paykopete
Member
Οι 2 απο τους big three 3 κρεμασανε ρακετα. Οντως πιο φτωχο το τεννις. Μενει ο Τζοκο να μας εκπλήσσει ακομα!Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο Ναδάλ από το τένις
Το τένις θα γίνει πιο φτωχό.
Οι 2 απο τους big three 3 κρεμασανε ρακετα. Οντως πιο φτωχο το τεννις. Μενει ο Τζοκο να μας εκπλήσσει ακομα!Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο Ναδάλ από το τένις
Το τένις θα γίνει πιο φτωχό.
Μην το φάμε και αυτό το παιδί, γιατί τον Τσιτσιπα τον φάγαμε από την κακία μαςΚρατείστε το ονομα,
Ραφαήλ Παγώνης, παικτης του τενις, ετων 13,σήμερα προκρίθηκε στο τελικό του Γουίμπελτον U14
Wimbledon (U14): Ανατροπή και τελικός για Παγώνη! | Tennis24
Μπραβο του! Για να δουμε!Κρατείστε το ονομα,
Ραφαήλ Παγώνης, παικτης του τενις, ετων 13,σήμερα προκρίθηκε στο τελικό του Γουίμπελτον U14
Wimbledon (U14): Ανατροπή και τελικός για Παγώνη! | Tennis24
Μονος του τα εφαγε τα μουτρα του, με τις δηλωσεις εκτος τοπου και χρονου και τα καραγκιοζιλικια εντος και εκτος γηπεδου. Δεν ειναι κακια να τον κραζει ο κοσμος που ζηταει harrods...Μην το φάμε και αυτό το παιδί, γιατί τον Τσιτσιπα τον φάγαμε από την κακία μας
Άρχισαν κιόλας οι υπερβολές....ο δικός μας Ραφάλ στους τίτλους.....Μην το φάμε και αυτό το παιδί, γιατί τον Τσιτσιπα τον φάγαμε από την κακία μας
Για την κατρακύλα του συμφωνώ . Για τα σχόλια του όχι. Δεν βρίσκω τον λόγο να τον κράζουμε επειδή είπε πως θα ήταν ωραία Χάρροντς στην Αθήνα. Έχω μπει δύο φορές στα Χάρροντς, και έχω σκεφτεί ακριβώς το ίδιο. Και η γυναίκα μου... Και είμαστε μεσαιομισθοι!!! Μετά τον κραξαμε επειδή έκανε ταξίδια επί κοβιντ. Μετά επειδή είπε για την Χίο κάτι . Κακία εγώ το λέω, προσωπική άποψη.. Να τον κραζαμε για τα βρισιδια στους γονείς του ναι το ακούω..Μπραβο του! Για να δουμε!
Μονος του τα εφαγε τα μουτρα του, με τις δηλωσεις εκτος τοπου και χρονου και τα καραγκιοζιλικια εντος και εκτος γηπεδου. Δεν ειναι κακια να τον κραζει ο κοσμος που ζηταει harrods...
Και αν το παμε και στο κομματι το αγωνιστικο καθαρα μετα τον τελικο του rolang garros που του το γυρισε ο Νολε απο 0-2 σε 3-2 ξεκινησε η κατρακυλα. Δεν ειναι τυχαιο που τον εκραξε και ο τελευταιος προπονητης του. Το παιδι επιασε ταβανι και απλα δεν μπορει το κατι παραπανω.
Οσον αφορα τον τελικο γυναικων η Σφιοντεκ αν και δεν ειναι το γρασιδι το ατου της, ητανε μπαρουτοκαπνισμενη απο την αρχη μεχρι το τελος. Αλλα δεκα τουρνουα να γινοντουσταν θα το ξαναεπαιρνε. Μπραβο της γιατι ειχε κανει μια κοιλια! Η Ανισιμοβα ητανε κατωτερη των περιστασεων στον τελικο κυριως στον ψυχολογικο τομεα απο οτι φανηκε. Δεν σταυρωσε game! Πολυ καλο τουρνουα παντως.
Σημερα θα δουμε παλι τιτανομαχια στον τελικο αντρων! Πιστευω οτι εχει ενα μικρο προβαδισμα ο Αλκαραθ, αλλα θα θελα να του το παρει ο Ιταλος!
Όπως κράζουν τον Μεντβέντεφ, τον Κύργιο , τον Ζβερεφ. Ακόμα και τον ΝολεΌλος ο κόσμος που ασχολείται με το τέννις τον εκραζε τον τσιτσιπα κυρίως για συμπεριφορά εντός γηπέδου.
O Τσιτσιπας και ο Μεντβεντεφ ειναι απλα αντιπαθεις χαρακτηρες.Όπως κράζουν τον Μεντβέντεφ, τον Κύργιο , τον Ζβερεφ. Ακόμα και τον Νολε