Κιργιστάν Ουζμπεκιστάν Τατζικιστάν Τουρκμενιστάν Τέσσερα "Σταν" (Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Κιργιστάν) και μια απουσία (Καζακστάν)

Μηνύματα
239
Likes
2.650
Να'σαι καλά, @Παρίσακτος , εγώ σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα θερμά λόγια! Η δε δήλωση ιδιαίτερης ευαρέσκειας στα πολιτικά σχόλια του οδοιπορικού, να ξέρεις ότι σε καθιστά πολύ φίλο μου :haha:

Όσο για τα, ας τα πούμε έτσι, μυθιστορηματικά σημεία της ζωής μας, υποθέτω ότι αναφέρεσαι στη σκευωρία της ασφάλειας το 1980. Είχαμε γράψει τότε ολόκληρο βιβλίο πεντακοσίων σελίδων και βάλε (κάτι πρέπει να κάνεις στη φυλακή για να περάσει η ώρα :haha:) το οποίο εκδόθηκε το 1982 από τις εκδόσεις Διογένης. Και ο τίτλος αυτού (τι άλλο;) "Τρομοκράτες". Τώρα πια το βιβλίο είναι εξαντλημένο εδώ και πολλά χρόνια, το βρίσκεις όμως ίσως ακόμα σποραδικά σε κάποια παλαιοβιβλιοπωλεία.
Τρομοκράτες | Παλαιοβιβλιοπωλείο Ν. Χρυσός

Αν έχεις φ/μπ μπορείς να διαβάσεις στο παρακάτω λινκ κάποια λίγα στοιχεία για την σκευωρία .https://www.facebook.com/isazyr/posts/1262185230649778
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Ιδιαίτερα τρομακτική (ή και επί της ουσίας, τρομοκρατική) η εμπειρία που βιώσατε και χαίρομαι που, όχι μόνο δεν σας λύγισε, αλλά σας έκανε και δυνατότερους. :)
Το βιβλίο θα το έχω στα υπ' όψιν.
 

travelbreak

Member
Μηνύματα
1.762
Likes
14.557
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Ψάχνοντας για παρέα, παραθέτω το ίδιο κείμενο σε μερικές σχετικές ιστορίες:

Χαιρετώ την ταξιδιωτική παρέα. Σχεδιάζω με τη σύζυγο ταξίδι στα Παμίρ.
Έχω βρει τοπικό πρακτορείο και θα ήθελα άλλους δύο να μας συνοδέψουν. Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού θα είναι γύρω στις 15 μέρες και την τοποθετώ από 15 Μαΐου (αρχή) μέχρι 25 Ιουνίου (το τέλος).
Την παρέα την θέλουμε και για συντροφιά αλλά και για να μειωθούν τα έξοδα εκεί.
Όποιοι θέλουν να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα εδώ στο φόρουμ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.170
Μηνύματα
882.789
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom