ΗΠΑ Καναδάς Ταξίδι ΗΠΑ-Καναδα: Προτάσεις?

vasso

Member
Μηνύματα
136
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Γεια σας αγαπητοί συμφορουμίτες!

Έχουμε αρχίσει οικογενειακώς το ψάξιμο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές τον Αύγουστο και σκεφτομαστε σοβαρά να πάμε ένα ταξιδάκι 20 ημερών Αμέρικα!
Σκεφτήκαμε πολλα αλλα επειδή διαβάσαμε διαφορα ωραία πράγματα για τον Καναδά, βγάλαμε ένα υποτυπώδες πρόγραμμα περιλαμβανοντάς τον και σαφώς θέλουμε τη γνώμη σας!
Οι συγκεκριμένες μέρες επίσκεψης είναι ακόμα αβέβαιες ,γι'αυτό και θα σας αναφέρω το πρόγραμμα με διανυκτερεύσεις και οποιαδήποτε άποψη για παραλλαγές ειναι ευπρόσδεκτη!
Λοιπον το πρόγραμμα έχει ως εξής: 3 διανυκτερεύσεις Τορόντο, 3 διανυκτερεύσεις Μόντρεαλ, 2 διανυκ. Κεμπεκ,3 διαν Βοστόνη και 4 (ή 5) Νέα Υόρκη(ξέρουμε ότι μόνο μια γεύση θα πάρουμε απο την πολη που δεν κοιμάται ποτέ)
Αυτές οι πόλεις ειναι τα must που θέλουμε να δούμε, δεν έχουν κάποια σειρα γιατί όλα εξαρτώνται από τις αποστάσεις οι οποίες είναι μεγάλες και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις χρειαστούν έξτρα διανυκτερεύσεις οπότε θέλουμε τα φώτα σας!

Να αναφέρω ότι θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο και οτι θα φτάσουμε και θα αναχωρήσουμε από Νέα Υόρκη.

Περιμένω τις απόψεις σας!
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Δηλαδη για να καταλαβω θα πατε Αθηνα-Νεα Υορκη και απο κει με αυτοκινητο Βοστωνη- Κεμπεκ-Μοντρεαλ- Τοροντο και πισω Νεα Υορκη? Λοιπον ΝΥ Βοστωνη ειναι 4,5 ωρες. Απο κει Βοστωνη Κεμπεκ ειναι 8 ωρες. Κεμπεκ Μοντρεαλ 5 ωρες. Μοντρεαλ Τοροντο 6 ωρες. Τοροντο ΝY 9 ωρες. Κανε μια ερευνα για το τι θελεις να δεις οπωσδηποτε σε καθε μια απο αυτες τις πολεις και κανονισε το προγραμμα σου αναλογως. Παντως εγω θα προτεινα να γυρισετε Ελλαδα απο Τοροντο και οχι να επιστρεψετε ΝΥ. Θα χασετε αδικα χρονο νομιζω.
 

Kostis

Member
Μηνύματα
267
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Θα προτεινα 2 νυχτες στο Κεμπεκ (που ειναι μικρο) και 3 στο Μοντρεαλ επισης μιση ή μια μερα για να δειτε τους καταρραχτες του Νιαγαρα κ την πολη εκει κ να παρετε Ice wine που σας το συστηνω ανεπιφυλακτα.

Οταν πιανει παγος στα αμπελια το συλλεγουν το σταφυλι κ παιρνουν μια σταγονα απο καθε ρωγα.Μπορεις να πας κ σε μαγαζια να δοκιμασεις...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.466
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom