Ταξίδι Αφρική για σαφάρι

Dimitra L

New Member
Καλησπέρα σας! Με ενδιαφέρει να κάνω ένα ταξίδι στην Αφρική κυρίως για σαφάρι αλλά θα ήθελα να επισκεφτώ και κάποιες παραλίες. Σκεφτόμουν να κοιτάξω το Ναϊρόμπι ή Μομπάσα ή και συνδυασμό. Αλλα δεν είμαι απόλυτη, είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και για άλλα μέρη. εαν έχετε να μου προτείνετε από δική σας εμπειρία κάποια εταιρία που κάνει σαφάρι θα το εκτιμούσα. Ενα ακόμα θέμα που με προβληματίζει είναι τα θέματα υγείας όσον αφορά εμβόλια και αρρώστιες.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εμείς κάναμε το Φλεβάρη το Σερενγκέτι με αφρικανικό γραφείο. Τανζανία. Δεν χρειάζεται εμβόλιο για εκεί, ίσως μόνο προληπτικά χάπια για τη μαλάρια. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, πείτε μου να σας τις στείλω.

Dimitra L

New Member
Εμείς κάναμε το Φλεβάρη το Σερενγκέτι με αφρικανικό γραφείο. Τανζανία. Δεν χρειάζεται εμβόλιο για εκεί, ίσως μόνο προληπτικά χάπια για τη μαλάρια. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, πείτε μου να σας τις στείλω.
Ναι θα ήθελα! Ευχαριστώ πολύ!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μόνοι. Με Ethiopian από Αθήνα-Ζανζιβάρη και μετά Αρούσα. Είχαμε κλείσει το σαφάρι με τοπικό γραφείο 3 μέρες γύρω στα 1000 ευρώ. Εχω γράψει κι ιστορία με όλες τις πληροφορίες εδώ

Αιθιοπία - Τανζανία - Mambo Jambo Tanzania

Dimitra L

New Member

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Καλησπέρα σας! Με ενδιαφέρει να κάνω ένα ταξίδι στην Αφρική κυρίως για σαφάρι αλλά θα ήθελα να επισκεφτώ και κάποιες παραλίες. Σκεφτόμουν να κοιτάξω το Ναϊρόμπι ή Μομπάσα ή και συνδυασμό. Αλλα δεν είμαι απόλυτη, είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και για άλλα μέρη. εαν έχετε να μου προτείνετε από δική σας εμπειρία κάποια εταιρία που κάνει σαφάρι θα το εκτιμούσα. Ενα ακόμα θέμα που με προβληματίζει είναι τα θέματα υγείας όσον αφορά εμβόλια και αρρώστιες.
Εμείς είχαμε πάει γαμήλιο ταξίδι στη Νότια Αφρική. Μερικές μέρες στο Cape Town και μετά σαφάρι στο Kruger, ήταν εκπληκτικά. Χρησιμοποιήσαμε το Book African Safaris, Tours & Experiences | Rhino Africa για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση του σαφάρι. Προσαρμόστηκαν στο budget μας και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.290
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom