Ταϊλάνδη Ταιλανδη με παιδια

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
εγω θα διαφωνησω.....κατ αρχας στο θεμα προορισμος ναι 100% , ειδικα εαν πατε σαν ζευγαρακι... τελεια εκδρομη....αλλα μαζι με τοσο μικρο baby εχω μια διαφωνια.sorry αλλα η γνωμη μου ειναι να πατε χωρις το baby ..

Aπο πια αποψη? είναι επικύνδινα?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ο elgeo καταλαβαίνω τι εννοεί..
απλά δεν θα απολαύσετε το ταξίδι με την εννοια οτι θα κάνει ζέστη,θα γκρινιάζει το μωρό,θα γίνει σαν αστακός..γενικά θα κουραστείτε!
επικινδυνότης μηδέν!

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Ο elgeo καταλαβαίνω τι εννοεί..
απλά δεν θα απολαύσετε το ταξίδι με την εννοια οτι θα κάνει ζέστη,θα γκρινιάζει το μωρό,θα γίνει σαν αστακός..γενικά θα κουραστείτε!
επικινδυνότης μηδέν!

Αυτό με νοιάζει γιατί και να θέλαμε(που δε θέλουμε)δεν έχουμε κανένα να μας το κρατήσει.Δεν υπάρχει δλδ επιλογή.Οπότε αυτο που μένει είναι να νοιαστώ για το πόσο κατάλληλος είναι ο προορισμός για το παιδί απο θέμα φαγητου νοσοκομεία κτλ.Ο αστακός είναι το λιγότερο.Απλά δεν βγαίνουμε πριν μια συγκεκριμένη ώρα για μπάνιο ή πάντα κάτω απο σκιά(έχει εκεί σκιές φαντάζομαι)Κατι για το οποίο θα φρόντιζα και στην Ελλάδα.(Ο ήλιος πιά είναι παντού επικίνδυνος)

TAKIS-SOL

Member
εγω θα διαφωνησω.....κατ αρχας στο θεμα προορισμος ναι 100% , ειδικα εαν πατε σαν ζευγαρακι... τελεια εκδρομη....αλλα μαζι με τοσο μικρο baby εχω μια διαφωνια.sorry αλλα η γνωμη μου ειναι να πατε χωρις το baby ..
και 11 ωρες μεσα στο αεροπλανο..που το εκανα εγω...ειναι θεμα
απο καιρο..εχω ακουσει οτι το αυγουστο δεν ειναι και τοσο καλως..
ζεστη μεν...αλλα αν βρεξει..δεν σταματα..
αρχες φεβρουαριου πηγα..και απο 4 στην αθηνα
κατεβηκα μπανγκοκ..38

dmdoc

Member
Πάλι Ταυλάνδη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
4 φορές το ίδιο θέμα σε λίγες μέρες.Μάλλον τελικά η "αναζήτηση" θα αχρηστοποιηθεί :roll::roll::roll:
Moderators?????

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα, αυτήν της Ασίας.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Μολις με προλαβες αρχηγε....;)
Για να σου απαντησω κι εγω νομιζω οτι τα νησια που σου προτεινε ειναι τελεια,αλλα αφου θα πας με το παιδι(σαυτη την ηλικια) εγω θα προτιμουσα το κο σαμουι..
Στο λεω γιατι το κο ταο και κο πανγκαν εκτος απο παραλια δεν εχει τιποτα άλλο...το παιδι ειναι μικρο δεν μπορει ολη μερα θαλασσα...δεν θαχετε τιποτα άλλο να κανετε..ενω στο κο σαμουι θα κανετε και μια βολτα με το καροτσακι,θα κανετε χαζι στην κινηση,για κοιταξτε το ...αν ηταν για μονοι σας η το παιδι πιο μεγαλο,σιγουρα θα προτεινα τα παραπανω!!! :clap:
Για τον καιρο δεν ξερω,ψαξτε το....:roll:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οποιαδήποτε παρατήρηση υπάρχει σχετικά μπορείς να την αναφέρεις με pm ή με την αναφορά, τόχουμε πει δεκάδες φορές. Αν δεν είχα μπει να μεταφέρω το θέμα, δεν θα είχα δει αυτό που έγραψες. ΈΧουμε ξαναπεί, χρησιμοποιείτε το κουμπάκι της αναφοράς για να αναφέρετε τέτοια θέματα, μας βοηθάτε πολύ περισσότερο από το να το γράψετε σε ένα τόπικ που μπορεί να μη το διαβάσουμε :)

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Καλά βρε παιδιά μη βαράτε.Απλά επειδή εκ παραδρομής το έγραψα ανορθόγρα,δε μου έβγαλε σχετικά άρθρα φυσικά.Ε κι εγώ εκείνη την ώρα δε το σκέφτηκα να ψάξω καλύτερα.Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο....

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Επειδη εκεινο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι αναρωτιεσαι σχετικα με το παιδι σου προσθεσα στον τιτλο "ταιλανδη με παιδι..." ωστε να ειναι πιο συγκεκριμενη η ερωτηση σου και να σου απαντησουν αυτοι που ξερουν σχετικα.:)
Ελπιζω να βοηθησα....;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.031
Μέλη
39.750
Νεότερο μέλος
Popl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα