• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Αργεντινή Ταξίδι Αργεντινή - βοήθεια στη δημιουργία πλάνου!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ωραια κατσε να διαβασω την ιστορια σου και θα δω αν μπορω να το κανω , αυτα που διαβζα για blue rate ισχυουν? και τελευταιο καρτα ελληνικης τραπεζας η revolut ? ωραια να περνας πολλα ευχαριστω
Εάν έχεις μόνο 4 μέρες έξτρα τότε ναι δεν υπάρχει λόγος να κατέβεις Παταγονία. Κάνε 3 διανυκτερεύσεις Ιγκουασού (2 φουλ μέρες) και κάνε μια μονοήμερη απέναντι Colonia del Sacramento στην Ουρουγουάη.

Δεν υπάρχει πια blue rate. Revolut μόνο, ελληνικες τραπεζες δεν υπάρχει λόγος.

Διάβασε εδώ:

Αργεντινή - Πιάσε ενα γύρο απ' ολα!

Κι εδώ:

Αργεντινή - Ουρουγουάη - Πρωτοχρονιάτικο ταξίδι Αργεντινή και ολίγη Ουρουγουάη

Κι εδώ:

Αργεντινή - Χιλή - Παταγονία Χειμώνα vs Καλοκαίρι

Κι εδώ:

Αργεντινή - Βραζιλία - Ουρουγουάη - Παραγουάη - Argentina (y Brazil, Uruguay, Paraguay). Bienvenidos a la casa

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Εάν έχεις μόνο 4 μέρες έξτρα τότε ναι δεν υπάρχει λόγος να κατέβεις Παταγονία. Κάνε 3 διανυκτερεύσεις Ιγκουασού (2 φουλ μέρες) και κάνε μια μονοήμερη απέναντι Colonia del Sacramento στην Ουρουγουάη.

Δεν υπάρχει πια blue rate. Revolut μόνο, ελληνικες τραπεζες δεν υπάρχει λόγος.

Διάβασε εδώ:

Αργεντινή - Πιάσε ενα γύρο απ' ολα!

Κι εδώ:

Αργεντινή - Ουρουγουάη - Πρωτοχρονιάτικο ταξίδι Αργεντινή και ολίγη Ουρουγουάη

Κι εδώ:

Αργεντινή - Χιλή - Παταγονία Χειμώνα vs Καλοκαίρι

Κι εδώ:

Αργεντινή - Βραζιλία - Ουρουγουάη - Παραγουάη - Argentina (y Brazil, Uruguay, Paraguay). Bienvenidos a la casa
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

alma

Member
Βλέπω φωτογραφίες από το Tigre και μετανιώνω που όταν ήμασταν στο Μπουένος Άιρες δεν τον άκουσα τον άντρα μου να πάμε κι εκεί.Άλλη φορά...

Η Recoleta υπέροχη και Palermo είχε ωραία μαγαζιά με αρτιστικ είδη σπιτιού και προσωπικά είδη , από καλλιτέχνες.

Πανέμορφη και πολλά αρχοντική πρωτεύουσα, η εκδρομή στην Colonia del Sacramento στην Ουρουγουάη είναι ωραίος συνδυασμός, καθώς το Μπουένος είναι πιο πολύβουο.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Έπαψε να ισχύει το blue rate!
Αλλαγή συναλλάγματος (δολάριο ή ευρώ) στα ανταλλακτήρια σε τιμές ελαφρά καλύτερες από την επίσημη ισοτιμία και χρήση Revolut είναι αυτό που κάνω εγώ αυτήν την στιγμή που βρίσκομαι στο Buenos Aires.
κατι ακομα ναα ρωτησω τις εσωτερικες πτησεις τις κλεινω απο ελλαδα η απο εκει? και ξενοδοχειο που να κλεισω στο μπουενος εννοω περιοχη εχω κλεισει ενα (ετσι για να βρισκεται ) στο μονσερατ πολυ φτηνο και βαθμολογια 8,2 και υποτιθεται εξαιρετικο πρωινο

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πανέμορφη και πολλά αρχοντική πρωτεύουσα, η εκδρομή στην Colonia del Sacramento στην Ουρουγουάη είναι ωραίος συνδυασμός, καθώς το Μπουένος είναι πιο πολύβουο.
Δευτέρα θα πάω να την δω κι εγώ. Ελπίζω να σε ικανοποίησα λιγάκι…😉

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
κατι ακομα ναα ρωτησω τις εσωτερικες πτησεις τις κλεινω απο ελλαδα η απο εκει? και ξενοδοχειο που να κλεισω στο μπουενος εννοω περιοχη εχω κλεισει ενα (ετσι για να βρισκεται ) στο μονσερατ πολυ φτηνο και βαθμολογια 8,2 και υποτιθεται εξαιρετικο πρωινο
Μια πτήση πήγαινε έλα έκλεισα για Σαντιάγο και το έκανα από Ελλάδα,
Το ίδιο θα έκανα αν ήθελα και κάποιες εσωτερικές πτήσεις.
Από Ελλάδα έκλεισα επίσης τα ακτοπλοϊκά για Κολόνια και την εκδρομή για Βαλπαραΐσο από το Σαντιάγο.

Εγώ ψηφίζω, με τα μάτια κλειστά, Παλέρμο Σόχο για διαμονή. Κυρίως κοντά στην πλατεία Σεράνο. Πολύ ωραία γειτονιά, ασφαλέστατη και με άπειρα μαγαζιά για φαγητό, ποτό κλπ.

Last edited:

alma

Member
Εμείς τις πτήσεις τις είχαμε κλείσει όλες από Ελλάδα αλλά είχαμε και για Κόρδοβα πτήσεις και για Μπουένος.

Για Κολονία το κλείσαμε επί τόπου το ακτοπλοϊκό, υπήρχε διαθεσιμότητα Μάρτιο μήνα.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
συγγνωμη αλλα ενα ενα μου ερχονται ταξιδιωτικη ασφαλεια τι γινεται ? θελω αλλα αν γινει κατι δεν θελω να πληρωσω και να τα παρω εγω μετα πισω απο την ασφαλιστικη αλλα κατευθειαν να πληρωσει εκει η ασφαλιστικη . υπαρχει κατι τετοιο ...... ααα και φυσικα που τρωμε την καλλιτερη μπριζολα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα