Αργεντινή Ταξίδι Αργεντινή - βοήθεια στη δημιουργία πλάνου!

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Παλέρμο.Ζωντανό κι ενδιαφέρον,σχετικά ασφαλές βράδυ.
το καταλαβαινω αλλα επειδη εμεις θα μεινουμε 10 βραδυα κοιταμε λιγο και το οικονομικο στο παλερμο ζητανε διπλασια απο οτι ρεκολετα , το αλλο το εξωφρενικο που ειδα για καταρρακτες βρηκα με 50 ευρω με επιστροφη αλλα μονο με προσωπικο αντικειμενο μεχρι 3 κιλα αν βαλω χειραποσκευη παει 240 !!!!

alma

Member
το καταλαβαινω αλλα επειδη εμεις θα μεινουμε 10 βραδυα κοιταμε λιγο και το οικονομικο στο παλερμο ζητανε διπλασια απο οτι ρεκολετα
Κομψή είναι κ ασφαλής είναι κ η ρεκολετα απλώς πιο ψόφια για εξόδους,αν δεν βγαίνετε οικονομικά για παλέρμο,μένετε εκεί....

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Κομψή είναι κ ασφαλής είναι κ η ρεκολετα απλώς πιο ψόφια για εξόδους,αν δεν βγαίνετε οικονομικά για παλέρμο,μένετε εκεί....
εεε το πολυ πολυ να τα πληρωσουμε σε ταξι !!!! απο οτι εχω καταλαβει με την σειρα πανε 1 .παλερμο ( παλερμο σοχο και παλερμο χολυγουντ "μαζι δεν ειναι?" 2. ρεκολετα 3. πουερτο μαδερ ...καλα τα λεω?

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
εεε το πολυ πολυ να τα πληρωσουμε σε ταξι !!!! απο οτι εχω καταλαβει με την σειρα πανε 1 .παλερμο ( παλερμο σοχο και παλερμο χολυγουντ "μαζι δεν ειναι?" 2. ρεκολετα 3. πουερτο μαδερ ...καλα τα λεω?
Δεν ξέρω τη σειρά αλλά μια χαρά είναι η ρεκολέτα για διαμονή. Κι εμείς 9 βράδια μείναμε. Η μετακίνηση με το μετρό πανεύκολη και λίγο ταξί για τις πιο βραδινές ώρες και όλα καλά. Όταν με το καλό ξαναπάω🙏 πάλι εκεί θα μείνω. Μπορεί όντως το βράδι να είναι πιο ήρεμα αλλά εμάς δε μας χάλασε. Άλλωστε κάθε βράδι βγαίναμε αλλού.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Δεν ξέρω τη σειρά αλλά μια χαρά είναι η ρεκολέτα για διαμονή. Κι εμείς 9 βράδια μείναμε. Η μετακίνηση με το μετρό πανεύκολη και λίγο ταξί για τις πιο βραδινές ώρες και όλα καλά. Όταν με το καλό ξαναπάω🙏 πάλι εκεί θα μείνω. Μπορεί όντως το βράδι να είναι πιο ήρεμα αλλά εμάς δε μας χάλασε. Άλλωστε κάθε βράδι βγαίναμε αλλού.
δυο ερωτησεις αν γινεται μου απαντατε ξενοδοχειο που μεινατε ( εχω βρει ενα εκει αλλα με παραξενεψε οτι οταν το εψαξα με google map στην ιδια διευθυνση το βρηκα με αλλη ονομασια απο οτι στο βοοκινγ ειδα λιγο και τον δρομο να πω την αληθεια δεν μου αρεσε ) και αν κλεισατε με πρωινο στην ευρωπη οκ παντα κλεινω με πρωινο ειναι πλουσια ( πχ βιεννη που θα ξαναπατε ειχε οτι ηθελες ) αλλα εκει κατω στο νοτο δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ ευχαριστω

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
δυο ερωτησεις αν γινεται μου απαντατε ξενοδοχειο που μεινατε ( εχω βρει ενα εκει αλλα με παραξενεψε οτι οταν το εψαξα με google map στην ιδια διευθυνση το βρηκα με αλλη ονομασια απο οτι στο βοοκινγ ειδα λιγο και τον δρομο να πω την αληθεια δεν μου αρεσε ) και αν κλεισατε με πρωινο στην ευρωπη οκ παντα κλεινω με πρωινο ειναι πλουσια ( πχ βιεννη που θα ξαναπατε ειχε οτι ηθελες ) αλλα εκει κατω στο νοτο δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ ευχαριστω
Κάτσε να ανοίξω το χρονοντούλαπο... :). Όνομα δε θυμάμαι αλλά ήταν πολύ κοντά με τα πόδια στη σταση μετρό Las Heras και ο δρόμος λεγόταν Pena. Θα προσπαθήσω να το βρω και το όνομα. Ειχαμε κοντά μας και ένα εμπορικό. Πρωινό δεν είχαμε αλλά κοντά μας είχαμε τα πάντα. Φουρνο, super market, καφέ. Ήταν στυλ Apparthotel και είχαμε ένα δίχωρο διαμερισματάκι.
Υ.Γ. Art Suites Hotel & gallerie λέγεται. Συμπαθητικούλη! Εξυπηρέτησε το σκοπό του. Σιγουρα υπάρχουν και καλύτερα στην περιοχή.

Last edited:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
το αλλο το εξωφρενικο που ειδα για καταρρακτες βρηκα με 50 ευρω με επιστροφη αλλα μονο με προσωπικο αντικειμενο μεχρι 3 κιλα αν βαλω χειραποσκευη παει 240 !!!!
Minimal packing. Άσε τις υπόλοιπες βαλίτσες σε κάποιο σημείο φύλαξης αποσκευών στο Μπουένος Αιρες και πέταξε μόνο με το προσωπικό αντικείμενο. Φαντάζομαι δε θα μείνεις Iguazu πάνω από 2 μέρες...

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Minimal packing. Άσε τις υπόλοιπες βαλίτσες σε κάποιο σημείο φύλαξης αποσκευών στο Μπουένος Αιρες και πέταξε μόνο με το προσωπικό αντικείμενο. Φαντάζομαι δε θα μείνεις Iguazu πάνω από 2 μέρες...
Ακριβώς αυτό έκανα για να πάω στο Σαντιάγο από Μπουένος Άφησα πράγματα στο πρώτο κατάλυμα για 4 μέρες τελείως δωρεάν κι ενώ δεν θα έμενα σε αυτό όταν θα επέστρεφα. Αλλιώς το κόστος σε lockers έβγαινε μίνιμουμ 38€ στο φθηνότερο που βρήκα

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
το καταλαβαινω αλλα επειδη εμεις θα μεινουμε 10 βραδυα κοιταμε λιγο και το οικονομικο στο παλερμο ζητανε διπλασια απο οτι ρεκολετα
Αν βολεύεσαι και σε διαμέρισμα να σου συστήσω αυτά που έμεινα εγώ (στο 2ο μένω ακόμα δηλαδή). Και τα 2 πολύ καλά στα Παλέρμο Σόχο με κόστος περίπου στα 60€ ανά βράδυ.
  • Color Botánico, Gurruchaga 2131 με 24ώρη ρεσεψιόν και
  • Anywhere Palermo Soho, José A. Cabrera 5134

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Αν βολεύεσαι και σε διαμέρισμα να σου συστήσω αυτά που έμεινα εγώ (στο 2ο μένω ακόμα δηλαδή). Και τα 2 πολύ καλά στα Παλέρμο Σόχο με κόστος περίπου στα 60€ ανά βράδυ.
  • Color Botánico, Gurruchaga 2131 με 24ώρη ρεσεψιόν και
  • Anywhere Palermo Soho, José A. Cabrera 5134
εμενα στο δευτερο γιατι μου ζηταει 87 ευρω ? με εκνευρισε ηδη ενας για 3 ωρες νωριτερα τσεκ ιν ζηταγε 30% παραπανω !!!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
εμενα στο δευτερο γιατι μου ζηταει 87 ευρω ? με εκνευρισε ηδη ενας για 3 ωρες νωριτερα τσεκ ιν ζηταγε 30% παραπανω !!!
Ίσως λόγω εποχής, ίσως λόγω εγγύτητας της κράτησης, ποιος ξέρει. Εγώ πάντως τα έκλεισα Ιούλιο για Γενάρη. Το 2ο με 181€ για 3 βράδια

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Ίσως λόγω εποχής, ίσως λόγω εγγύτητας της κράτησης, ποιος ξέρει. Εγώ πάντως τα έκλεισα Ιούλιο για Γενάρη. Το 2ο με 181€ για 3 βράδια
438 για 5 βραδυα μου ζηταει εστειλα μειλ στο αλλο και ζητησα προσφορα για ολες τις μερς που χρειαζομαι ευχαριστω καλα να εισαι και να περνας καλλιτερα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.362
Μέλη
40.011
Νεότερο μέλος
LenaLy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom