• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Σχετικά με Ιστορίες σε άλλα σάιτ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.491
Likes
17.831
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχουμε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι μπαίνει κόσμος στο forum για να ποστάρει τις ταξιδιωτικές ιστορίες του, αλλά αντί τα κείμενα να γραφτούν στο φόρουμ, συνήθως ποστάρονται 1-2 παράγραφοι και μετά ένα λινκ σε κάποιο άλλο σάιτ ή μπλογκ, με τα σχετικά λινκ και την προτροπή οι αναγνώστες να πάνε εκεί να διαβάσουν την ιστορία.

Ο σκοπός ύπαρξης των forum του Travelstories είναι να δίνει βήμα στα μέλη του για να καταθέτουν τις εμπειρίες τους και να γράφουν τις ταξιδιωτικές ιστορίες τους, δεν είναι χώρος προώθησης για τρίτα site - ο κόσμος που μπαίνει στις ενότητες με τις Ταξιδιωτικές Ιστορίες περιμένει να βρει κείμενα να διαβάσει. Οπότε τέτοια τόπικ όπως τα παραπάνω δε μπορούν να μπαίνουν στην ενότητα των ταξιδιωτικών ιστοριών, και θα μεταφέρονται σε άλλες ενότητες.

Ελπίζω να είναι κατανοητό.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μηνύματα
924.029
Μέλη
39.733
Νεότερο μέλος
Donaldbrain

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom