Σλοβενία Ταξίδι σε Σλοβενία

SAPACO

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Νομίζω ότι δύσκολα θα βρεις οδηγό για Σλοβενία στα Ελληνικά! Πάντως ο οδηγός του Λονελι Πλανετ στα αγγλικά είναι καλός και ευχρηστος
οκ θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ
 

SARAH

Member
Μηνύματα
221
Likes
27
Καλημέρα,

Θα πάω και εγώ Σλοβενία μέσω Βενετίας. Θέλω να μου πείτε μήπως υπάρχει κάποιος τουριστικός οδηγός για Σλοβενία στα Ελληνικά? Εχω φάει τον κόσμο και τίποτα.

Ευχαριστώ
Έχω λίγες μέρες που επέστρεψα από Σλοβενία,μέναμε σε μια πόλη 1 ώρα από Λιουμπλιάνα και πολύ κοντά στο Μάριμπορ,στο Celje.Οι αποστάσεις γενικά είναι κοντινές καθότι είναι μικρή χώρα.Για Λιουμπλιάνα πετάξαμε με την Adria-κατευθείαν-αλλά όχι οικονομικά.
Αν πας από Βενετία,πήγαμε εμείς το καλοκαίρι ,μην χάσεις τα Σπήλαια της Postojna-είναι πάνω στο δρόμο σου σχεδόν-έχει πινακίδες.Εμείς δεν είχαμε πάει και τώρα που πήγα με τους μαθητές μου κατάλαβα τι είχα χάσει.Το κάστρο που είναι επίσης στην ίδια περιοχή δεν θα έλεγα ότι αξίζει και πολλά ούτε και τον χρόνο σου να χάσεις για οργανωμένες ξεναγήσεις σε αυτό...Στο δε Μάριμπορ,αν πας,αξίζει να πας μια βόλτα στα παλιά κελάρια και στο μουσείο οινοποιίας-σωστά το έγραψα?- και γενικά σαν πόλη είναι γραφική,μικρή και όμορφη.
Αν χρειαστείς κάτι...εδώ είμαστε...
Α και οδηγός όντως μόνο στα Αγγλικά...ή εγώ δεν βρήκα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.276
Μηνύματα
886.025
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom