nikolakis12
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- κως
Την τελευταια μας μερα στην χαβαη θα την περνουσαμε στην παραλια στη waikiki,μπανακι και γενικα βολτες σχεδον σε ολο το παραλιακο κομματι με σκοπο προς το τελος τις μερας να φτασουμε ως το εμπορικο κεντρο ala moana ωστε να παρουμε κατι πραματα που ειχαμε δει την προηγουμενη φορα.δεν θα σας κουρασω με λογια αλλα με φωτο.....
The Cheesecake Factory
Κλεινοντας το ταξιδι μας στην χαβαη θα θελα να πω οτι στην κυριολεξια ξετρελαθηκαμε με αυτο το μερος και συγκρινοντας κ με το μιαμι που εχω παει μου αρεσε περισσοτερο.ειναι ενα μερος που θα μπορουσα να παω κα να ξαναπαω(ελα μου ντε που δεν ειναι κοντα,ακριβως στην αλλη ακρη της γης),να μεινω κ μονιμα εκει.Τα φαγητα τους ηταν πιο ακριβα με σχεση την δυτικη αμερικη αλλα γενικως αν κανεις τα κουμαντα σου μπορεις οπουδηποτε να προσπαθησεις να την βγαλεις οικονομικα.εμεις εξαλλου αλλωστε σε ολα μας τα ταξιδια που κανουμε καθε χρονο κοιταμε να μην χαλαμε πολλα λεφτα σε φαγητο.Την επομενη φορα που θα ξαναπαω χαβαη(να μας εχει καλα ο θεος) θα κοιταξω να παω κ στα αλλα νησακια......επομενη σταση λας βεγκας......

Last edited: