Συναυλιες και ταξιδια

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πώς έχετε καταφέρει να κλείσετε από σήμερα;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πώς έχετε καταφέρει να κλείσετε από σήμερα;
Εγώ όταν κατάφερα να αποκτήσω πρόσβαση στο ticketmaster περιμένοντας ώρες στην ουρά, διαπίστωσα πως τα διαθέσιμα εισιτήρια αρένας είχαν εξαντληθεί, βρίσκοντας μόνο κερκίδα...

jimp

Member
Εγώ όταν κατάφερα να αποκτήσω πρόσβαση στο ticketmaster περιμένοντας ώρες στην ουρά, διαπίστωσα πως τα διαθέσιμα εισιτήρια αρένας είχαν εξαντληθεί, βρίσκοντας μόνο κερκίδα...
Δεν έχουν εξαντληθεί, σταμάτησε η προπωληση για σήμερα. Από αύριο πάλι ή στην γενική πώληση.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για Βουδαπέστη έχουν ανοίξει τα εισιτήρια των 2 ημερών μόνο. Για την αρένα είναι 244€/διήμερο. Τα εισιτήρια μιας ημέρας θα είναι διαθέσιμα προς αγορά από τις 25/07/25.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εννοώ για την προπώληση πως αποκτήσατε πρόσβαση. Εγώ το μόνο που κατάφερα είναι να μπορώ να τα προμηθευτώ την Πέμπτη αν καταφέρω να βρω τίποτα μέχρι τότε.

paykopete

Member
Για Βουδαπέστη έχουν ανοίξει τα εισιτήρια των 2 ημερών μόνο. Για την αρένα είναι 244€/διήμερο. Τα εισιτήρια μιας ημέρας θα είναι διαθέσιμα προς αγορά από τις 25/07/25.
Ε αξίζει φουλ ρε συ. 250 για να δεις 2 μέρες με 2 διαφορετικά setlist από metallica και επιπλέον την μια μέρα gojira και την άλλη pantera. Μακάρι να κάνανε και εδώ 2 εμφανίσεις!
Μην είμαστε βέβαια άπληστοι! Έρχονται και θα είναι φοβερή βραδιά!!! 🤘

paykopete

Member
Εννοώ για την προπώληση πως αποκτήσατε πρόσβαση. Εγώ το μόνο που κατάφερα είναι να μπορώ να τα προμηθευτώ την Πέμπτη αν καταφέρω να βρω τίποτα μέχρι τότε.
Είχε prerelease σήμερα από το fan club των metallica.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ε αξίζει φουλ ρε συ. 250 για να δεις 2 μέρες με 2 διαφορετικά setlist από metallica και επιπλέον την μια μέρα gojira και την άλλη pantera. Μακάρι να κάνανε και εδώ 2 εμφανίσεις!
Μην είμαστε βέβαια άπληστοι! Έρχονται και θα είναι φοβερή βραδιά!!! 🤘
Συμφωνώ, είναι καλή τιμή ειδικά αν συγκριθεί με αυτήν της Αθήνας και φυσικά γι αυτά που προσφέρει το διήμερο! Εγώ για Metallica δεν δίνω τόσα όμως. Τους ακούω μου αρέσουν αλλά στη παρούσα φάση που είμαι, και ένα χρόνο πριν, δεν το ρισκάρω τόσο. Επίσης θα είμαι σε οδικό ταξίδι στη Σλοβακία και δεν έχω σκοπό να αφιερώσω πάνω απο δύο μέρες στην Ουγγαρία. Πάντως εύχομαι να μου κάτσει, γιατί θα το απογειώσει το ταξίδι! :)

Έβαλα υπενθύμιση (μη τυχόν το ξεχάσω) για τις 25/07 :lol:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
'Εβγαλα και γω καταιδρωμένη. 4 ήθελα το πρωί, μετά τελείωσε η αρένα , λέω θα πάρω 2 κερκίδα, τελικά , μπερδεύτηκα και πήρα 3, δεν πρόλαβα να το πω και το έδωσα κατευθείαν :haha:

paykopete

Member
'Εβγαλα και γω καταιδρωμένη. 4 ήθελα το πρωί, μετά τελείωσε η αρένα , λέω θα πάρω 2 κερκίδα, τελικά , μπερδεύτηκα και πήρα 3, δεν πρόλαβα να το πω και το έδωσα κατευθείαν :haha:
Έλα να μαζευόμαστε για την Παρασκευή το βράδυ για μπυρακια!!!!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έλα να μαζευόμαστε για την Παρασκευή το βράδυ για μπυρακια!!!!
Εγώ θα κατέβω με εκδρομή την ίδια μέρα αλλά λογικά θα μείνω Αθήνα, οπότε θα κανονίσουμε μπυρίτσες μετά τη συναυλία!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εννοώ για την προπώληση πως αποκτήσατε πρόσβαση.
Είχε prerelease σήμερα από το fan club των metallica.
Ακριβώς αυτό, γράφτηκα στο Fan club που ευτυχώς ήταν δωρεάν (ακόμα κλαίω το ανούσιο 25άρι στους Rammstein), αν και ξαναλέω δε βρήκα για αρένα αλλά έχει δίκιο ο @jimp θα βγουν επιπλέον. Μπορούσα να κλείσω για όλες τις κερκίδες αλλά δε ψήθηκα, εδώ δε μπορώ να μείνω καθιστός ούτε σε μπαρ όχι να δω συναυλία και μάλιστα Metallica.
Γενικώς έχω ξενερώσει με αυτές τις άπληστες τιμές, δε ξέρω τι θα κάνω.

Χώρια που έσκασε και μια φήμη σήμερα για πέρασμα των Maiden από την Ελλάδα το ΄26. :cool: :heart:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.046
Μέλη
39.765
Νεότερο μέλος
savpap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom