• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταξίδι μόνος ή μόνη??

Magda2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Με την γλώσσα του σώματος.?? Δηλαδή μάγδα??? Θα ψάξω μήπως έχει το ξενοδοχείο μεταφορά απο το αεροδρόμιο μεχρι το ξενοδοχείο...κάποια διαθέτουν μέσον.... Πόσο περίπου πάει το ταξι Μάγδα???
Γλώσσα του σώματος στα ταξίδια: Τους δείχνεις την εικόνα του αξιοθέατου που θες να δεις για να σου δώσουν κατευθύνσεις ή τους δείχνεις το σάντουϊτς που θέλεις να πάρεις απο το μενού αντί να το περιγράψεις με λόγια (παρεμπιπτοντως όλα είναι στα γαλλικά γραμμένα, οπότε εαν δεν έχει φωτογραφίες των πιάτων, θα πρέπει να πειραματιστείς και να διαλέξεις κάτι στην τύχη.. όπως είχα κάνει εγώ και κατέληξα με ένα club σάντουϊτσ με αυγό που το ψιλοσιχαίνομαι... Καλύτερα McDonald, έχει πάρα πολλά το Παρίσι, ξέρεις τι παιρνεις - δοκιμασμένη συνταγή και καλλές τιμές γιατί γενικά το Παρίσι είναι ακριβό..). Το ταξί απο το αεροδρόμιο για μία και μόνο διαδρομή μπορεί να πάει 80 ή και 100 ευρώ

Kwstis_26

Member
Γλώσσα του σώματος στα ταξίδια: Τους δείχνεις την εικόνα του αξιοθέατου που θες να δεις για να σου δώσουν κατευθύνσεις ή τους δείχνεις το σάντουϊτς που θέλεις να πάρεις απο το μενού αντί να το περιγράψεις με λόγια (παρεμπιπτοντως όλα είναι στα γαλλικά γραμμένα, οπότε εαν δεν έχει φωτογραφίες των πιάτων, θα πρέπει να πειραματιστείς και να διαλέξεις κάτι στην τύχη.. όπως είχα κάνει εγώ και κατέληξα με ένα club σάντουϊτσ με αυγό που το ψιλοσιχαίνομαι... Καλύτερα McDonald, έχει πάρα πολλά το Παρίσι, ξέρεις τι παιρνεις - δοκιμασμένη συνταγή και καλλές τιμές γιατί γενικά το Παρίσι είναι ακριβό..). Το ταξί απο το αεροδρόμιο για μία και μόνο διαδρομή μπορεί να πάει 80 ή και 100 ευρώ
Εγώ που είμαι της υγιεινής διατροφής θα με βοηθήσουν τα mc donald's??? Δηλαδή αν τους δείξω την εικόνα ας πούμε της μονμάρτη λεω για παράδειγμα θα μου πουν με λόγια ή θα μου δείξουν το δρόμο με τα χέρια τους?? έχω κομπλάρει λίγο..... Τόσο πολύ πάει το ταξι??ο χριστος και η παναγια

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κατσε ρε αρχηγε να τα βαλουμε τα πραγματα στη σειρα. Ποτε θες να ρθεις και για ποσες μερες; Υποθετω πως αφου λες πως πετας απο Αθηνα φθηνα θα ειναι με easyjet ή transavia και στο αεροδρομιο του ORLY. Αν ειναι αλλο το αεροδρομιο, ποιο ειναι;
Σιγα σιγα θα τα βρεις ολα. Αγγλικα ξερεις να διαβαζεις (οχι να μιλας) ; Τι λειτουργικο εχει το smartphone σου. Κατεβασε καμια εφαρμογη για Παρισι. Πχ το Next Stop Paris θα σε βοηθησει πολυ για τις μετακινησεις αν εστω και λιγα μπορεις να χειριστεις τα αγγλικα. Θα βρεις ολα τα βασικα αξιοθεατα και πως θα πας εκει.

Kwstis_26

Member
Ελααα ρε αρχηγέ.. Λέω να πάω 10-14 δεκεμβρη και βρισκω με aegean απευθειας στο Σαρλ ντε Γκωλ.... Αγγλικά ξέρω να διαβάζω και κάτι ξέρω να μεταφράζω..λιγα πράγματα βέβαια..! Έχω το lg k10. Δεν γνωριζω τι λειτουργικο εχει...
Τι εφαρμογη μπορω να κατεβασω?
Κατσε ρε αρχηγε να τα βαλουμε τα πραγματα στη σειρα. Ποτε θες να ρθεις και για ποσες μερες; Υποθετω πως αφου λες πως πετας απο Αθηνα φθηνα θα ειναι με easyjet ή transavia και στο αεροδρομιο του ORLY. Αν ειναι αλλο το αεροδρομιο, ποιο ειναι;
Σιγα σιγα θα τα βρεις ολα. Αγγλικα ξερεις να διαβαζεις (οχι να μιλας) ; Τι λειτουργικο εχει το smartphone σου. Κατεβασε καμια εφαρμογη για Παρισι. Πχ το Next Stop Paris θα σε βοηθησει πολυ για τις μετακινησεις αν εστω και λιγα μπορεις να χειριστεις τα αγγλικα. Θα βρεις ολα τα βασικα αξιοθεατα και πως θα πας εκει.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ελααα ρε αρχηγέ.. Λέω να πάω 10-14 δεκεμβρη και βρισκω με aegean απευθειας στο Σαρλ ντε Γκωλ.... Αγγλικά ξέρω να διαβάζω και κάτι ξέρω να μεταφράζω..λιγα πράγματα βέβαια..! Έχω το lg k10. Δεν γνωριζω τι λειτουργικο εχει...
Τι εφαρμογη μπορω να κατεβασω?
Λογικα Android εχεις. Πηγαινε στο Google play και κατεβασε την Next Stop Paris και πειραματησου αν βγαζεις ακρη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια και λέμε για εφαρμογές, πάντως, τo citymapper πάντως έχει βελτιωθεί πολύ για το Παρίσι - εκεί παλιά με έστελνε αλλού γι αλλού, το ΣαββατοΚύριακο αυτό έπεσε 100% μέσα σε όλες τις προτάσεις του (including extreme συνδιασμούς Uber -> Μετρό -> bus) (και είδα και αρκετό κόσμο στο μετρό να το χρησιμοποιεί).

8avos

Member
Για όλα αυτά τα άγνωστα κ αναπάντητα (στο μυαλό μας) ερωτήματα, ταξιδεύει πολύς κόσμος, θεματοθετη.

Kwstis_26

Member
Ναι ρε συ Θάνο....Απλά έχω αυτα τα ερωτήματα για να ξέρω τι να αντιμετωπίσω και που είναι καλύτερα να πάω... Δεν πας εντός Ελλάδας..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom