Ταξίδι Χριστούγεννα Νέα Υόρκη και Αγιος Δομήνικος 12 μέρες..!!

Dimitris Lefki

New Member
Μηνύματα
4
Likes
8
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα..!!
´Εχουμε κλείσει ένα ταξίδι Νέα Υόρκη και Άγιο Δομήνικο για 12 βραδια τα Χριστούγεννα και θα θέλαμε αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει με μερικές πληροφορίες..!! Πρώτα απ´ολα σκοπεύουμε να παντρευτούμε στις 22/12 και σχεδόν όλα είναι κανονισμένα,να περιμένουμε μάλλον αρκετό κρύο εκείνη την εποχή εε;;
Δευτερον εχουμε κλείσει αμάξι για τις πρώτες 2 μέρες και δυσκολευόμαστε λίγο με το πάρκινγκ είναι η αλήθεια,αν και το ξενοδοχείο μας έχει,διότι όλα όσα εχουμε κοιτάξει είναι χωρίς in and out..!!
Λέμε να πάμε οδικώς Woodbury outlet & dyker heights αλλά δεν ξέρουμε ποσο εφικτό είναι ειδικά το δεύτερο..!! Μηπως κάποιος γνωρίζει κάποια καλη εφαρμογή για parking εκεί;;
Επισης ξέρουμε τι ισχύει με διόδια και πως λειτουργούν,χρειάζεται να αγοράσουμε κάποια κάρτα ή κάτι τέτοιο;;;
Οσον αφορά εστιατόρια και bar αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο(έχουμε ήδη κλείσει 2-3)..!!
Τέλος για τον Άγιο Δομήνικο έχουμε διαβάσει αρκετές ιστορίες εδώ που μας φάνηκαν χρήσιμες,το μόνο που μας προβλημάτισε λίγο είναι το ότι θα νοικιάσουμε αμαξι εκεί και όλες οι εταιρείες ζητάνε αρκετά λεφτά για ασφάλεια από ότι είδαμε και δεν μπορείς μάλλον να μην την πάρεις,είναι κάπως σαν υποχρεωτική…!!
Οι δρόμοι γενικά είναι οκ;; Θα μείνουμε 4 μέρες σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην punta Cana και μια μέρα Santo Domingo όπου θα πάρουμε και το αεροπλάνο της επιστροφής…!!
Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων..!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.261
Μηνύματα
885.435
Μέλη
38.938
Νεότερο μέλος
Geo Yfa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom