ΗΠΑ Ταξίδι με το σκύλο μου στην Αμερική

soumpi

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους,πρόκειται να ταξιδέψω στισ Ηνωμένες Πολιτείες και θέλω να πάρω και το σκυλάκι μου μαζί μου γιατι θα λειψω αρκετο καιρό!Θέλω να σας ρωτησω αν γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται.Ειναι 2,5 μηνών έχει κάνει τα πρώτα εμβόλια και εχω σφραγίδες κτηνιατρου. Διάβασα κάτι για καραντίνα για 6 μήνες κτλ αλλα δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει.Όποιος μπορει ας με διαφωτίσει.


Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά:)
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στις ΗΠΑ δεν εχω ακουσει ποτε για καραντινα. Εκεινο που χρειαζεται ειναι το πιστοποιητικο υγειας και το αντιλυσσικο εμβολιο. Επειδη ομως θα γινει ελεγχος για την υγεια του ζωου στο αεροδρομιο συνιστονται οι παρακατω εμβολιασμοι: νοσος του Carre (Μορβα), ηπατιτιδα, λεπτοσπυρωση, τυφος, γαστρεντεριτιδα απο κοροναιο, λυσσα. Η θερμοκρασια του σκυλου πρεπει να ειναι 38-39 C και οι παλμοι της καρδιας μεχρι 200/λεπτο.
Το αντιλυσσικο εμβολιο πρεπει να γινει αφου το ζωο γινει 3 μηνων, 30 μερες πριν το ταξιδι. Για τα αλλα εμβολια ρωτα τον κτηνιατρο.
Αν το ζωο ειναι μικρο και μαζι με το κλουβο δεν ξεπερνα τα 5 κιλα (σε πολλες αεροπορικες τα 8 κιλα) μπορεις να το παρεις στην καμπινα.
Για περισσοτερες πληροφοριες τηλεφωνησε στην πρεσβεια και στην αεροπορικη. Επισης δες κι εδω
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.064
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom