Ιταλία ΤΟΣΚΑΝΗ,περιηγηση σε Cascate del Mulino -Pitigliano- Pienza-Montalcino -Sienna- Μonteriggioni -Volte

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.196
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
ΤΟΣΚΑΝΗ,περιηγηση σε Cascate del Mulino -Pitigliano- Pienza-Montalcino -Sienna- Μonteriggioni -Volterra- San Gimignano-Pisa-Lucca- Arezzo-Montepulciano- Cortona

Μια διαφορετικη αποτυπωση της περιηγησης στην υπεροχη αυτη περιοχη της Ιταλιας, που περιλαμβανε επισης πολεις και χωρα σε ΛΙΓΟΥΡΙΑ (Cinque Terre) –ΟΥΜΠΡΙΑ, τις οποιες θα αναρτησω χωριστα.

Κατ’αρχας να διευκρινησω –κατα την αποψη μου- οτι η Τοσκανη ΔΕΝ ειναι ονομαστη,μονο για τις γραφικες μεσαιωνικες πολεις της, που περπατωντας στα γραφικα καλντεριμια τους, σε μεταφερουν στον μεσαιωνα του 16ου αιωνα.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και για την εξοχη της, που διασχιζοντας την νοιωθεις να ξεφευγεις σε μακρινους και μοναδικης ομορφιας και ηρεμιας τοπους.
Ολες οι πολεις και τα χωρια ειναι κτισμενα με τον ιδιο αρχιτεκτονικο τροπο και μοιαζουν μεταξυ τους. Το καθενα ομως εχει κατι ξεχωριστο, οποτε κι εγω ειχα περιλαβει αρκετα απο αυτα στον προγραμματισμο μου και δεν μπορω να πω οτι εκανα λαθος. Παντως στον διαχωρισμο των φωτο, επρεπε να δω καποιο συγκεκριμμενο σημειο, για να καταλαβω σε ποια πολη βρισκομουν. Τοσο πολυ εμοιαζαν μεταξυ τους.

Δεν θα περιλαβω αναλυτικες –συγγραφικες- λεπτομερειες, αλλωστε ηδη το εχουν κανει αρκετοι και ισως πολυ καλυτερα μαλιστα απο μενα, απλα εγω θα αναρτησω την ταινια που δημιουργησα με τις φωτο μου απο το μοναδικο αυτο ταξιδι, για οπτικη επιλογη αξιοθεατων των μελλοντικων επισκεπτων της, αλλα και ως μια υπενθυμιση σε οσους εχουν ηδη περιπλανηθει στα γραφικα χωρια και πολεις της.
Η αποτυπωση μου,θα ολοκληρωθει με επισυναψη ενος αρχειου pdf, οπου περιλαμβανονται ολα τα αξιοθεατα και ολες οι πληροφοριες που συνελεξα, ωστε να ολοκληρωσω τον προγραμματισμο & οργανωση μου για την περιηγηση μου στην περιοχη, για βοηθεια –οπως προειπα- των μελλοντικων επισκεπτων της.
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.270
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom