Βέλγιο Ταξίδι σε Βρυξέλλες - Μουσικό φεστιβάλ

prefontaine

Member
Μηνύματα
132
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Όκλαντ , Νέα Ζηλανδία
Καλησπέρα σας ,
Σαν νέο μέλος του site και σχετικά άπειρος στα ταξίδια εξωτερικού θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα ταξίδι που πρόκειται να κάνουμε στο Βέλγιο τον Ιούλιο για ένα μουσικό φεστιβάλ.

Διάβασα τις ταξιδιωτικές ιστορίες των μελών και σκεφτόμαστε να συνδυάσουμε το φεστιβάλ που γίνεται στο Leuven (~15km έξω από Βρυξέλλες) με επισκέψεις σε Brugges και Gant.

Το ταξίδι έχει ώς εξής Αναχώρηση ξημερώματα 02/07 από Αθήνα και άφιξη 09:00 Βρυξέλλες.Καθημερινό φεστιβάλ 03-06/07. Αναχώρηση μεσημέρι 07/07 από Βρυξέλλες.

Επειδη τα απογεύματα και τα βράδυα μας θα είναι αφιερωμένα στο φεστιβάλ , σκεφτόμαστε την μέρα άφιξης 02/07 που έχουμε και άπλετο χρόνο να τον αφιερώσουμε σε Brugges με επιστροφή αργά το βράδυ και κάποια από τις επόμενες μέρες κοντινή βόλτα σε Gant.

Πιστέυετε πως θα μπορέσουμε να γευτούμε λίγο από τις ομορφιές της Γάνδης και της Μπρύζ από τον περιορισμένο χρόνο που θα έχουμε στην διάθεσή μας?

ΥΓ Δεν ξέρω εαν υπάρχουν φωτορεπορτάζ απο μουσικά φεστιβάλ στο φόρουμ αλλα εγω σας τάζω από τώρα ένα!!

Ευχαριστώ
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.610
Likes
12.428
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Σίγουρα να πάτε τις εκδρομές που έγραψες. Οι αποστάσεις είναι μικρές και το δίκτυο των τρένων στο Βέλγιο πολύ καλό, με συχνά δρομολόγια. Να αφιερώσετε και κανένα πρωινό στις Βρυξέλλες. Θα μένετε στο Leuven?
 

prefontaine

Member
Μηνύματα
132
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Όκλαντ , Νέα Ζηλανδία
Η αλήθεια είναι οτι το παλεύουμε να μείνουμε Leuven αφού και κοντά στο φεστιβάλ είναι , και όμορφη πόλη με νυχτερινή ζωή είναι (φοιτητούπολη γαρ) αλλά και οι χρόνοι στις μετακινήσεις μας θα είναι μειωμένοι.Όμως το φεστιβάλ έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και στο Leuven γίνεται χαμός ήδη 6 μήνες πριν...'Εχω βαρεθεί να ακούω "We are booked"!!!

Εαν δεν τα καταφέρουμε για Leuven θα μείνουμε σίγουρα Βρυξέλλες και θα ενοικιαστεί αυτοκίνητο.

Βρυξέλλες θα δούμε όπως και να έχει είτε κάποια από τις μέρες του φεστιβάλ αλλά και την ημέρα της αναχώρησης...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.626
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom