Γενικά Ταξίδι με τρένο

paefstra

Member
Ειναι εντελως super saver, 15 ευρω απο Μπριζ ως αεροδρομιο Ντυσελντορφ. Ετριβα τα ματια μου οταν το εκλεισα.Ενταξει, η τελευταια αλλαγη ειναι απο Ντυσελντορφ για αεροδρομιο, δεν με απασχολει, ας τη χασω! Θα το ρισκαρω και ο,τι γινει.

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μπορείς να μας γράψεις τον κωδικό δρομολογίου τυπωμένο πάνω στο εισιτήριο (αν υπάρχει);
Όταν έκλεινα παρόμοια εισιτήρια απ' το βέλγικο ΟΣΕ στην περιγραφή δρομολογίου όταν υπήρχαν αλλαγές έγραφε κάτι όπως: Brux-Mi 8:24 ICE13/K-Hbf*NV.
Γενικά πάντως σε αυτά τα εισιτήρια όπου λέει *NV δηλ. τοπικά τρένα μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε συνδυασμό τοπικών τρένων μέχρι τον προορισμό έως και την επόμενη μέρα το πρωί στις 10:00, όπου τοπικά τρένα αυτά που τα δρομολόγια ξεκινάνε με RE και S (S-bahn).
Όπου λέει συγκεκριμένο τρένο όπως ICE13, πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις το συγκεκριμένο.

paefstra

Member
Να το. Το φανταστηκα οτι τα τοπικα θα τα αντικαταστησω με τοπικα, και τοτε η αφιξη γινεται απο 1 ως 2 ωρες πιο αργα στο αεροδρομιο και οχι με ανεση χρονου :(
Παντως δεν χανεται η πτηση ακομη κι αν χασω 2 αλλαγες.
Edit, συμφωνα μ αυτο που λες, υπαρχει προβλημα μονο στο τελευταιο intercity. Τελος παντων, θα το ρισκαρω και καλυτερα να παρω νεο εισιτηριο τρενου παρα νεο αεροπορικο.
20190526_163700.jpg

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Εχασα περισι σουπερ σειβερ και με καρτα,αιξ αν προβανς για παρισι γιατι βρεθηκαμε μασσαλια λογω δικου μας λαθους.Εντελως ευγενικα και χωρις επιβαρυνση,πηραμε το ιδιο τρενο απο το σταθμο της μασσαλιας..πολυ ευχαριστη εμπειρια.Ελπιζω να εχεις ευκολες αλλαγες..εχω κι εγω ζορικο τρενο απο αβινιον τορινο μεσω λυον..αφθονες αλλαγες με λιγο χρονο ..ξι αυτο θα στειλω τη βαλιτσα να με περιμενει..πιο ελαφρια,λιγωτερα ρισκα!

paefstra

Member
Τελικα ολα πηγαν καλα με το super saver εισιτηριο, παροτι ενα update στα δρομολογια εδειχνε οτι χαναμε για 3 λεπτα μια απο τις αλλαγες. Ημουν ετοιμη να κλεισω νεα εισιτηρια το προηγουμενο βραδυ απο φοβο μη χαθει η πτηση αλλα ετσουζαν τα 60 ευρω ανα ατομο και το ρισκαρα να κρατησω τα εισιτηρια που ειχαμε και θα εβλεπα τι θα εκανα.
Το πρωι του ταξιδιου ενημερωσα τον ελεγκτη οτι χανουμε μια αλλαγη και ειπε οτι θα τηλεφωνουσε στον σταθμο να περιμενουν. Δεν το πολυπιστεψα αλλα ετσι κι εγινε και μαλιστα ηταν 2-3 ακομη που ετρεχαν για τη μετεπιβιβαση. Μας περιμεναν για 2 λεπτα και αφου επιβιβαστηκαμε, το ταξιδι συνεχιστηκε κανονικα.
Πολυ ενδιαφερον ταξιδι καθως στη διαδρομη ειδα ορεινα χωρια του Βελγιου που δεν επροκειτο να δω ποτε η να περασω

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Σε ποιες χώρες κάνει στάσεις;
Δεν κάνει στάσεις κάποιο συγκεκριμένο τρένο, δεν υπάρχει απευθείας τρένο..

Μπορείς να πας με το τρένο Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι που δε ξέρω καν εάν υπάρχει ακόμη. Μετά να πας με το τρένο Βελιγράδι-Βουδάπεστη και από Βουδαπέστη-Βιέννη. Στα τρένα θα είσαι κανα 20ωρο, αλλά αναλόγως ποιες ώρες και μέρες έχει δρομολόγια μπορεί να σου πάρει κανα διήμερο.

KaterinaPs

Member
Δεν κάνει στάσεις κάποιο συγκεκριμένο τρένο, δεν υπάρχει απευθείας τρένο..

Μπορείς να πας με το τρένο Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι που δε ξέρω καν εάν υπάρχει ακόμη. Μετά να πας με το τρένο Βελιγράδι-Βουδάπεστη και από Βουδαπέστη-Βιέννη. Στα τρένα θα είσαι κανα 20ωρο, αλλά αναλόγως ποιες ώρες και μέρες έχει δρομολόγια μπορεί να σου πάρει κανα διήμερο.
Merci

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα