Ταξίδια με ενδιάμεσο σταθμό

marigoula

Member
Μηνύματα
35
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη-Βέρνη-Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα-Βραζιλία-Λατιν.Αμερ
Καλησπέρα παιδιά. Βρισκομαι στο Μόναχο και ψάχνω αεροπορικά εισητήρια για Βαρκελώνη. Βρήκα κάτι οικονομικό με ενδιάμεσο σταθμό την Γενέυη. Υπάρχουν πολλέσ εναλακτικές όμως από το να περιμένεις 2 μέχρι 10 ώρες πχ. Ηθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις αν επιλέξεις την αναμονή 10 ωρών π.χ μπορείς να βγεις από το αεροδρόμιο και να ξαναεπιστρέψεις?Η είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις εκει? Είμαι λιγο άπειρη στισ πτήσεις με ανταπόκριση για αυτο αν μπορείτε βοηθήστε με. Να σημειώσω ότι πετάω με Swiss Air. Σκέφτόμουν λοιπόν μήπως και μπορούσα να πιω ένα καφεδάκι στην Γενεύη. Το τερπνό μετά του ωφελίμου που λένε. Γίνεται?
 

domenica

Member
Μηνύματα
63
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Μπορεις να βγεις αν εσυ κρινεις οτι προλαβαινεις.Ετσι γνωρισα εστω και για 5+5 ωρες το Αμστερνταμ..και βαλε οτι τοτε μας ειχαν κρατησει και τα διαβατηρια στο αεροδρομιο γιατι ηταν ελληνικα λεει...μπορεις παντως εγω θα επελεγα η καθολου σταση ή πολλές ώρες να το εκμεταλλευτω.2-3 ώρες δεν λεει σε 10 όμως είσαι σουπερ..
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Να πάς να δείς την πόλη. Αφήνεις τις αποσκευές σου στο αεροδρόμιο στα ντουλάπια του αεροδρομίου που πληρώνεις , παίρνεις το τραίνο και πας και κάνεις μια ωραιότατη βόλτα στην πόλη.Μπορεί να μην ξαναπάς ποτέ σου.

Εγώ έτσι θα κάνω απο Αθήνα-Πράγα μέσω Μιλάνου , αποφάσισα να μείνω Μιλάνο μια μέρα και να φύγω την επόμενη για Πράγα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.241
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom