• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταξίδι μόνος ή μόνη??

N.D.

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπετε N.D; Προσωπικά δε το χω κάνει ποτέ αλλά δε νομιζω να βαριόμουν.
Είμαι 30! Ναι ίσως δεν το είχα οργανώσει και τόσο καλά, ίσως αν είχα πάει και σε άλλες πόλεις να ήταν διαφορετικά. Απλά έμεινα 5 μέρες εκεί, και οι ντόπιοι ήταν αρκετά απόμακροι/ τυπικοί.

fotast

Member
Είμαι 30! Ναι ίσως δεν το είχα οργανώσει και τόσο καλά, ίσως αν είχα πάει και σε άλλες πόλεις να ήταν διαφορετικά. Απλά έμεινα 5 μέρες εκεί, και οι ντόπιοι ήταν αρκετά απόμακροι/ τυπικοί.
Πάντως το Αμβούργο είναι ωραία πόλη.Από τις ωραιότερες της Γερμανίας κατά΄την γνώμη μου.

N.D.

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Πάντως το Αμβούργο είναι ωραία πόλη.Από τις ωραιότερες της Γερμανίας κατά΄την γνώμη μου.
Ναι ήταν πολύ όμορφα! Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψα μόνη και μάλλον δεν το οργάνωσα και τόσο καλά όμως

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
αμβουργο για πρωτο ταξιδι μονη?ο Χριστος κ η ωρα η καλη!
γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου;γιαυτο σκυλοβαρεθηκες!
θα σε μαλωσω επρεπε να πας λονδινο :gru: η αμστερνταμ.

προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου το αμβουργο...ε ενταξει δεν ειναι τοσο χαλια οσο η Φραγκφουρτη αλλα ενταξει!:minion duck:

ειναι πολυ ευκολο να ταξιδευει κανεις μονος στην ευρωπη καλα πλεον δεν ειναι η πιο ασφαλης ηπειρος αλλα κανε ενα σταυρο παραπανω πριν πας!

πραγματικα αν το κανεις μια μετα δεν θα θες παρεα λεμε!

εγω τωρα αρχισα να νιωθω οτι χρειαζομαι παρεα που θελω να κινηθω εκτος ευρωπης!
εν τω μεταξυ θελω τρελα για κινα!ποτε λες να πας?

εχουμε κανει μια παρεουλα αγνωστων αν θες μιλαμε!:)

N.D.

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
αμβουργο για πρωτο ταξιδι μονη?ο Χριστος κ η ωρα η καλη!
γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου;γιαυτο σκυλοβαρεθηκες!
θα σε μαλωσω επρεπε να πας λονδινο :gru: η αμστερνταμ.

προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου το αμβουργο...ε ενταξει δεν ειναι τοσο χαλια οσο η Φραγκφουρτη αλλα ενταξει!:minion duck:

ειναι πολυ ευκολο να ταξιδευει κανεις μονος στην ευρωπη καλα πλεον δεν ειναι η πιο ασφαλης ηπειρος αλλα κανε ενα σταυρο παραπανω πριν πας!

πραγματικα αν το κανεις μια μετα δεν θα θες παρεα λεμε!

εγω τωρα αρχισα να νιωθω οτι χρειαζομαι παρεα που θελω να κινηθω εκτος ευρωπης!
εν τω μεταξυ θελω τρελα για κινα!ποτε λες να πας?

εχουμε κανει μια παρεουλα αγνωστων αν θες μιλαμε!:)
Χαχαχα!! Ναι όντως με τόσα που γίνονται έναν φόβο τον έχεις εδώ που τα λέμε. Για Κίνα το σκέφτομαι χρόνια, ξέρω βέβαια ότι είναι αρκετά ακριβά. Όταν συγκεντρώσω ένα ικανοποιητικό ποσό, τότε θα είμαι ready!! Κάπου μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα ήθελα να το έχω κάνει!

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
στα χρονια της κρισης στην ελλαδα θα μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο?δεν ξερω ποιος ειναι ευσεβης ποθος το να πας κινα ή το να μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο;:haha:
ενας φιλος ο Παναγιωτης εγραψε μια υπεροχη ιστορια οταν εγκλιματιστεις ψαξτην να δεις οτι μπορει κανεις να ταξιδεψει low budget :clap:

mariza97

Member
Αχ Λονδίνο. :minion please:
Είχα πάει με το φροντ αγγλικών πριν 6 χρόνια, πόσο ήθελα να ξανά πάω.

nena μην της κόβεις τα φτερά :p

Last edited:

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
στα χρονια της κρισης στην ελλαδα θα μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο?δεν ξερω ποιος ειναι ευσεβης ποθος το να πας κινα ή το να μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο;:haha:
ενας φιλος ο Παναγιωτης εγραψε μια υπεροχη ιστορια οταν εγκλιματιστεις ψαξτην να δεις οτι μπορει κανεις να ταξιδεψει low budget :clap:
Ποια ιστορία;

N.D.

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Χαχαχα! Οκ θα την διαβάσω!

N.D.

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Εντάξει φοβερός! Εκεί που λέει "αφού είδα κι απόειδα να πείσω φίλους, γνωστούς μέχρι και λιγότερο γνωστούς, έσφιξα τα δόντια"... Εντάξει ταυτίζομαι απόλυτα, πόσο οικείο μου φάνηκε :lol::lol:

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Εγώ παιδιά τόν Σεπτέβριο έκλεισα ένα τριημεράκη γιά μπολόνια στήν ιταλία!!Και θά πάω μόνος,βρήκα φθήνο εισιτήριο με την Ryanair από θεσσαλονίκη,θα μείνω σε χοτέλ καλό,απλά τά μονοκλινα τα πληρώνεις δυστηχώς σε τιμή δίκλινου,αρχικά είχα κλείσει σε χόστελ σε πολύ καλή τιμή με πρωινο,αλλά τακύρωσα.Ειχά εμπειρία σε χόστελ φέτος στήν ρωμη πού πήγα μένα φίλο,βρήκα πολλά θετικά,αλλά ήταν ολοκαίνουριο!!τώρα γιά την μπολόνια εφοσόν δέν υπάρχει διαθέσιμη παρέα,ωραίος καί μοναχος!!:photographer:

Εντάξει φοβερός! Εκεί που λέει "αφού είδα κι απόειδα να πείσω φίλους, γνωστούς μέχρι και λιγότερο γνωστούς, έσφιξα τα δόντια"... Εντάξει ταυτίζομαι απόλυτα, πόσο οικείο μου φάνηκε :lol::lol:
Χαχα και γω τα ιδια περναω!Και ειμαι και ταξιδιαρης!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.017
Μέλη
39.733
Νεότερο μέλος
Donaldbrain

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom