Βουλγαρία Ταξίδι από Αθήνα για Bansko

Haldol

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα.

Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να πάμε για λίγες μέρες στο Bansko της Βουλγαρίας. Με το ξενοδοχείο δεν παίζει πρόβλημα (κανονισμένα) αλλά προβληματιζόμαστε με την μεταφορά.

Το αυτοκίνητο το αποκλείσαμε λόγω της απόστασης. Μένω Κρήτη, οπότε θα χρειαζόμουν 90? για να το μεταφέρω Αθήνα με πλοίο συν τρία γεμίσματα πήγαινε-έλα για Bansko. Το ποσό ανεβαίνει πάρα πολύ, πάει σχεδόν στα 300?.

Το τραίνο είναι επίσης αρκετά ακριβό (ακόμα και τα φοιτητικά εισιτήρια) και δεν βολεύει, μιας και δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο από Αθήνα για Blagoevgrad.

(από Blagoevgrad μέχρι Bansko θα μπορούσε να μας πάρει το vanάκι του ξενοδοχείου, δεν είναι πρόβλημα)

Οπότε ψάχνουμε να δούμε μήπως υπάρχει κάποια λύση με λεωφορείο. Κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ίσως που να μπορεί να αναλάβει την μεταφορά -με επιστροφή πάντα- ή οτιδήποτε.

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Υπάρχουν εμπειρίες; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

:)
 

Haldol

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Το ΚΤΕΛ του Ηρακλείου δυστυχώς δεν εξυπηρετεί, καθώς α) έχει δρομολόγια μόνο κάθε Πέμπτη και β) θα πρέπει να φύγουμε από Αθήνα, που απ' όσο ξέρω δεν κάνει στάση.

Ήταν από τα πρώτα που σκέφτηκα, αλλά δυστυχώς δεν...
 

bebe lilly

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
εγω πηγα τα χριστουγεννα μπανσκο αλλα με πρακτορειο απο τη σχολη και πληρωσα μονο 160Ε διαδρομη και ξενοδοχειο για 5 μερες...η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι να πας με λεωφορειο. τσεκαρε σε φοιτητικα ταξιδ πρακτορεια τυπου extreme club η escape μπορει να καταφερεις να πας με λεωφορειο απο αθηνα με καποια μικρη επιβαρυνση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.234
Μηνύματα
884.528
Μέλη
38.925
Νεότερο μέλος
aggelikik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom