ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΡ. ΓΡΑΦΕΙΟ

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
παμε παρακατω...μηπως κανεις ξερει (για σκιαθο μιλαμε παντα) για νυχτερινη ζωη κατι περαν εκεινου του σημειου που εχει κατι μαγαζια μπαρακια κλπ κολλητα το ενα μετα το άλλο (θυμαμαι ενα όνομα πχ Bbc ) περαν αυτού κατι άλλο ? λεμε τωρα .. ε?
Στις μαξιλάρες στο παλιό λιμάνι. Επίσης στα σκόρπια μπαράκια στην Παπαδιαμάντη και στα σοκάκια. Το BBC και τα υπόλοιπα βρίσκονται παραλιακά στο δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Για τη Σκιάθο έχουν γραφτεί πολλά στο αντίστοιχο θέμα: σκιαθος.
 

KARANOS_

Member
Μηνύματα
21
Likes
0
κατι νεωτερο περι σκιαθου έχουμε? καποια νεωτερη παραητηρηση? εγω αναχωρω πολυυ συντομα !!!!!
 

KARANOS_

Member
Μηνύματα
21
Likes
0
μου φαινεται οτι αυτο το ταξιδι θα το περιγραφω βημα βημα....:) μολις εχω φτασει στο νησι...και ηδη το ασυρματο ιντερνετ μου δινει τη δυνατοτητα να σας γραφω αυτα τα πραγματα...60 ευρω το δωματιο σε ενα σχετικα μικρό....για ενοικιασμενο αυτοκινητο οι τιμες γυρω στα 50 ευρω τη μερα μου ειπαν...:cool:
 

trendyartistangel

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
κουβα.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι Αποφοίτησης

το καλοκαιρι σκεφτομαι να γιορτασω τη ληξη του σχολείου με ένα ταξιδι στην ιρλανδία. δεν γνωρίζω τίποτα απο την οργάνωση και όσα ταξίδια έχω κάνει ήταν εκπαιδευτικά με γκρουπ. τελικά είναι καλύτερα με γκρουπ και τουριστικο γραφείο ή όχι? οικονομικά τι συμφέρει?
 
Μηνύματα
116
Likes
67
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος του μεταξιού
Καλώς ήλθες!
Ως το καλοκαίρι έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου για να οργανώσεις όπως επιθυμείς το ταξίδι σου. Μπορείς να βρεις οικονομικά αεροπορικά και να κλείσεις τα καταλύματα που θες με λίγο ψάξιμο στο internet, ανάλογα με τη διαδρομή που θέλεις να ακολουθήσεις. Σίγουρα θα βγει πιο οικονομικό από πρακτορείο. Αν μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο το προτεινω 100%. Και με τρένα/λεωφορεία όμως μπορείτε να κινηθείτε. Το πρακτορείο σε πάει πάντα στα πιο τουριστικά μέρη και σπανίως δίνει την ευκαιρία να ζήσεις πιο αυθεντικές στιγμές από τη ζωή του τόπου που επισκέπτεσαι. Γενικότερα το ταξίδι χωρίς γκρουπ προϋποθέτει ψάξιμο και διάβασμα για να το οργανώσεις σωστά. Αν δεν είσαι οπαδός της αναζητησης, τότε ίσως ενδείκνυται το γκρουπ (κατά πάσα πιθανότητα όμως θα σου βγει ακριβότερο).
Για αρχή διάβασε τις ιστορίες που εχουν γραφτεί στο forum για την Ιρλανδία. Θα πάρεις ιδέες και θα σου ανοίξει η ορεξη ακόμα περισσότερο!
 

Kleanthis

Member
Μηνύματα
54
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Ροή.
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Σε όσα ταξίδια έχω πάει,τα έχω οργανώσει μόνος μου, μέσω του διαδικτύου ( κλείσιμο εισιτηρίων και δωματίου ).Μου έρχεται πολύ πιο οικονομικά κι έχω μεγαλύτερη ευελιξία.Το ζήτημα είναι, ότι αυτό θέλει λίγο περισσότερο ψάξιμο ως προς την οργάνωση και διάθεση μεγαλύτερου χρόνου.

Αν δεν έχεις τίποτα από τα προαναφερθέντα και είσαι γενικά τύπος που θέλει να μην ψάχνει, τότε ένα ταξιδιωτικό γραφείο είναι μία λύση.Δεν ασχολείσαι με τα των διαδικασιών και απλά ακολουθείς αυτό που σου έχουν προγραμματίσει.Προσωπικά,δε μου ταιριάζει καθόλου, αλλά περί ορέξεως...

Καλό ταξίδι κι ας είναι νωρίς.:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.240
Μηνύματα
884.595
Μέλη
38.927
Νεότερο μέλος
Vagkouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom