paefstra
Member
Και το χοτελ στη μεση του πουθενα γι αυτον τον λογο ειναι. Για να μην ξεπορτιζουν μεσα στη νυχτα ολομοναχα αλλα να,πηγαινουν πολη μονο με το λεωφορειο της εκδρομης.Καλό σκεπτικό!
Ολα εγω η παλια πχια?
Και το χοτελ στη μεση του πουθενα γι αυτον τον λογο ειναι. Για να μην ξεπορτιζουν μεσα στη νυχτα ολομοναχα αλλα να,πηγαινουν πολη μονο με το λεωφορειο της εκδρομης.Καλό σκεπτικό!
Όντως όλες οι πενταήμερες Θεσσαλονίκη μένουν εκτός κέντρου. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη, αν αυτό είναι εφικτό.Και το χοτελ στη μεση του πουθενα γι αυτον τον λογο ειναι. Για να μην ξεπορτιζουν μεσα στη νυχτα ολομοναχα αλλα να,πηγαινουν πολη μονο με το λεωφορειο της εκδρομης.
Ολα εγω η παλια πχια?
Ο δικος μου πηγαν περσι Γιαννενα, μενανε στο Ηπειρος Παλλας 4αστερο αλλα μεσα στην πολη δεν τους εκλεισαν. Δεν γινεται για οικονομικους λογους ουτε για φυση αλλα για τα ξεπορτισματα.Όντως όλες οι πενταήμερες Θεσσαλονίκη μένουν εκτός κέντρου. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη, αν αυτό είναι εφικτό.
Και το χοτελ στη μεση του πουθενα γι αυτον τον λογο ειναι. Για να μην ξεπορτιζουν μεσα στη νυχτα ολομοναχα αλλα να,πηγαινουν πολη μονο με το λεωφορειο της εκδρομης.
Δεν έχετε άδικο σ' αυτό, σάμπως αν ήμασταν κι εμείς καθηγητές έτσι δε θα σκεφτόμασταν;Όντως όλες οι πενταήμερες Θεσσαλονίκη μένουν εκτός κέντρου. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη, αν αυτό είναι εφικτό.
Απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα. Οι γονεις, τα παιδια, οι λιγουρηδες για 17χρονους ναι 17χρονες...Δεν έχετε άδικο σ' αυτό, σάμπως αν ήμασταν κι εμείς καθηγητές έτσι δε θα σκεφτόμασταν;
Θυμάμαι το δικό μου παράδειγμα στη Ρόδο, που μέναμε Καλλιθέα και δεν υπήρχε πρόσβαση στο κέντρο πέρα από τα λεωφορεία. Βέβαια εκεί έπαιζε και το ζήτημα του οργανωμένου πακέτου και των τιμών που δίνουν στα πρακτορεία, οπότε ίσως και τώρα να συμβαίνει κάτι ανάλογο.
Μετα το κοριτσακι του Καλλιτεχνικου σχολειου που πεθανε περσι σε 5ημερη στο δωματιο στο Ηρακλειο απο αλλεργικο σοκ και ηταν συμμαθητρια κορης φιλης εχουν σφιξει τα γαλατα και δεν τους αφηνουν χυμα.ή να μεθυσουν τα παιδια το κανουν κ στο ξενοδοχειο δε μπορει να κανει καμια διευθυντρια κατι γι αυτο...
Μακαρι!αλλα πολυ φοβαμαι αν εμεις πριν 15 χρονια που μασταν πιο "αθωα" καναμε χαζομαρες με μεθυσια κ ξενυχτια στην 5ημερη,τι μπορουν να κανουν τα σημερινα παιδια που ναι πιο ξεψαρωμενα...Μετα το κοριτσακι του Καλλιτεχνικου σχολειου που πεθανε περσι στο Ηρακλειο απο αλλεργικο σοκ και ηταν συμμαθητρια κορης φιλης εχουν σφιξει τα γαλατα και δεν τους αφηνουν χυμα.
Το νομικο πλαισιο λεει οτι καλουν τον γονιο να παραλαβει το παιδι. Φιλη τη φωναξαν Κρητη και της εδωσαν την κορη πακετο πισω. Υπογραφεις οτι το αποδεχεσαι πριν την εκδρομη. Παντως το δικο μας Λυκειο Εξαρχειων ηταν σαν Κολλεγιο μην τους στειλουν πισω πακετο.Μακαρι!αλλα πολυ φοβαμαι αν εμεις πριν 15 χρονια που μασταν πιο "αθωα" καναμε χαζομαρες με μεθυσια κ ξενυχτια στην 5ημερη,τι μπορουν να κανουν τα σημερινα παιδια που ναι πιο ξεψαρωμενα...