• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταξίδι μόνος ή μόνη??

panius

Member
Λες ε? Πραγματικά είμαι πολύ κοντά στο να το κάνω. Αλλά διστάζω κάπως.
Μη διστάζεις καθόλου! Κλείσε εισιτήρια στην πρώτη ευκαιρία που θα βγει και πήγαινε! Και δεν θα βαρεθείς καθόλου, στο εγγυώμαι! Στο Αμβούργο που πήγες, αφού βαρέθηκες απλά, πάλι καλά. Θα μπορούσες να είχες κόψει και φλέβες. Για μένα προσωπικά οι πιο μονότονες, μουντές, flat, ολόιδιες πόλεις σε όλη την Ευρώπη είναι οι γερμανικές. Απαπαπα!

δεν την τελειωσε για να μας κρατα σε αγωνια ο ατιμος ο @panius :clap:
Οσονούπω, οσονούπω! :)

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Μη διστάζεις καθόλου! Κλείσε εισιτήρια στην πρώτη ευκαιρία που θα βγει και πήγαινε! Και δεν θα βαρεθείς καθόλου, στο εγγυώμαι! Στο Αμβούργο που πήγες, αφού βαρέθηκες απλά, πάλι καλά. Θα μπορούσες να είχες κόψει και φλέβες. Για μένα προσωπικά οι πιο μονότονες, μουντές, flat, ολόιδιες πόλεις σε όλη την Ευρώπη είναι οι γερμανικές. Απαπαπα!

Φέτος είχα τήν ευκαιρία να πάω 1 εβδομάδα λονδίνο πού είναι από ταγαπημένα μου ταξίδια,και μετά πήγα βερολίνο 1 βδομάδα πού με φιλοξένησε ένας καλος μου φίλος,με έλεγε όταν ήμουν λονδίνο όταν έρθεις εδώ μή μου αρχίσεις τις συγκρίσεις ότι δε σαρέσει κτλ!!!Τελικά ναι,την έκανα τη σύγκριση και πέρα από κάποιους εμπορικούς δρόμους πού μάρεσαν και κάποια εμπορικά κέντρα,δε τρελλάθηκα,πολυ μεθυσμένοι στα μετρό και τα τράμ,φτώχια,και μουντίλα!!Ανεβήκαμε αμβούργο για 2 μέρες,βαρετό δε το λές,εχεί καλό φαί,το απίστευτο ζωντανό μουσείο μινιατούρας,τη πονηρή ριπερμπάν,είναι ωραίο λιμάνι,και αρχιτεκτονικά ήταν ενδιαφέρον,καί αλλα αξιοθέατα,αλλα για λίγο.

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ενταξει δεν ειναι και σαν τον λαγκαδα αλλα κατι λεει και το Βερολινακι
Ενταξει δεν ειναι και σαν τον λαγκαδα αλλα κατι λεει και το Βερολινακι[/QU
Ενταξει δεν ειναι και σαν τον λαγκαδα αλλα κατι λεει και το Βερολινακι
Δέν είπα ότι δεν με άρεσε,αλλά σάν πρωτεύουσα δέν μέ εντυπωσίασε!

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
μια φίλη που πάει μόνη μένει σε χόστελ, και φτηνά της βγαίνει και άτομα γνωρίζει. τώρα άλλα χόστελ είναι περιποιημένα, σε άλλα απο μακριά.
άλλη φίλη κάνει couchsurfing, οπότε κάνει παρέα και με ντόπιους. Γενικά είναι στον άνθρωπο αν θα περάσει καλά μόνος του και αν μπορεί να κάνει παρέα με ανθρώπους που μόλις έχει γνωρίσει (και να περναει καλα).

STKF

Member
πέρα από κάποιους εμπορικούς δρόμους πού μάρεσαν και κάποια εμπορικά κέντρα,δε τρελλάθηκα,πολυ μεθυσμένοι στα μετρό και τα τράμ,φτώχια,και μουντίλα!!
Το να μην σου αρέσει, το καταλαβαίνω και είναι φυσικά απολύτως σεβαστό. Μου λες σε παρακαλώ την φτώχεια που την είδες?

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Το να μην σου αρέσει, το καταλαβαίνω και είναι φυσικά απολύτως σεβαστό. Μου λες σε παρακαλώ την φτώχεια που την είδες?
Ειχε πολλους αστεγους σε σταθμους του μετρο,και γενικα εχει πολυ ανεργια απο μεταναστες απο οτι καταλαβα,γενικα με ειπαν οτι το βερολινο ειναι απο τις πιο "φτωχες" πολεις της γερμανιας.

panius

Member
Το Βερολίνο κι εμένα μου άρεσε. Διαφέρει από τις λοιπές "στεγνές" και αποστειρωμένες γερμανικές πόλεις. Οι κωμοπόλεις βέβαια και τα χωριά τους, είναι άλλη ιστορία. Πανέμορφες!

STKF

Member
Ειχε πολλους αστεγους σε σταθμους του μετρο,και γενικα εχει πολυ ανεργια απο μεταναστες απο οτι καταλαβα,γενικα με ειπαν οτι το βερολινο ειναι απο τις πιο "φτωχες" πολεις της γερμανιας.
Άστεγους είδα και εγώ αλλά η γενικότερη εικόνα που αποκόμισα είναι ότι πρόκειται για οικονομικά εύρωστη πόλη.

N.D.

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα

Χαχαχα! Έκανα την αρχή με βαρετό μέρος απ' ότι φαίνεται! Χαίρομαι που το λες αυτό γιατί πίστευα ότι είχε να κάνει με το ότι ήμουν μόνη μου.. Εν τω μεταξύ γενικότερα δεν δυσκολεύομαι στο να κάνω παρέες αλλά εκεί οι ντόπιοι ήταν πολύ απρόσιτοι o_O:eek: Πάντως φοβερή η ιστορία σου για την Κίνα και είσαι και πολύ περιγραφικός! Είναι όνειρο ζωής για μένα να βρεθώ κάποια στιγμή προς τα κει!:)

karfitsa

Member
Γειά σας! Μου δίνετε κουράγιο. Χώρισα και δεν βρίσκω σύντροφο για τα ταξίδια μου.
Δεν θα ήθελα να σταματήσω να ταξιδεύω
Και να μην σταματήσεις...τα καλύτερα θα κάνεις απο δω και πέρα :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα