panpan
Member

Δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα πληροφορίες από τις οποίες δεν δυνάται να ταυτοποιηθεί ένα συγκεκριμένο άτομο.Κάθε πληροφορία που προσδιορίζει το άτομο είναι προσωπικό δεδομένο.
Δεν γράφουμε επώνυμα εδώ.
Δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα πληροφορίες από τις οποίες δεν δυνάται να ταυτοποιηθεί ένα συγκεκριμένο άτομο.Κάθε πληροφορία που προσδιορίζει το άτομο είναι προσωπικό δεδομένο.
Θα βάλω ένα αστερίσκο σ'αυτό: αν πάμε για να αποκτήσουμε οικογενειακές εμπειρίες και να χτίσουμε στιγμές, θα πρέπει να πάμε με τους ρυθμούς που ταιριάζουν σ'αυτό και με τους ρυθμούς του μωρού. Όχι να τρεχουμε όλη μέρα σε μουσεία και αξιοθέατα που μόνο οι μεγάλοι καταλαβαίνουμε. Όχι να το τρέχουμε σε εστατόρια κλπ ενώ κοιμάται στο καρότσι... Οι προσλαμβάνουσες του παιδιού εστιάζουν περισσότερο στην οικογένεια, στα απλά πράγματα και στο παιχνίδι. Περισσότερη αξία έχει π.χ. να το πάτε σε ένα Παριζιάνικο παιδότοπο να παίξει με τα εκεί παιδάκια, παρά στον πύργο του Άιφελ.Οι περισσότερες πόλεις της Ευρώπης έχουν ιστορικό κέντρο προσβάσιμο με καρότσι. Εγώ θα κοίταζα τον καιρό και την εποχή.
Όσον αφορά την λογική ότι τα παιδιά δεν θυμούνται τίποτα και αφήστε τα στις γιαγιάδες είναι ένα καλό άλλοθι αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι είναι το ενδεδειγμένο. Οι οικογένειες χτίζονται με τις στιγμές και αυτό είναι και το ζητούμενο στα οικογενειακά ταξίδια. Να χτίσουμε παρέα στιγμές...
Μα οι σύμβουλοι γάμου προτείνουν ταξίδια από μωρά για να χτίσουν οι οικογένειες στιγμές. Όσες οικογένειες δεν έχουν λεφτά για Eurodisney και Ροβανιέμι ατύχησαν. Έχει και ο καπιταλισμός τα αρνητικά του αλλά τι μας ενδιαφέρει εμάς εάν το προλεταριάτο δε χτίσει στιγμές...Οι οικογένειες χτίζονται με τις στιγμές και αυτό είναι και το ζητούμενο στα οικογενειακά ταξίδια. Να χτίσουμε παρέα στιγμές...
Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι εδω ειμαστε σε μια γυαλα με λυμενα προβληματα.Τουλάχιστον σε τούτο το θέμα, όταν γράφεις με αυτό το στυλ για προλεταριάτα και τέτοια, ε, μπορεί να μη σκέφτονται όλοι "αστον να λέει".
Το θεωρώ ειρωνεία γιατί πολύ απλά αυτός θεωρώ ότι είναι ο τρόπος γραφής του νορθ.Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι εδω ειμαστε σε μια γυαλα με λυμενα προβληματα.
Γιατι θεωρεις ειρωνεια το προλεταριατο, οταν ξερουμε οτι οι Φιλιππινεζες βλεπουν τα παιδια τους μονο τα σαββατοκυριακα και οι οικονομικοι μεταναστες τα φερνουν Ελλαδα απο τις γιαγιαδες οταν αρχιζουν το σχολειο αφου δεν εχουν λεφτα για ντανταδες; Δεν ειναι χειροτερες μανες, εινα μανες σε αναγκη.
Δεν εχω ορεξη για κλειδωμα, αλλα η επαφη με την πραγματικοτητα γυρω μας δεν μας κανει να "εχουμε το ακαταλογιστο'
Η επιχειρηματολογια μου ηταν οτι δεν ειναι απαραιτητο να τα παιρνουν αν δισταζουν και δεν θα τους κακοχαρακτηρισει κανεις.Απλά έχω άλλη άποψη, και όπως μας βοήθησαν κι εμάς κάποιοι, στα πρώτα μας ταξίδια με τον μικρό, θα ήθελα να κάνω το ίδιο, αν κάποιος θέλει και διστάζει.
Οποτε οταν καποιος ρωταει που να παει με το μωρο για να ταλαιπωρηθει οσο γίνεται λιγοτερο καλο ειναι να απανταμε προτεινοντας λύσεις πανω σε αυτο επισημαίνοντας τις δυσκολιες..
Συμφωνω οτι ξερει πως αντιδρα το παιδι του οταν:Το αν μπορει
/θελει να το αφησει στη γιαγια το ξερει ο ιδιος ο γονιος που ξερει και πως αντιδρα το παιδι του..
Στα θεματα υγειας και ασφαλειας θεωρω οταν ο γονιος εχει την καταλληλη γνωση των ευαισθησιων του παιδιου του που ανελυσα παραπανω. Αυτο εξαρταται απο το ποσο εχει εκτεθει σε ακραιες καταστασεις στην ασφαλεια της χωρας του που μπορεις να συνεννοηθεις με παιδιατρο- φαρμακοποιο στα ελληνικα πρωτα. Αρα διακοπες Ελλαδα μπορει να το παει αμεσως.Εγω θα ηθελα να ρωτησω , ετσι γενικα, ποια ηλικια εσεις θεωρειτε καταλληλη να ξεκίνησει τα ταξιδια ενα παιδι. Ας κανουμε μια μικρη ερευνα, οποιος θελει να συμμετασχει.