• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Σύντροφοι εν ταξίδοις καλώς σας βρίσκω

isabelle

Member
Να'μαι λοιπόν κι εγώ σ' αυτό το θαυμάσιο σάιτ, τόσο θαυμάσιο που ως στραβάδι έχω ελαφρώς χαωθεί από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει! Που θα πάει όμως, με λίγη υπομονή και τη δική σας βοήθεια, θα την βγάλω σιγά σιγά την άκρη έτσι δεν είναι;
Σε ότι αφορά το κυρίως θέμα μας, δηλαδή το Ταξίδι, έχω περιπλανηθεί αρκετά ανά τον΄κόσμο, ίσως και πολύ, σύμφωνα τουλάχιστον με τους "μέσους όρους", τα "κοινώς αποδεκτά κριτήρια" και λοιπές ανάλογες στατιστικές μεζούρες που ελάχιστη όμως σχέση έχουν με την προσωπική αλήθεια του καθένα μας. Μπορεί να υπάρξει ποτέ "αρκετά" για μία ταξιδιοεξαρτημένη όπως ελόγου μου, ε;;;
Γιαυτό λοιπόν λέω να συνεχίσω να γυρνάω όπου γης με κάθε ευκαιρία, και τώρα μάλιστα που σμίξαμε να μοιραζόμαστε παρέα πληροφορίες, εμπειρίες και σχέδια.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν ειμαι σιγουρος πως τα καταλαβα ολα...

Καλως ορισες!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλως ηρθες ...με τοσα ταξιδακια οταν προσαρμοστεις στο site, περιμενουμε λοιπον και καμια ιστορια !!!
καλη συνεχεια στα ταξιδια σου...

isabelle

Member
Ευχαριστώ Mfish για το καλωσόρισμα. Το πρώτο μήνυμα έχει και μια ξεχωριστή συναισθηματική βαρύτητα, όσο να'ναι! :)
Ναι, μετά από λίγη προσαρμογή υπόσχομαι να συνεισφέρω κι εγώ όσο μπορώ με τις ιστορίες μου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναι, μετά από λίγη προσαρμογή υπόσχομαι να συνεισφέρω κι εγώ όσο μπορώ με τις ιστορίες μου.
Ενδιαφέρων χάρτης... Ξεκίνα αν μπορείς από το Τουρκμενιστάν, για το οποίο διαθέτουμε ελάχιστες πληροφορίες.

isabelle

Member
Παραγγελιά κατεγράφη Taver και θα φροντίσω ν' ανταποκριθώ σύντομα. Εσύ όμως με τέτοιο χάρτη γιατί άφησες απ' έξω από τις ιστορίες σου τη Λατινική Αμερική και την Ασία;

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ορισες και απο εμας. Καλη συνεχεια στα ταξιδια σου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παραγγελιά κατεγράφη Taver και θα φροντίσω ν' ανταποκριθώ σύντομα. Εσύ όμως με τέτοιο χάρτη γιατί άφησες απ' έξω από τις ιστορίες σου τη Λατινική Αμερική και την Ασία;
Εεεεε, κάποιες γράφονται ακόμα...:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%E5%E3%DC%EB%F9%ED-%F0%EF%F4%E1%EC%FE%ED.html
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EC%EF%F5-east-pack-%E9%E1%F0%F9%ED%DF%E1.html (γράφει ο συνταξιδιώτης...)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Καλωσόρισμα κι από μένα και θα χαρούμε να μοιραστείς τις εμπειρίες σου μαζί μας

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλώς ήρθες isabelle με τον σπουδαίο χάρτη!

Να ρίξω και εγώ την παραγγελιά μου;; Γουατεμάλα και Honduras περικαλώ όποτε έχετε ευχαρίστηση..:D

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
welcome!!

καλη συνεχεια στα ταξιδια!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ