ΗΠΑ Ταξίδι στην Αμερική

thanasis10

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Γεια σας παιδιά.Είμαι καινούργιος και θα ηθελα καποιες πληροφορίες.Σε μια βδομάδα προκειται να ταξιδεψω στην αμερική.Θέλω να μου πείτε πόσες αποσκευες μπορώ να έχω μαζί μου και αν υπάρχει κάποιο όριο στα χρήματα που θα μπορώ να παρω μαζί μου;

Ευχαριστω
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου και καλώς ήρθες. Λέγοντας Αμερική να υποθέσω ότι εννοείς ΗΠΑ;

Το όριο στα χρήματα που μπορείς να έχεις πάνω σου είναι αν θυμάμαι καλά 10,000 δολλάρια. Το πόσες αποσκευές μπορείς να έχεις εξαρτάται από την αεροπορική σου.
 

thanasis10

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Απ' οτι καταλαβα καθε ατομο δικαιουται 10.000 δολλάρια γιατι θα πάμε τρια άτομα.Πεταμε με Aegean απο Θεσσαλονίκη για Μόναχο και μετα από εκει για Washington με American Airlines.Αν ξέρεις πόσες αποσκευές μπορω να έχω σε παρακαλώ πες μου.Επίσης ξέρει κάποιος τι φορολογία υπάρχει στα Laptop.Επίσης θα αγοράσω μια ηλεκτρική κιθάρα αξίας 1.800$.Ποια είναι η οικονομικότερη λύση για το τελωνείο.Να την πάρω μαζί μου σαν αποσκευή ή να την στείλω μέσω USPS.Έχω ακούσει ότι τα προσωπικά δέματα και τα δέματα δώρων δεν περνάνε τελωνείο και δεν φορολογούνται.Ειναι αλήθεια.Το ίδιο και για το laptop.

Ευχαριστώ
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν έχω ταξιδέψει με American δεν ξέρω να σου πω για τις αποσκευές. Εκεί που έκλεισες τα εισητήρια δε μπορεί να μη λέει για τις αποσκευές. Συνήθως 2 επιτρέπουν.

Για τα υπόλοιπα δε μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έχω εμπειρία με τελωνεία.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom