Σχετικά νέος ταξιδευτής

polidoros

Member
Μηνύματα
38
Likes
36
Καλώς σας βρήκα Ταξιδευτές. Με λένε Πολύδωρο και είμαι από την Κρήτη μόλις πριν τρεία χρόνια ανακάλυψα το χώρο σας και με τις πολύτιμες πληροφορίες σας πραγματοποίησα επιτυχώς ένα ταξίδι Ιταλία (ενοικοίασα εκεί αυτ/το) και πέρυσι με το δικό μου αυτ/το ταξίδεψα Κρήτη-Φύρομ-Σερβία-Κροατία-Μαυροβούνιο-Αλβανία-Φύρομ-Ελλάδα. Αυτό ήταν κόλλησα με τά οδικά ταξίδια. Εφέτος σχεδιάσω Ρουμανία.Όπως και στα προηγούμενα ταξίδια οι πληροφορίες που έχω πάρει από δω είναι ανεκτίμητες και σας ευχαριστώ όλους.Καλά ταξίδια.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Καλώς ήρθες και να είσαι σίγουρος,ότι με μας θα κάνεις τα καλύτερα ταξίδια!
 

travelsgeo

Member
Μηνύματα
29
Likes
37
Γεια σας έμπαινα συχνά εδώ αλλά τώρα γράφτηκα, όνειρο μου ένα ταξίδι με τρένο σχέδον σε όλη την Ευρώπη το πλάνο έτοιμο εδω και χρόνια τα λεφτά δεν λένε να έρθουν,(άτιμη ανεργία #$#$¨:p ). Οπότε σιγά σιγά ετοιμάζομαι για το πρώτο ταξίδι σε εξωτερικό λεφτα δεν υπάρχουν μόνο διάθεση αλλά θα τα καταφέρω. Θα ξεκινήσουμε απο Πάτρα-Ανκόνα στο πολυαγαπημένο κατάστρωμα προορισμός Φλωρεντία με ένδιάμεση στάση Μπολόνια (και μια μονοήμερη πίζα και ίσως μείνουμε και κάπου στο ενδιάμεσο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν 1)7 μέρες + 2 που θα μας φάνε τα καράβια είναι αρκετές , 2)υπάρχει κάποια ενιαία κάρτα εισόδου σε μουσεία και 3)γενικά τι κόστος παίζει σε εισόδους μουσείων και καθημερινά έξοδα δηλαδή φαγητό καφέ πρωινό είναι εύκολο να βρεις νορμαλ και low budget τιμές? Απο κρύο ξέρω οτι θα υπάρχει αρκετό αλλά αυτό νομίζω δεν μας περιορίζει σε κάτι.Γενικότερα αν κάποιος έχει κάνει το ίδιο ταξίδι και μπορει να μ πει τι να προσέξω..
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Καλώς ήρθες!....αν και λίγο ανορθόδοξα,έγραψες σε θέμα που έχει ανοίξει άλλο νέο μέλος....έπρεπε να ανοίξεις δικό σου....αλλά δεν πειράζει,θα μάθεις:)...επειδή,όμως,ρωτάς....για να πάρεις απαντήσεις,ρίξε μια ματιά στα ήδη ανοιχτά θέματα....αν δεν βρείς απάντηση,άνοιξε κάποιο νέο δικό σου,πατώντας στο μπλέ κουτάκι,που είναι πάνω δεξιά η στο κάτω μέρος της σελίδας.
Να σου πως μόνο,ότι η Ιταλία,είναι υπέροχη...7 μέρες φτάνουν για μια γεύση,άμα δεν μπορείς παραπάνω.Και επειδή λες για κρύο δεν γράφεις πότε πάς.
http://www.travelstories.gr/community/forums/Ευρώπη.19/?prefix_id=21
 

travelsgeo

Member
Μηνύματα
29
Likes
37
Ευχαριστώ για την απάντηση και την κατανόηση για το λάθος το ψάχνω ακόμη :) . Διαβάζω και επανέρχομαι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.852
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom