Τέννις, Βόλλευ, Κολύμπι, Στίβος και άλλα ευγενή αθλήματα...

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Θα επισκεφτώ τη Βαρκελώνη αυτό το Σάββατο και είδα τυχαία ότι έχει τους τελικούς του Barcelona open. Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη ο Τσιτσιπας έχει ήδη περάσει. Προσπαθώ να βρω κανένα εισιτήριο, αλλά μάταια. Δεν μπορώ να καταλάβω, βέβαια, αν εξαντλήθηκαν ή αν από την αρχή δεν ήταν διαθέσιμα λόγω του κοβιντ. Ξέρετε, αν υπάρχει περίπτωση να βρω εκεί κάτι πηγαίνοντας στα ταμεία του γηπέδου τελευταία στιγμή ή δεν γίνεται ποτέ αυτό. Δεν έχω ιδέα.
Δεν νομίζω να επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
Ο βασιλιάς του χώματος εναντίων του πρίγκηπα του Μονακό...
Γολιάθ εναντίων Δαυίδ
Ο παλιός και ο νέος
Αύριο στον τελικό της Βαρκελώνης Screenshot_20210424_185132.jpg
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Συγκλονιστικος αγώνας, κριθηκε στις λεπτομέρειες. Απο μπρεικ ποιντ και ενδεχόμενη ισοφάριση πηγαμε σε ματς ποιντ και τελικά ο Ναδαλ έμεινε αήττητος για 12η φορά στον τελικό της Βαρκελώνης αλλα και τον Τσιτσιπα να επιβεβαιώνει οτι διανυει σουπερ περιοδο.
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
755
Likes
250
ηταν θέμα χρόνου πότε θα έρθει και αυτή η επιτυχία.
Ειναι νέος, ηλικιακά ο νεώτερος από τους ανταγωνιστές του,βλ Μεντβέντεφ,Ζβέρεφ.
Εδώ οι οπαδοποιημένοι δηθεν φιλαθλοι τον εκραζαν για τις απανωτές ηττες σε διάφορα τουρνουά λες και ειναι τοσο αυτονόητο να κερδίζει από τώρα ολα τα τουρνουά εύκολα.
Να θυμίσω οτι ο Τζοκοβιτς από το 2008 εως το 2011 ήταν συνεχώς στη φάπα και στην ήττα σε οτι αφορά γκραν σλαμ και οχι μονο μεχρι να αρχίσει να τα σαρώνει ολα από το 2011 και μετά.
Και επειδή ο Τσιτσιπάς είναι εξίσου φιλόδοξος και ταλαντούχος με τον Νόλε πιστεύω ακράδαντα οτι τα καλύτερα ερχονται, σε 1,σε 2 σε οσα χρόνια χρειαστεί. Φυσικά δεν νομίζω οτι θα τα σαρώσει ολα οπως πράττει ο Τζόκοβιτς, αλλά γκραν σλαμ σίγουρα θα σηκώσει, ενα η περισσότερα, σε 1 ή σε 10 χρόνια!
Είναι μερικοί τίτλοι που 'εχουν και συμβολική αξία. πχ γκραντ σλαμ, ολυμπιακό μετάλλιο, να φτάσεις νο1 του ΑΤP ranking. Όπως και ο τιτλος master που έπρεπε καποια στιγμή να το πάρει (ήταν θέμα χρόνου), αλλά πήραν αρκετοί κατώτεροι τενίστες τα τελευταία χρόνια, οπότε έχει δρόμο μπροστα του. Όπως αν κέρδιζε το Ναδάλ σε τελικό στο χώμα και ειδικά στη Βαρκελώνη θα ήταν μεγαλύτερη επιτυχία, αν και ο τίτλος στο Μοντε Κάρλο είναι θεωρητικά ανώτερος.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Με τοσα τουρνουα σχετικό είναι για το ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.
π.χ τον Ναδαλ στον χώμα τον κέρδισε το 2019 σε ημιτελικό αλλά μετά έχασε στον τελικό από τον Τζόκοβιτς.
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
755
Likes
250
Και σε σημαντικότερο Τουρνουά (Μαδρίτη), επίσης σπουδαία στιγμή, αλλά νίκη που συνοδεύεται με τίτλο είναι αλλίως.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Μπήκα εδώ μόνο και μόνο για να σας ρωτήσω αν και εσείς νοιώθετε ότι ο μόνος άνθρωπος που δουλεύει κανονικά σε αυτή την χώρα είναι ο Τσιτσιπάς?
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.001
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Μπήκα εδώ μόνο και μόνο για να σας ρωτήσω αν και εσείς νοιώθετε ότι ο μόνος άνθρωπος που δουλεύει κανονικά σε αυτή την χώρα είναι ο Τσιτσιπάς?
Εσυ αλλιως το λες αλλα τι κανονικα? Παραπανω απο το κανονικα δουλευει. Αλλα τουλαχιστον αυτος εχει και ενα ταλεντο και δεν ειναι τοσο αντιπαθης οσο αλλοι που πανε μπροστα μονο με σκληρη δουλεια χωρις κανενα μα κανενα ταλεντο. Καλυτερα ομως που τον ξεφορτωθηκαμε και αυτον απο την χωρα, ας παει να τα κανει αυτα, εκει που τον παιρνει. Στις χωρες της ταχα μου αξιοκρατιας. Εδω εχουμε αλλο συστημα που προωθει την συσφιξη των ανθρωπινων σχεσεων, Θελει σοσιαλ νετγουορκινγκ εδω για να πετυχεις, χωρις κοινωνικες γνωριμιες δεν πας πουθενα, δεν αρκει μονο η σκληρη δουλεια, βασικα δεν χρειαζεται καν τις περισσοτερες φορες. Θελει αλλα ταλεντα που δυστυχως δεν τα εχει το παλικαρι. Γι αυτο εχουμε και απο τα υψηλοτερα ποσοστα ανεργιας γιατι μπορουμε και χωρις δουλεια. Δεν ειναι απο τους ανθρωπους που θα τα καταφερνε χωρις σκληρη δουλεια, δυστυχως... :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.708
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom