρά, διαπίστωσα πως τα διαθέσιμα εισιτήρια αρένας είχαν εξαντληθεί, βρίσκοντας μόνο κερκίδα...
Εννοώ για την προπώληση πως αποκτήσατε πρόσβαση. Εγώ το μόνο που κατάφερα είναι να μπορώ να τα προμηθευτώ την Πέμπτη αν καταφέρω να βρω τίποτα μέχρι τότε.Εγώ όταν κατάφερα να αποκτήσω πρόσβαση στο ticketmaster περιμένοντας ώρες στην ουρά, διαπίστωσα πως τα διαθέσιμα εισιτήρια αρένας είχαν εξαντληθεί, βρίσκοντας μόνο κερκίδα...
Ε αξίζει φουλ ρε συ. 250 για να δεις 2 μέρες με 2 διαφορετικά setlist από metallica και επιπλέον την μια μέρα gojira και την άλλη pantera. Μακάρι να κάνανε και εδώ 2 εμφανίσεις!Για Βουδαπέστη έχουν ανοίξει τα εισιτήρια των 2 ημερών μόνο. Για την αρένα είναι 244€/διήμερο. Τα εισιτήρια μιας ημέρας θα είναι διαθέσιμα προς αγορά από τις 25/07/25.
Είχε prerelease σήμερα από το fan club των metallica.Εννοώ για την προπώληση πως αποκτήσατε πρόσβαση. Εγώ το μόνο που κατάφερα είναι να μπορώ να τα προμηθευτώ την Πέμπτη αν καταφέρω να βρω τίποτα μέχρι τότε.
Συμφωνώ, είναι καλή τιμή ειδικά αν συγκριθεί με αυτήν της Αθήνας και φυσικά γι αυτά που προσφέρει το διήμερο! Εγώ για Metallica δεν δίνω τόσα όμως. Τους ακούω μου αρέσουν αλλά στη παρούσα φάση που είμαι, και ένα χρόνο πριν, δεν το ρισκάρω τόσο. Επίσης θα είμαι σε οδικό ταξίδι στη Σλοβακία και δεν έχω σκοπό να αφιερώσω πάνω απο δύο μέρες στην Ουγγαρία. Πάντως εύχομαι να μου κάτσει, γιατί θα το απογειώσει το ταξίδι!Ε αξίζει φουλ ρε συ. 250 για να δεις 2 μέρες με 2 διαφορετικά setlist από metallica και επιπλέον την μια μέρα gojira και την άλλη pantera. Μακάρι να κάνανε και εδώ 2 εμφανίσεις!
Μην είμαστε βέβαια άπληστοι! Έρχονται και θα είναι φοβερή βραδιά!!!![]()
Έλα να μαζευόμαστε για την Παρασκευή το βράδυ για μπυρακια!!!!'Εβγαλα και γω καταιδρωμένη. 4 ήθελα το πρωί, μετά τελείωσε η αρένα , λέω θα πάρω 2 κερκίδα, τελικά , μπερδεύτηκα και πήρα 3, δεν πρόλαβα να το πω και το έδωσα κατευθείαν![]()
Εγώ θα κατέβω με εκδρομή την ίδια μέρα αλλά λογικά θα μείνω Αθήνα, οπότε θα κανονίσουμε μπυρίτσες μετά τη συναυλία!Έλα να μαζευόμαστε για την Παρασκευή το βράδυ για μπυρακια!!!!
Εννοώ για την προπώληση πως αποκτήσατε πρόσβαση.
Ακριβώς αυτό, γράφτηκα στο Fan club που ευτυχώς ήταν δωρεάν (ακόμα κλαίω το ανούσιο 25άρι στους Rammstein), αν και ξαναλέω δε βρήκα για αρένα αλλά έχει δίκιο ο @jimp θα βγουν επιπλέον. Μπορούσα να κλείσω για όλες τις κερκίδες αλλά δε ψήθηκα, εδώ δε μπορώ να μείνω καθιστός ούτε σε μπαρ όχι να δω συναυλία και μάλιστα Metallica.Είχε prerelease σήμερα από το fan club των metallica.