Γενικά Τάξίδι από 06-05-2013 έως 11-05-2013.

tolisb

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Γεια σας σε όλους. Πρίν 2 χρόνια (Πάσχα του 2011) είχα πάει στην Πράγα για 5 ημέρες (1 ημέρα στο Κάρλοβυ Βάρυ). Το καλοκαίρι πήγα στη Ρώμη για 5 ημέρες. Στην Πράγα μου άρεσε πάρα πολύ το φθηνό και καλό φαγητό και το να πίνεις την πάμφτηνη μπύρα σου δίπλα στο Δούναβη και να χαζεύεις τα φωτισμένα μαγευτικά κάστρα. Η Ρώμη ήταν άλλη περίπτωση. Πολύ περπάτημα, πολλά μουσεία, η πόλη είναι μια ΙΣΤΟΡΙΑ! Τιμές Αθήνας, φαγητό λίγα πράγματα. Η Πράγα είναι μια πόλη να κάθεσαι και να τη χαζεύεις, η Ρώμη είναι μια πόλη για να την περπατάς και να τη χαζεύεις. Και στις 2 πόλεις πήγαμε παρέα από 3 ζευγάρια. Θέλω να κάνω ένα ταξιδι την 06-05-2013 και επιστροφή την 11-05-2013, (πάλι 3 ζευγάρια) σε μία πόλη στα χαρακτηριστικά της Πράγας (φθηνό και καλό φαγητό, φθηνή μπύρα, όμορφα τοπία - αξιοθέατα) Σκέφτομαι για Βουδαπέστη (αν και είμαι πολύ μπερδεμμένος από τόσα που έχω διαβάσει) και θα παρακαλούσα και για τις δικές σας προτάσεις. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.756
Likes
15.382
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Τόλη καλώς όρισες και Χρόνια Πολλά.νομίζω πως η Βουδαπέστη είναι η καλύτερη περίπτωση για τα γούστα σου.είναι πανέμορφη.
 

thgr

Member
Μηνύματα
362
Likes
288
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
tolisb said:
Στην Πράγα μου άρεσε πάρα πολύ το φθηνό και καλό φαγητό και το να πίνεις την πάμφτηνη μπύρα σου δίπλα στο Δούναβη
Ο Δούναβης δεν περνά από την Πράγα. Θα εννοείς μάλλον τον Μολδάβα.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Με τα χαρακτηριστικά που ζητάς νομίζω πως η Βουδαπέστη σε φωνάζει.Δεν ξέρω τι έχεις ακούσει ή διαβάσει αλλά η Βουδαπέστη για πολλούς στο σύνολο είναι καλύτερη από την Πράγα.Σίγουρα θα σας αρέσει οπότε μην το σκέφτεσαι.

Όντως και η Κωνσταντινούπολη είναι μια άριστη επιλογή και θα δείτε και κάτι πολύ διαφορετικό απο το στυλ της κεντρικής Ευρώπης.
 

athena333

Member
Μηνύματα
5
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Και εγώ Βουδαπέστη θα σου πρότεινα, προσωπικά τη θεωρώ λίγο ομορφότερη από την Πράγα (αν και εγώ τις έχω επισκεφτεί την περίοδο των Χριστουγέννων). Μπορείς όμως να το δεις πιο εναλλακτικά το όλο θέμα και να πάτε Βερολίνο. Είναι όμορφο, ιδίως αν την συγκεκριμένη περίοδο το πετύχεις με ήλιο,έχει πολλά αξιοθέατα, αρκετά μουσεία και είναι πάμφθηνο!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Από ότι καταλαβαίνω αγαπητέ, αν θεωρείς ότι η Πράγα έχει καλύτερο φαγητό από την Ρώμη το σπορ φαγητό δεν είναι το δυνατό σου σημείο... με αυτό το δεδομένο λοιπόν μια Βουδαπέστη ή μια Γερμανία, βλέπε Βερολίνο, μάλλον είναι ότι πρέπει για σένα... θα πιείς κι εκεί μπυρίτσες, λίγο χειρότερες από ότι στην Πράγα, θα φας λίγο καλύτερα από το άθλιο φαγητό της Πράγας και φυσικά θα ευχαριστηθείς τις βόλτες σου μια που και οι δύο αυτές πόλεις είναι πολύ φιλικές με τον ταξιδιώτη. Άλλες προτάσεις σε Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία δεν τολμώ να κάνω... το εξαιρετικό φαγητό που έχουν θα σε απογοητέψει...

Υ.Γ. Να χαρείτε όχι άλλο κάρβουνο για την Πράγα, τα έχουμε πει δεκάδες φορές... η Πράγα για μια δυό φορές από 3-4 μέρες η κάθε μία και με μια ωραία γκόμενα-ο στο πλάι σας είναι όνειρο... από εκεί και μετά νύχτα και καταχνιά... πόλη ζωολογικός κήπος για να συγκινεί τον αδαή τουρίστα... κλασσική turist trap... η σύγκριση με Βερολίνο και Βουδαπέστη είναι ύβρης... από εκεί και μετά γούστα είναι αυτά, αν εσας σας αρέσει εμένα μου περισεύει...
 

alma

Member
Μηνύματα
3.748
Likes
15.194
Εγώ θα διάλεγα μια ισπανική πόλη,είτε μεγάλη π.χ.Σεβίλλη,είτε μικρότερη π.χ.Σεγκόβια οι οποίες και όμορφα τοπία έχουν και αξιοθέτα.Επίσης η Ισπανία έχει πολύ καλό φαγητό.Ειδικά η γραφική Σεγκόβια έχει μικρά cosy εστιατόρια,όπου τρως σε πολύ καλές τιμές υπέροχα μαγειρεμένο φαγητό.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Άλλες προτάσεις σε Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία δεν τολμώ να κάνω... το εξαιρετικό φαγητό που έχουν θα σε απογοητέψει...
Σιγα το φαγητο που εχουν στη Γαλλια...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.054
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom